Pluspunten

Staan altijd klaar voor de klant en zoeken z.s.m. een passende oplossing wanneer je problemen ervaart.

Breekbare producten beter inpakken zodat ze niet stuk gaan.

Pluspunten

Aardig personeel. komen afspraken na, zijn goed te bereiken, levering prima zoals afgesproken

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Eerste deel van de levering was top! Afspraken over nalevering worden niet nagekomen. Daarnaast zeer slechte bereikbaarheid op 0725205700. Nummer gaat wel over, maar er wordt niet opgenomen. Ook ontvang ik geen reacties op het reactieformulier. Achteraf gezien blijk ik niet de enige te zijn met deze ervaring. En komt Woononline er op andere beoordelingssite bijzonder slecht uit. https://nederlandreview.nl/online-shoppen/woononline-ervaringen-beoordelingen-reviews en https://www.klacht.nl/very-bad-service-never-buy-from-woononline-nl/

Pluspunten

aardige mensen, behulpzaam

informeren over de levertijd

Pluspunten

Zeer behulpzaam in de winkel en snelle en goede levering en montage

Beantwoorden van telefoon

Pluspunten

- Naast een prettige webwinkel ook een mooie fysieke winkel (in Alkmaar). - Breed assortiment. - Makkelijk om een lever afspraak in te plannen.

Geen n.a.v. mijn ervaring met dit bedrijf.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie meubels, leuke hebbedingetjes.

Communicatie naar consument, niet op website en meubel zetten dat het op voorraad is, als dit niet zo is, misleiding, dus voorraad elke dag checken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit. Goede bezorg service.

Foutieve informatie op internet. Er staat bij het product ‘direct leverbaar’ wat in moest houden binnen 5-10 werkdagen. Wij hebben 3 maand gewacht. En nog steeds staat bij de kast ‘direct leverbaar’. Telefoontje naar de klantenservice om te vragen hoe het er voor staat waren ze niet al te vriendelijk.

Pluspunten

Levering op afgesproken tijd... spullen waren tiptop in orde!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

assortiment, prijsstelling

‘Op voorraad, volgende dag in huis’ gaat niet op! Woonplaats dient op de bezorgroute te liggen ...

Pluspunten

Track en tracé werkte niet. Tijds blokken aangeven voor levering

Pluspunten

Mooi assortiment, behulpzaam team

Het café zou van ons wel wat vaker open mogen zijn

Pluspunten

Heel netjes en fijn geholpen in de winkel. Het personeel is deskundig en weet op een fijne manier advies te geven. Ook de bezorgservice is top!, Heel erg blij met mijn aankoop!

Nog niet gevonden !

Pluspunten

Leveren wat ze beloven.

Alles gratis weggeven...

Pluspunten

Pluspunten

Prima service na levering verkeerd product

Pluspunten

Goede service en nette afhandeling

Pluspunten

mooie meubels en correct nagekomen afspraken

bereikbaarheid

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zou ik niet weten. Mail sturen waarin staat..onze bestelbus is onderweg je bent 7e in de rij van bezorging......NIET dus hele dag zitten wachten..volgende dag wordt gezegd...je bestelling is zoek geraakt in magazijn...hoe zo hij zit in de bestelbus...

Ik zou mijn personeel maar eens gaan screenen..de meevaller was dat ons geld binnen 5 dagen terug gestort is. Dus hoezo moeten wij deze vragen invullen. Ik denk dat wij wel in aanmerking komen voor een tegoedbon voor de opgenomen vrije dag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardige dame bij de kassa en aardige heer van magazijn.

Wat vervelend was dat we de stoelen zelf in elkaar moesten zetten, wat drie uur kostte (werkte niet goed), terwijl het designstoelen van 250 euro PP zijn. Bij een een Ikea begrijp ik dat maar hier niet. Tevens was er wat verwarring over de leverdatum, maar de dame aan de kassa (werkte er net van Gall en Gall) heeft me heel vriendelijk geholpen, waarvoor dank!

Pluspunten

Mooi winkel die zich mooi presenteert. Het lijkt wel of je elkekeer weer door een andere winkel heen loopt. Je word vriendelijk geholpen, denken ook mee in wat mooi bij elkaar past ect.

Je komt niet overal makkelijk bij als je met een kinderwagen door sommige paden wilt.

Pluspunten

Vriendelijk, duidelijk, eerlijk, levering volgens afspraak.

Pluspunten

De chauffeurs waren erg aardig en brachten het tv meubel naar binnen.

Ik kreeg de verkeerde link van bestelbus 1, terwijl bestel bus 2 kwam bezorgen, dus tijd was niet duidelijk.

Pluspunten

Order geplaats binnen 24 uur wordt er contact met je opgenomen

Niet !

Koedijkerstraat 22