Pluspunten

Scherpe prijs

Op een postnl locatie kunnen laten leveren

Pluspunten

Vriendelijkheid, meedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel bericht via mail over de bestelling. Bezorgdienst heel erg goed geregeld. Via volgsysteem en vooraf bericht en telefoontje. Dikke Pluim

Pluspunten

Pluspunten

In de avond een bestelling gedaan en de volgende dag ben ik vriendelijk gebeld voor de levering. Toevallig stond er voor die volgende dag een ritje gepland in mijn woonplaats en kon mijn bestelling ook mee met die rit. Goede communicatie, zowel via email, telefoon en mogelijkheid om de chauffeursroute te volgen. Telefoontje vam de chauffeur kort voor de lebering...top. Dus supersnel geregeld...heel fijn. Betaling kon bij levering middels pinnen...altijd makkelijk en geen risico vooraf. En het meubel is precies zoals op de site staat en is naar wens. Prijs/kwaliteit staat in verhouding.

Mijn eerste kennismaking was prima en geen tips of verbeterpunten te noemen.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering door vriendelijk personeel. Prima kwaliteit voor een betaalbare prijs!! Zeer tevreden!! Je wordt gebeld wanneer ze in de buurt zijn, zodat je weet dat ze eraan komen.

Gewoon zo doorgaan!! Heel prettig dat je de bezorger kan volgen via de tracker.

Pluspunten

Goede service en komen afspraken na.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

9 november bestelling gedaan, veel later gebeld om een afspraak te maken voor levering, (terwijl er op de website staat dat vóór 16:00 besteld, zelfde dag gebeld voor afspraak levering). 27 november zouden ze naar Friesland gaan, prima. Nu wordt er op de dag van bezorging, half tien gebeld dat ons meubel 'kwijt' geraakt is, of aan andere klant gegeven, en dat we of ons geld terug kunnen krijgen of er wordt een nieuwe besteld, welke in januari binnenkomt.. Ik wens een passende oplossing te ontvangen.. Ordernummer 100018848.

Pluspunten

Vriendelijk en meedenkend geholpen door het winkelpersoneel.

Er was geen bel of intercom bij de deur voor het afhalen van de goederen. Mischien een tip.

Pluspunten

Er stond een geduldige en aardige mevrouw bij de klantenservice balie, die je met respect behandeld. Ook de heren bij de uitlevering van goederen waren vriendelijk.

Als je iets besteld online dan lijkt t alsof de bestelling wordt verwerkt, ook als je niet online hebt betaald. Dit komt omdat de link voor het betalen in een mail komt, terwijl bij andere online shops je direct via de bankieren app de bestelling kan betalen voordat deze wordt afgerond. Ik ging dus naar de winkel om de bestelling op te halen met het idee dat ik het daar zou kunnen betalen, en de bestelling kon meenemen. Dit was niet het geval. Het is onhandig dat je eerst naar de winkel moet om je aan te melden voordat je de bestelling bij het magazijn kan ophalen. Je moet je auto verplaatsen. Misschien kan dit in de mail die gestuurd wordt dat de bestelling klaar staat genoemd worden, dan kun je je auto wellicht zo parkeren dat je deze niet hoeft te verplaatsen nadat je je in de winkel hebt aangemeld.

Pluspunten

prima geholpen en uiterst vriendelijk personeel inclusief de bezorgers een pluim!

Pluspunten

Klantvriendelijk, mooie spullen

Omslachtige mail communicatie

Pluspunten

Zou het zo gauw niet weten

Pluspunten

Geweldige winkel met mooie merken, veel keuze, gezellig en vakkundig personeel!

Weinig... misschien dat beschikbaarheid van producten en evt. levertijd duidelijk(er) op de site te vinden is?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke spullen. Mijn smaak.

Ik was ff teleurgesteld in de belofte, vandaag besteld, morgen een afspraak. Dat bleek toch niet helemaal zo, er was een bestelling niet in huis. En dan de bezorging. Die kwam 1,5 uur vroeger dan het schema en ik ben NIET een half uur van tevoren gebeld. Uiteindelijk komt alles goed natuurlijk.

Pluspunten

goede service, duidelijke communicatie

Pluspunten

Snelle levering en netjes tot in huis bezorgd!

Ik heb de Barn kast van VT wonen besteld. Nou begrijp ik dat woononline.nl hier niks aan kan doen.. maar de instructie om de kast in elkaad te zetten was super onduidelijk! Ook waren de verschillende onderdelen niet genummerd waardoor het behoorlijk puzzle’en was om ze te onderscheiden. Wellicht een idee om dit aan te geven bij de leverancier .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie meubels

Bereikbaarheid van de telefoon. En de bezorgen van de bank was niet heel vrolijk. Na aangeven dat hij de bank in elkaar moest zetten beweerde hij eerst van niet en vervolgens deed die dit met zichtbare tegenzin.

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel, en je krijgt regelmatig updates over de status van de bestelling; erg prettig!

Het was een kleine verrassing dat ze bij levering alleen de tafel in elkaar gingen zetten, en de stoelen moest ik later zelf nog doen. Daardoor bleef ik met heel veel karton/plastic zitten, terwijl het handiger geweest was als de bezorgers dat weer mee hadden genomen.

Pluspunten

staan je goed te woord, zijn behulpzaam en denken mee.

Wanneer een factuur betaald is, dit ook graag op afleverbon melden. Nu moest de chauffeur eerst coontact met kantoor opnemen om te vragen of het betaald is.

Pluspunten

Snel probleem opgelost

Klacht ingediend maar geen antwoord op de klacht hoe dat opgelidt zou worden maar begreep uit de procedure dat de tafel vervangen ging worden; ook niet duidelijk dat de oude mee terug ging; bij telefoon niet de bezorger was wel duidelijk

Pluspunten

prettig geholpen in de winkel, planning levering goed samen afgestemd. Vriendelijke en behulpzame chauffeur.

geen

Koedijkerstraat 22