3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aanbod, prijs

Communicatie naar klant, bereikbaarheid , afspraken nakomen (tafel zou in elkaar gezet worden maar werd gewoon in pakket achtergelaten)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uitgebreid assortiment

telefoon opnemen eerlijke levertijden vermelden communicatie!

Pluspunten

Makkelijk geholpen, precies wat we wilden

Het was wat moeilijk om contact te krijgen over de telefoon over de bestelling en het bezorgen ervan. Ook niet zoveel bezorg opties mogelijk.

Pluspunten

Vriendelijk personeel en ontzettend goede service

Pluspunten

Doen wat ze beloven. Bestelde artikelen prima geleverd.

Pluspunten

Mooie meubels. Goed geholpen in de winkel

We hebben op dezelfde dag een bank en een stoel gekocht (iets van 1700,- en 580,- euro. Er werd ons verteld dat ze de stoel ook voor ons in elkaar zouden zetten. Echter wist de bezorger hier niks van en zei dat dit alleen bij banken gebeurd. Hele vriendelijke en aardige bezorgers overigens Uiteindelijk zelf de stoel in elkaar gezet, maar wel vreemd dat in de winkel het ene word verteld en dan het andere blijkt te zijn. De bank wordt in december pas bezorgd dus hoop dat die wel in elkaar gezet wordt ;)

Pluspunten

Keurig en vriendelijk personeel. Zowel telefonisch als in de winke

Volgens afspraak geleverd!

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling Vriendelijk service

afspraken die medewerker maakt met klant ook duidelijk op factuur/order vermelden. Is bij ons 2x niet gedaan. Wel zijn wij na melding daarvan goed geholpen.

Pluspunten

Betaalbare kwaliteit.Mooie meubels en assecoires.Leuke gezellige woonwijken goede parkeergelegenheid,goed bereikbaar. Prettige mensen die het kwamen bezorgen ,alles inelkaar gezet en verpakkingsmateriaal meegenomen.Was gelijk genieten van alle mooie spullen.Kortom Top !Goede verkoopster!

Pluspunten

Vriendelijk, klantgericht, meedenkend.. netjes, goeie comunicatie.. Klant is koning

Kan met onze ervaring geen punten bedenken die verbeterd kunnen worden

Pluspunten

Bij aankomst in de winkel netjes geholpen. Ook werd het grote pakket voor mij in mijn auto gedaan. De service is netjes. Er blij met mijn tafels

Pluspunten

Vriendelijke en snelle service en levering keurig volgens afspraak!!

Pluspunten

Goed advies en levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het product was op voorraad

Antwoord je mail. Nu zelfs 2 weken later nog geen antwoord. Daardoor erg ontevreden. Neem je telefoon op. Jullie waren die dag gewoon niet bereikbaar. Mijn broer heeft vrij moeten nemen zodat jullie de tafel konden bezorgen. Omdat niet anders kon. En nooooit antwoord gehad nadat ik aangaf dat het echt niet kon etc. Daarna geen contact meer opgenomen ook. Vind ik niet echt klanten service. Daardoor zou k het niet aanraden.

Pluspunten

Goede communicatie Snelle levering

Pluspunten

Goede service en vriendelijk e-mail verkeer?

Niet nodig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede duidelijke website, makkelijk om te bestellen. Ook hoe de bestelling wordt afgeleverd (goed ingepakt, je krijgt een indicatietijd van levering, en je wordt een half uur van te voren gebeld) is een pluim waard.

Het leveren van het product duurde langer dan beloofd, divers malen gebeld en vanuit de wachtstand werd de verbinding tot 3x aan toe verbroken. En 2 van de 4 barstoelen zijn niet in orde maar er wordt geen contact met mij opgenomen (na het gemeld te hebben aan de klantenservice)

Pluspunten

Top service, vriendelijk personeel, snel en volgens afspraak geleverd!

Pluspunten

snelle levering en goed ingepakt

Pluspunten

Snelle bezorging, spullen goed ingepakt, vriendelijk personeel.

Betere info over bezorgtijden, wij hebben nu vanaf 09:00u tot 16:50 (!) moeten wachten op onze stoelen. Via het routekaarten moesten we zelf maar een schatting maken van de bezorgtijd. Wij rekenden zelf op een tijd rond 11:00u...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Superleuke producten en mooie winkel.

Klantenservice. Ik had wat artikelen online besteld en bleek een verkeerd artikel geleverd te hebben. Dat was al irritant. Vervolgens bel ik en krijg ik een chagerijnig meisje aan de telefoon die er niets van snapt en me niet kan helpen. Collega zou zo terugbellen. Niet dus. Volgende dag weer bellen en toen kon ik zelf naar de vestiging rijden om het artikel om te ruilen. Geen excuses gehad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze in meubels en je word vriendelijk geholpen door het personeel.

Communicatie verbeteren, veel mailverkeer m.b.t. 1 bestelling

Pluspunten

Ze doen ongelooflijk hun best voor je. En mooie spullen.

Iets eerder laten weten dat mijn uitgekozen kast niet op voorraad was. De 5-10 dagen bezorgd werd niey gehaald. Maar toen ik er achteraan belde was het zo geregeld. Echt supervriendelijk!!

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar