Pluspunten

Pluspunten

Goeie service. Aardige jongens die de meubels kwamen brengen.

Pluspunten

Leuk assortiment en vrij snelle leveringstijd.

Betere communicatie. Beloofde mail over leveringsroute heb ik nooit gekregen en die dag twee keer gebeld maar geen gehoor! Ook toen ik belde over levering werd me verteld dat mijn product op voorraad was, maar na bestelling en betaling werd ik toch opeens gemaild dat ik nog 3 weken moest wachten.

Pluspunten

ik ben uiters tevreden over u bedrijf, u heeft het probleem keurig voor mij opgelost.niets anders dan lof.dank u. mevr kuperus

ik heb geen tips, werkwijze uitstekend.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Freundlicher Service, kostenlose Lieferung nach Deutschland, schöne, stylische Möbel

Verbesserungspunkte

* Bezahlung via Paypal oder Kreditkartenzahlung * Tracking App bei Lieferung funktionierte nicht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuk assortiment.

1. Bereikbaarheid klantenservice: Er wordt gewoon niet opgenomen door filiaal Alkmaar en dan uiteindelijk krijg je Utrecht aan de lijn die niks voor je kunnen betekenen. 2. De klantenservice zelf: Er worden dingen beloofd die niet worden waargemaakt. Bijvoorbeeld: je ontvangt een e-mail met de bezorgplanning een dag van tevoren en die niet krijgen. Als je vervolgens de dag zelf belt over de bezorgplanning is die inderdaad niet verstuurd en er kan niet worden verteld wanneer de bestelling geleverd wordt. Uiteindelijk zijn we de hele dag thuis gaan werken en werd de bestelling zonder geïnformeerd te zijn om 6 uur 's avonds geleverd. 3. Reacties klantenservice: Via de mail hebben wij toch wel vreemde reacties ontvangen vanuit de klantenservice. Er is zelfs een keer helemaal niet op mijn vraag gereageerd. Ik ben begonnen met deze beoordeling invullen omdat ik toch met veel frustratie zat rondom de bestelling bij woononline. Ik heb nog nooit zo vaak de klantenservice nodig gehad en deze niet kunnen bereiken. Naast bovengenoemde punten zijn er nog meer frustraties geweest maar het is teveel om uit te typen. Ik hoop dat jullie iets met de klantenservice gaan doen om deze frustraties bij toekomstige klanten te voorkomen. Daarbij lijkt mij de bereikbaarheid een erg belangrijke. Wij weten inmiddels dat we niet meer bij jullie zullen gaan bestellen, wat jammer is want we zijn erg tevreden over jullie assortiment en winkel

Pluspunten

Goede service. En een sterke chauffeur die ondanks dat zijn collega helaas ziek was toch een zeer zware kast voorzichtig heeft uitgeladen en geplaatst. Een topper die een pluim verdiend.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gemakkelijke website

Betere communicatie naar klant, betere focus op bestelling. Bij mijn bestelling is er een hoop misgegaan, dan in combinatie met de slechte communicatie, zorgde voor een negatieve ervaring.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie producten maar bij garantie geven zij niet thuis

klantenservice, houden zich niet aan wettelijke regels

Pluspunten

Snelle levering!!

Pluspunten

Fijne bezorger en hulpvaardige telefoniste.

Pluspunten

Prima te spreken. Werd netjes de zelfde dag na bestelling nog terug gebeld voor bezorgafspraak. Ook op dag vano levering netjes ongeveer 30 van te voren gebeld dat zee onderweg zijn.

Pluspunten

snel vriendelijk goede kwaliteit

Pluspunten

Goede service, hier wordt je echt als koning geholpen. Het assortiment is verrassend, en ook de prijs is vriendelijk voor de portemonnee!

Ik zou het niet weten,of toch: Vooral zo doorgaan....

Pluspunten

Mooie stoelen! Verder snelle service tav maken leveringsafspraak en keurige levering.

Enige punt is dat er bij plaatsen bestelling stond voor 1600 besteld, volgende dag in huis....dat bleek niet waar als je te ver buiten regio Utrecht of Alkmaar blijkt te wonen en er dan ook geen levering in het weekend mogelijk is buiten die regio’s...de stoelen werden uiteindelijk pas 2 wk later geleverd (was voor ons geen probleem ) maar dat is wel misleidende informatie op de website...

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zorg dat jullie administratie op orde komt en dat de telefonistes weten waar ze het over hebben! Er worden keer op keer fouten gemaakt en beloftes gedaan die die waar worden gemaakt! En het klantenservice personeel is absoluut niet klantvriendelijk en meedenkend!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering met goede track and tracebaarheid Vriendelijke medewerkster van de planning Leuk assortiment

Wij werden bij onze aankoop niet prettig geholpen door de medewerkster. Ze kwam zeer geagiteerd over en straalde weinig vriendelijkheid. Klantvriendelijkheid was in de winkel erg slecht: - Medewerkster drong diverse malen dat we zelf onze aankoop mee moesten nemen terwijl we duidelijk aangaven dat dit niet zou passen in de auto. Waarom adverteren met gratis bezorgen en niet willen bezorgen? - er werden 3 grote dozen beneden neergezet met daarin onze stoelen. We kregen een stanleymes toegeschoven en moesten zelf de dozen openen en stoelen controleren. Vervolgens ook weer alles zelf terugdoen en terugzetten - er werd een trolley met dozen voor ons klaargezet. Vervolgens opgedrongen dat we de dozen moesten passen in de auto waarbij verwacht werd dat 3 grote en zware dozen getest werden in de auto welke een stuk verderop stond. Hier werd geen hulp bij geboden - dozen zijn geopend thuis geleverd, vinden wij niet kunnen (in de winkel is aangegeven dat deze gesloten zou worden)

Pluspunten

Goede prijzen en snelle levering. Ook de dienst na verkoop werkt super; had een defectje bij levering en dat is snel en meer dan correct opgelost!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aflevering door 2 vriendelijke jonge mannen.

Betere communicatie/afstemming tussen collega’s in Alkmaar. Communicatie naar klant kan beter en professioneler.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar