Goede snelle service

Eetkamerstoel getest in de prachtige winkel in Alkmaar. Even over nagedacht en online besteld. Snel geleverd en super blij mee!

Droomwinkel

Veel variatie in de winkel en ook veel nieuwe trends. Als ik wat nieuws in me huis wil is dit me to go to winkel. Personeel is ook vriendelijk en wilt altijd advies geven. al met al een super winkel! Waarom dan 4,5 ster ? Ik heb laatst mijn kast en eettafel lamp laten bezorgen en zou een belletje krijgen 30 minuutjes van te voren. Die kreeg ik niet, Nederlanders altijd wat te zeiken.

Alles prima volgens afspraak.

Alles zoals je het verwacht.

Product is goed, levering is goed en prijs is goed!

Zelf een bezorgdst kiezen is prettig, product is in goede orde ontvangen en was compleet en netjes geprijsd.

Levertijd viel tegen

Tafel is mooi maar de levertijd die op de website stond was 4 weken en dat bleken uiteindelijk bijna 12 weken te zijn en dat is dan natuurlijk veel te lang. Wij voelden bedrogen toen we eerst hoorden dat hij klaar stond om te verzenden na 2 weken en vlak daarna dat we de tafel zouden ontvangen in week 4.

Prima, netjes niks op aan te merken

Aardige jongens en behulpzaam bank netjes neergezet

Goed geholpen nette jongens

Alles netjes afgehandeld en mooi op tijd geleverd

Mooie stoel

Goede service en snelle levering.

prima geregeld, goed bezorgd en blij met produkt

blij met aankoop.

Een prachtig kleed geleverd gekregen op de afgesproken tijd en datum. Helaas is die net te klein dus wilden we hem omruilen voor een grotere versie. Super netjes en snel geholpen door Britt! Ondanks de langere levertijd wordt dit kleed weer keurig opgehaald zodat ikzelf geen moeite hoef te doen voor verzending. Super goede service

Gewoon heel fijn!

Wij vonden t TOP dat de tijd bekend was, en de de aardige chauffeur op de minuut na optijd was,

Minder vond ik dat ik n maand op mijn bestelling moest wachten. (Maar ja, in deze omstandigheden) Maar de dag van levering was goed geregeld. Ik vond t alleen jammer dat je niet de mogelijkheid had om eventueel bij de buren te bezorgen.

In 1 woord TOP! Van bestellen tot levering. Snel, gemakkelijk en uiterst vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als bij bezorging, dus gewoon TOP! Klaar

Heel goed geholpen

Mooi product, scherpe prijs, snelle levering en goed contact over levering, zelfs van te voren nog weer gebeld, aardige bezorger. Kortom complimenten!

Heldere communicatie en goede service

Twee stoelen besteld. Snel geleverd met duidelijke communicatie over de levering. Een stoel was helaas niet correct geleverd. Dit werd netjes opgelost. Mooie stoelen tegen een scherpe prijs. Heel blij mee!

Jammer dat niet de goede kleur geleverd is.

Ik wist niet dat het aangegeven moest worden als de stoel in elkaar gezet zou worden. het is wel gelukt met behulp van de buurman, maar het is helaas de verkeerde kleur. Ben in de winkel langs geweest en de fotós van de verschillende kleuren. Wacht nu op een reactie.. Groeten Joke Jonker

topervaring

Contact gehad via de mail en telefoon met woon online. We hadden een klein probleem. We kregen een eettafel en hadden nog geen stoelen. We zagen er hele mooie staan bij woon online. Ze werden de volgende dag al geleverd.!! Top ervaring en ik ga daar zeker weer iets bestellen.

Top geregeld

Kapotte lamp supersnel en gratis omgeruild, topservice!!

eetkamerstoelen geleverd volgens verwachting

De prijs kwaliteitsverhouding van de eetkamerstoelen is boven verwachting. De afwerking is zeer goed. Ook is de zending in goede orde op afgesproken tijd en dag bezorgd. We gaan er nu van genieten.

Gewoon goed

Gewoon goed. Bereikbare klantenservice, betrouwbaar in afspraken.

Communicatie kan beter

Op Black Friday hebben wij de Woood Gravure kast aangeschaft. De verkoper verzekerde ons dat deze binnen twee weken bij ons in huis zou zijn. Helemaal top want dan kon hij in de Kerstvakantie in elkaar. Na drie weken nog steeds niet gehoord en ook telefonisch kregen wij de winkel niet te pakken. Op de laatste dag dat de winkels open mochten zijn wij snel heen gereden om verhaal te halen. Bleek dat onze email nooit was toegevoegd en informatie over de backorder nooit was gedeeld. Nieuwe verwachte levering, week twee. Op maandag ook eindelijk antwoord gekregen van de helpdesk met verwachte levering, week drie. De kast is afgelopen donderdag bij ons bezorgd en we zijn erg blij, maar de weg ernaartoe had vele malen beter gekund. Wij zijn op de hoogte van de problemen met containertransport e.d., maar als ons wordt verzekerd dat levering twee weken is, is half januari een flinke domper. Ook omdat de verkoper tijdens het tweede bezoek aangaf dat deze belofte nooit gemaakt had mogen worden. Bij aanbevelen geef ik een Ja, omdat ik jullie assortiment super vind en met winkelaankolen nooit problemen heb ondervonden. Bestellen via de winkel verdiend absoluut verbetering.

Prima op tijd geleverd.

Keurige bezorger die snel en vakkundig de bank heeft gemonteerd en netjes al het karton heeft meegenomen.

Mooie tafel, zeer goede communicatie.

Zeer mooie tafel, erg blij mee. Wel een stukje lichter van kleur dan verwacht. Erg prettige communicatie met betrekking tot datum van levering.

makkelijke en toegankelijke website. levering volgens afspraak.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar