2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie producten en nette website.

Onjuiste communicatie over de levertijd van het product op het moment van bestellen > schept verkeerde verwachtingen. Daarnaast moet contact vanuit de klant beter opgevolgd worden. Ik denk dat deze is verzand tussen de grote berg waardoor er onnodig gecommuniceerd moet worden tijdens een vakantie die ik al had doorgegeven. Als laatste puntje: ik snap dat een betonproduct een natuurproduct is en dat er onregelmatigheden in de structuur etc kunnen zitten. Dat maakt het juist mooi. Maar een afdruk over de hele oppervlak van het tafelblad die in het beton opgedroogd lijkt te zijn, lijkt mij niet de bedoeling. Het is wel heel makkelijk om dat een eigenschap van het product te noemen.

Pluspunten

Overzichtelijk, goede service en vriendelijk behulpzaam personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering met duidelijke info/traceergegevens.

Communicatie via telefoon en email werkt zeer slecht als er iets gewijzigd dient te worden. Uiteindelijk niet eens iets mee gedaan.

Pluspunten

Goede duidelijke foto's op internet, daarna snelle levering, na telefonische afspraakbevestiging, met stevige verpakking zodat kastje onbeschadigd aankomt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze nemen de tijd voor je.

Jammer dat de levertjes 4 weken uitliep

Pluspunten

komen afspraken na snelle levering goede prijs-kwaliteit verhouding

op site stond dat stoelen voorradig waren; ik bestelde er 6 maar er bleken er maar 2 voorradig. gevolg: levering duurde 4 weken langer dan waarop ik had gerekend. tip: voorkom teleurstelling door precies aan te geven hoeveel er voorradig zijn

Pluspunten

Snel en klantvriendelijk, je word goed op de hoogte gehouden .

Pluspunten

Goed personeel en groot assortiment.

Ga zo door.

Pluspunten

Snel, correct en maken afspraken waar

geen, voldoet volledig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Niet opdringerig!

Pluspunten

In de winkel zijn wij ontzettend goed en vriendelijk geholpen! Wij hebben een eettafel en tv-meubel gekocht, deze werd eerder geleverd dan verwacht (binnen twee weken)! De bezorgers waren ook heel erg vriendelijk en behulpzaam. Zij hebben de meubels in elkaar gezet en hebben overal direct viltjes onder geplakt! Deze winkel is écht een aanrader en een voorbeeld voor veel andere winkels!

Pluspunten

Snelle levering, goed contact met klantenservice, duidelijke website.

Beetje misleidend dat retourneren gratis is. Alleen wanneer je iets omruilt of in de winkel terugbrengt en dat is het altijd. Terugsturen zijn voor je eigen kosten. Als ik dat beter had gelezen had ik beter nagedacht over aangekochte artikel.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Aardige heren, namen al het afval weer mee, keurig op tijd.

Misschien handig om onderhoudsmiddelen mee te geven met de transporteurs en laten aanbieden bij aflevering. Kans is groot dat mensen dit direct erbij kopen. Nu eerst weer naar de winkel, veel mensen doen dit waarschijnlijk niet.

Pluspunten

er wordt gevraagd om als het artikel retour moet om deze weer in de doos te verpakken ,het uitpakken zorgt er voor dat de doos niet meer is her te gebruiken.verpakking kan beter.

Pluspunten

Erg goede service! Kapot product snel vervangen. Op de dag van levering vertragen en er wordt netjes gebeld om dit mee te delen.

Pluspunten

Vriendelijk, klantgericht, behulpzaam

Pluspunten

Goed verpakt, klantvriendelijk

Geen belletje voor de bezorging (geen half uur van tevoren)

Aardige chauffeur

Pluspunten

Goede service, prettig klantcontact

Pluspunten

Alles was zo positief! Ik heb ze een persoonlijke mail gestuurd betreft de goede service en bezorgmogelijkheden

Helemaal niks.

Pluspunten

Vriendelijk, snel, duidelijk

N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geregeld. prima bezorging Goede prijs/kwaliteit mbt het product dat ik gekocht heb

Even helpen met op de plaats zetten en het verpakkingsmateriaal mee terugnemen was een kleine moeite geweest, maar had voor mij een heel groot verschil gemaakt

Pluspunten

Goede prijs, snelle service

Ga zo door

Pluspunten

Hele mooie meubel, gratis thuisbezorgd en bij de chaffeur betalen! Zeer tevreden!

Pluspunten

-prettige mail wisseling. -telefonisch contact met Hans over levering zeer prettig ervaren.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar