Pluspunten

Werd gebeld dat ons kleed er was, bleek het de verkeerde te zijn, volgende dag werd ik verast en kwamen ze de juiste thuis bezorgen. Klasse geregeld.

Pluspunten

Snelle levering en de bestelde spullen waren super goed verpakt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Hoofdkantoor leveringsvragen laten beantwoorden, niet doorschakelen naar de winkel. Cursus klantvriendelijkheid aan de telefoon en meedenken met de klant lijkt me geen overbodige luxe, 2 maal zeer onbeschoft geholpen door niet meedenkende medewerkers die fout van het bedrijf voor rekening klant laten komen. Ik beveel dit bedrijf niet aan bij vrienden en familie en zal ondanks het grote aanbod geen bestellingen meer doen bij dit bedrijf gezien de onzekerheid van de beloofde service!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Winkel is sfeervol.

Medewerkers zitten achter balie of op pc of altijd aan het bellen, 4x winkel bezocht en geen een keer begroet door winkelpersoneel. Ook praat personeel met je, jij. Winkel is goed zwakke punt is echt klantgerichtheid en vriendelijkheid.

Pluspunten

Bestelling was makkelijk geplaatst, werd uur daarna meteen gebeld voor een afspraak. Erg snel en fijn. Op de dag zelf werd ik kwartier van te voren nogmaals gebeld dat ze eraan kwamen en dat vond ik erg prettig.

Ik vond het vervelend dat er niets geleverd werd in het weekend daarom moest ik een dag vrijnemen.

Pluspunten

Goed geholpen, was per ongeluk 2x een hocker afgeleverd. Na een belletje kwamen jullie hem netjes ophalen!

Beter de bestellingen checken zodat mensen niet dubbel geleverd krijgen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles is keurig afgehandeld!

De tafel is niet gelakt en tot nu toe onbruikbaar. Tevens is het blad aan de zijkant beschadigd. Dit is een week geleden gemeld. We hebben nog niets gehoord wat de oplossing wordt. Inmiddels is er een monteur langsgeweest die alles keurig heeft opgelost!

Pluspunten

Duidelijke afspraken die ook netjes worden nageleefd. Vriendelijk personeel in de winkel en bezorging.

Pluspunten

- direct contact na het bestellen - vriendelijk/ behulpzaam personeel - kwalitatief goede producten - goede leverdiensten

-vooralsnog geen verbeterpunten - keep on going!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prettig bedrijf, we werden goed geholpen. Aflevering was iets later maar na een mailtje werd ik gelijk gebeld.

De spullen kompleet afleveren. Aan de onderkant van de stoelen ontbraken een heleboel pootjes. Ik had gelukkig 6 stoelen waarvan ik er 4 gebruik en daardoor kon ik het een beetje kompleet maken. Vind dit jammer.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

1 medewerkster heeft ons netjes geholpen nadat we een klacht hadden (Saskia). De andere medewerkers die wij hebben gesproken ben ik niet over te spreken. Zij beweerde doodleuk dat iets donderdag bezorgd zou worden, hetgeen helemaal niet waar bleek te zijn. Pas na doorvraag bij een andere collega kwam ik hierachter.

Als je een leveringstijd communiceert zorg dan dat deze klopt. Als je vervolgens de levertijd aanpast communiceer dat dan met de klant (is niet gedaan), het is onacceptabel dat ik hier zelf achteraan moet bellen. Begrijp dat een verandering van meer dan 10 weken in de levertijd onacceptabel is! Als je dan vervolgens drie werkdagen nodig hebt om met een soort van goed maker te komen en dit een magere €20,- bon is verlies je ook elke vorm van goodwill van de klant. Ik zal niet snel nog een keer bij dit bedrijf terugkomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

slechte communicatie. Geen contact over levering. En geen goede oplossingen. 20 minuten gewacht tot er een telefoon werd opgenomen.

Pluspunten

Ik werd gebeld dat mijn bestelling binnen was en om door te geven wanneer het werd afgeleverd. De leverdatum was eigenlijk gepland in mijn vakantie. Ze hebben de datum toen alsnog naar voren geschoven. Op de dag zelf werd ik keurig 15 minuten van te voren gebeld dat ze er aan kwamen.

Pluspunten

Delivery service was very smooth and good communication. Product quality good!

Pluspunten

Prijs was echt mooi. Bestelling was prima afgehandeld. Heel netjes om van tevoren bij bezorgen te bellen.

Kan niets benoemen. Misschien nog een mailtje van bestelstatus als het langer duurt dan een week?

Pluspunten

Zeer snelle schakeling. Gebeld over voorradigheid van een product, gelijk besteld en binnen een week in huis. Ook de levering was flexibel. Super fijn geholpen!

Ga zo door!

Bezorging duurde vrij lang

Pluspunten

Had per ongeluk de verkeerde kleur kast besteld via de webshop, na een belletje werd dit binnen 10 minuten opgelost zonder problemen.

Pluspunten

Snelle levering en goed contact

Pluspunten

Bezorgers Checken goed of ze alle goederen hebben afgeleverd.

Pluspunten

Pluspunten

Goede communicatie.

Pluspunten

prima op alle punten!

geen tips en geen verbeterpunten.

Pluspunten

Snelle levering, mooie produkten

Klantvriendelijkheid in de winkel in Alkmaar. Bijna geen personeel te vinden. Uiteindelijk bij de kassa iemand gevonden. Die was erg kortaf...

Pluspunten

Snelle service, goed contact.

Op de website staat voor 16.00 uur besteld zelfde dag gebeld voor een afleverafspraak. Echter werd de afspraak ons gemaild en was ik die dag niet thuis. Dus toch wel bellen om dit af te spreken. Heb het gelukkig heel snel kunnen aanpassen

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar