3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uiteindelijk komt alles goed

Niet liegen over wel of niet op voorraad zijn van produkten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In de winkel werden wij goed geholpen! Vriendelijk personeel en goede indeling in de winkel. Na het verbeterpunt ; Nadat wij dit hadden gemeld hebben we een kado bon gekregen.

Wij lieten onze tafel en stoelen thuis bezorgen en in elkaar zetten. Helaas waren de mannen de stoelen vergeten en hebben we de stoelen zelf gehaald en alles zelf in elkaar moeten zetten.

Pluspunten

Nette levering

Tijdens het bestellen staat 'dezelfde dag gebeld voor leverinformatie', maar dit blijkt in de praktijk anders.

Pluspunten

je wordt keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling!!

geen....

Pluspunten

Super service en mooie spullen, bestel zeker nog een keer iets

Pluspunten

De goederen waren verlaat maar ben keurig te woord gestaan en werd op de hoogte gehouden door de mail. Zeer leuke winkel

Pluspunten

Snelle levering! Heel erg blij met mijn nieuwe aankoop.

Betere communicatie over levering.

Pluspunten

Goed geholpen door Vanity, goede producten en een overzichtelijke showroom (groot).

Pluspunten

Erg goed en persoonlijke contact. Erg fijn dat je een aanspreekpunt hebt. Snelle reactie als je een mail stuurt of belt. Ik heb contact gehad met Brit en ze is zeker een aanwinst voor jullie bedrijf! De heren die de spullen kwamen afleveren waren ook zeer vriendelijk en correct en al het telefonische contact was ook erg netjes en duidelijk. Waarom werken niet alle bedrijven op jullie manier ?! Chapeau!

Kleine tip, er mist een zak schroeven bij mijn kast waar ik woensdagavond gelijk een melding van heb gemaakt. Dit is gelijk donderdag opgepakt waar ik erg blij mee was. De melding is doorgestuurd naar de leverancier die dit dan rechtstreeks naar mij toe zou sturen. Wat fijn zou zijn is dat er een specifiekere follow up van jullie kant gegeven zou worden over wanneer ik de schroeven kan verwachten. Nu werd er gezegd "deze week/volgende week" maar dat vind ik nogal een ruim begrip. Ik wacht helaas nog steeds en ik hoop dat de schroeven snel komen zodat ik de kast in elkaar kan zetten

Pluspunten

Veel keus in de winkel, geweldige service, zowel in de winkel als bij thuisbezorging

Pluspunten

Overzichtelijke website en goede communicatie naar de klanten toe.

Pluspunten

Snelle levering en oplossing

Pluspunten

Duidelijke communicatie, heldere website. Snelle levering.

Tijdsindicatie bezorging eerder doorgeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overleggen goed wanneer het mogelijk is om het product af te leveren. Zijn vriendelijk en meedenkend aan de telefoon.

Status levering eerder communiceren.

Pluspunten

Goede en vriendelijke verkoopsters. Snelle kevering

Pluspunten

Gewoon, ze doen wat ze beloven!

Ga zo door!

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Seit vielen Jahren kaufen wir unsere Möbel bei Ihnen und lassen diese anliefern. Tolle Beratung , super Sortiment mit Möbeln, die es in Deutschland so nicht gibt, schneller und sorgfältiger Lieferservice. Klasse Leistung vom Einkaufen, Beratungen bis zur Lieferung. Statt nur 5 Sterne vergebe ich 10 Sterne............ Vielen lieben Dank für alles.......

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aankoop proces website is goed

Product documentatie:handleiding moet beter. Door bijvoorbeeld onderdelen te nummeren en verwijzen naar handleiding. daarnaast is het montage materiaal en voorgeboorde gaatjes niet van beste kwaliteit

Pluspunten

snelle levering kwaliteit spullen nette sales

Pluspunten

Nette service

Pluspunten

Altijd even aardig en je wordt goed geholpen.

Zou nu even niks weten.

Pluspunten

Leuk aanbod aan spullen, het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantvriendelijkheid goed meubels enz goed neer gezet waardoor winkelen overzichtelijk blijft.

afhaalpunt magazijn zou iets sneller kunnen. Al aantal keer ong 15/20 min gewacht op meubels. Mischien idee om een soort binnen ruimte bij afhaal te plaatsen. Dat klanten niet in kou/ wind staan te wachten?

Pluspunten

Je word erg netjes geholpen , in de winkel maar ook door de bezorgers van onze tafel, belden netjes waar ze waren en wanneer ze bij ons waren, Top

Pluspunten

vriendelijk en klantgericht

geen punten tegengekomen waar ik niet tevreden mee was

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar