1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi aanbod/producten

COMMUNICATIE!!!!!! Zet niet op de website "vandaag besteld, morgen in huis" als het product niet op voorraad is. En laat dit dan vervolgens ook niet wekenlang alsnog op de website staan. Als een levering uitgesteld wordt, neem dan als bedrijf dan zelf contact op met de klant, i.p.v. te wachten tot de leverweek is aangebroken en de klant contact met jullie opneemt om te vragen op welke dag de levering verwacht kan worden (tot twee keer toe moest ik er op deze manier achter komen dat ik wederom wekenlang extra moest wachten). Kom niet met smoezen als "door 1 feestdag in het buitenland is uw levering met 6 WEKEN vertraagd". Dat slaat echt totaal nergens op en getuigt van een enorme onderschatting/onderwaardering van de betalende (!) klant. Vervolgens wordt het product dan eindelijk geleverd (3 mei in plaats van ca. 22 januari) en dan blijken het ook nog beschadigde stoelen te zijn!! In elke geval 2 van de 3 stoelen (frames) waren beschadigd op het moment dat beschermfolie eraf ging. Waren het showmodellen of iets dergelijks?? Of teruggestuurde stoelen van andere klant?? Zo van: die kunnen we wel aan de zeurende mevrouw toesturen???? Geen idee, maar het absoluut onaanvaardbaar om zo met betalende klanten om te gaan. Vervolgens stuur je op de avond van de levering en de dag erna een mail (dus twee mails in totaal), waar dan geen reactie op terugkomt, tot op heden. Bizar. Zeer slecht van begin tot einde dus!

Pluspunten

Vriendelijk behulpzaam vakkundig personeel

Pluspunten

Ik gen heel goed geholpen Door de rwee mannen. Ze hebben me prachtige tafel in elkaar gezet het was precies op mijn verjaardag dat ze tafel kwamen brengen . En ik heb als Dank hun een kopje koffie en een gebakje aangeboden

Geen het was allemaal naar wens

Pluspunten

Snelle respons op de online bestelling, vriendelijk personeel en enorm aanbod!

Pluspunten

Duidelijke afspraken over levertijd Goede hulp en uitleg in de winkel

Pluspunten

zeer klantvriendelijk

lange levertijd

Pluspunten

keurig op tijd bezorgd, makkelijk bestellen via internmet, telefonisch goed bereikbaar

Mogelijke langere levertijden duidelijk op internet vermelden.

Pluspunten

Goede en bereikbare klantenservice. Snelle levering!

Pluspunten

Netjes, correct, alles volgens afspraak.

Kan niets noemen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product en heel prettig dat de bezorger van te voren belt wanneer hij langskomt

Levertijd van het product: nu werd levering ingepland en later weer geannuleerd omdat het toch niet op voorraad bleek. Vervolgens duurde het vrij lang voordat we het daadwerkelijk ontvingen. En het is fijn als je iets eerder hoort wanneer je ingepland staat dan pas de avond van te voren.

Pluspunten

lieve mensen, zeker de bezorger.

beter bereikbaar zijn, telefonisch en mail

Pluspunten

Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Vooral de bedrijfsleider, Bart Harmsen geloof ik, geeft je als klant haast het gevoel alsof je familie bent. Daarbij wordt er gewerkt met een fantastisch uitgebalanceerd en uitgekristalliseerd mailsysteem. Van elke wijziging word je als klant op de hoogte gebracht. Een onmisbare schakel in onze steeds groter wordende informatiebehoefte. De levering ging ook van een leien dakje. Keurig netjes kreeg ik een dag van te voren de route gemaild en werd ik ook nog een half uur van te voren gebeld dat ze eraan kwamen. Superlatieven schieten te kort bij het beoordelen van dit bedrijf. Daisy verdient overigens ook nog een vermelding. Bij deze.

Ik kan echt helemaal niks bedenken.

Pluspunten

Pluspunten

Goede levering. Problemen worden goed opgelost

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie winkel

Duidelijkheid op site en in de winkel ivm bezorgingen. Op de site staat dat er gratis bezorgt word vanaf 50 euro en in de winkel werd mij destijds gezegd dat het meer dan 120 euro zou kosten. Dus heb gekozen voor afhaal want dat vond ik best veel geld. Bel je er over en heeft online en winkel andere voorwaarden. Dat vind ik raar. En zag daar graag een oplossing voor. Dan zal ik het zekers ook aanraden aan kennisen. Want de winkel zelf is prachtig.

2 sterren: slechter dan verwacht

Telefonisch te woord staan vond ik onvoldoende. Medewerkers (2) waren in 2 situaties erg onduidelijk in zaken en ook wisten ze mijn vragen niet te beantwoorden. Ik kreeg geen mail wanneer mijn bestelling geleverd zou worden en zat de hele dag thuis te wachten. Vond ik erg jammer, ik belde naar de klantenservice maar zij wist ook niks. Kortom geen goede ervaring helaas.

Pluspunten

Snelle reactie via de chat. Vriendelijk en correct behandeld

Ik mist een telefoonnummer voor persoonlijk contact

Pluspunten

Goede prijs en service

Levering duurde best lang

Pluspunten

Goede service, gratis bezorgen, vriendelijke bezorger en netjes gebeld een half uur voor bezorging. Helemaal top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed op de hoogte houden van de bestelling. Vriendelijke mensen.

Tijdstip van levering. Het was trouwens keurig geleverd.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar