1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Mooi aanbod/producten
VerbeterpuntenCOMMUNICATIE!!!!!!
Zet niet op de website "vandaag besteld, morgen in huis" als het product niet op voorraad is. En laat dit dan vervolgens ook niet wekenlang alsnog op de website staan.
Als een levering uitgesteld wordt, neem dan als bedrijf dan zelf contact op met de klant, i.p.v. te wachten tot de leverweek is aangebroken en de klant contact met jullie opneemt om te vragen op welke dag de levering verwacht kan worden (tot twee keer toe moest ik er op deze manier achter komen dat ik wederom wekenlang extra moest wachten).
Kom niet met smoezen als "door 1 feestdag in het buitenland is uw levering met 6 WEKEN vertraagd". Dat slaat echt totaal nergens op en getuigt van een enorme onderschatting/onderwaardering van de betalende (!) klant.
Vervolgens wordt het product dan eindelijk geleverd (3 mei in plaats van ca. 22 januari) en dan blijken het ook nog beschadigde stoelen te zijn!! In elke geval 2 van de 3 stoelen (frames) waren beschadigd op het moment dat beschermfolie eraf ging. Waren het showmodellen of iets dergelijks?? Of teruggestuurde stoelen van andere klant?? Zo van: die kunnen we wel aan de zeurende mevrouw toesturen???? Geen idee, maar het absoluut onaanvaardbaar om zo met betalende klanten om te gaan.
Vervolgens stuur je op de avond van de levering en de dag erna een mail (dus twee mails in totaal), waar dan geen reactie op terugkomt, tot op heden. Bizar.
Zeer slecht van begin tot einde dus!