Pluspunten

Komen afspraken goed na

Pluspunten

leuk assortiment voor een betaalbare prijs. snelle levering

Pluspunten

In Alkmaar geweest...gezellige winkel....betaalbare mooi assortiment.

Pluspunten

Goed en mooie geleverd tot de volgende

Het is volg afspraak

Pluspunten

Overzichtelijk in de winkel en online. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Telefoon beter bemannen

Pluspunten

Goede communicatie, levering binnen een dag! En gratis.. TOP!

Geen verbeterpunten, ging allemaal prima.

2 sterren: slechter dan verwacht

Op de website stond een levertijd van 3 -10 dagen. Dit bleek 3 weken te zijn. En een week later was pas de levering. Dus in totaal is de levertijd 4 weken. En dit voor een lamp. Dit viel erg tegen.

Pluspunten

Vriendelijk Behulpzaam Meedenkend Rustig kunnen kijken

Ik heb geen verbeterings punten. Is gewoon goed Groet Anne-Meta

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen

Ik vind het niet zo netjes dat als je geen 50 euro betaal het tot de voordeur gebracht wordt. Dus als je alleen bent moet je het maar uitzoeken, ik zou daar toch over nadenken en/of een stuk goedkoper maken.

Pluspunten

Goed geholpen

Bij afhalen,moest er wel lang gezocht worden misschien de uitgaande goederen iets beter archiveren

Pluspunten

Mooie collectie, goede prijzen.

Pluspunten

De service

Pluspunten

heldere communicatie - prettig tel. contact - snelle en adequate emailberichten - breed aanbod aan producten - snelle aflevering

n.v.t.

Pluspunten

Goede communicatie

Geen, heel tevreden:-)

Pluspunten

Correcte afhandeling, de planning gaf dezelfde dag nog deleverdatum door.

Vandaag voor 16:00 besteld morgen in huis geldt kennelijk niet voor alle artikelen, wij kregen de mededeling dat de levering nog 2 weken zou duren.

Pluspunten

Prima geholpen, goede bezorging. Uitstekende (telefonische) service. Opmerkingen worden zeer serieus en adequaat verwerkt. Top!

Geen.

Pluspunten

Goed meedenken, oplossinggericht!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leer eens wat klantenservice is en hoe je je klanten tevreden kunt houden. Ik moest 500 euro extra betalen voor een bepaalde stof op mijn nieuwe bank, totaal kwam dit op 2200 euro, blijkt die stof na 6 maanden al ongelofelijk te verschieten. Ik werd uitgelachen ‘hahaha, tja mevrouw, stof verschiet nu eenmaal’. NA 6 MAANDEN? Ook de vulling deugt niet van de rugkussens. Reactie: ‘ja dat is nu eenmaal zo bij een plofbank maar ik zal uit coulance nieuwe vullingen voor u bestellen, duurt ongeveer twee weken’. Na meer dan twee maanden wachten nog niets. Ik weer gebeld, nogmaals mijn beide klachten herhaald. Weer de belofte van nieuwe vulling, wantja, dat de vulling niet goed is is bij ons bekend. Toen ik zei dat dat niet voldoende was en dat ik ook wil dat er iets aan de verschoten stof gedaan wordt kreeg ik niets. Geen vulling, niets. Ik stap nu naar de geschillencommissie. Dit verschrikkelijke bedrijf kan mijn (goede!) klandizie voorgoed vergeten. Een grof schandaal vind ik het. Overigens was ook de oorspronkelijke stof niet in mindering gebracht op de prijs. Ik heb dus twee keer stof betaald voor een waardeloze bank. Bedankt Woon Alkmaar! Oh en had ik al gezegd dat men onmiddellijk in de verdediging schiet, met een behoorlijk volume praat alsof ze het tegen een kind hebben en overal afwijzend op reageert, je niet laat uitspreken... ik kan nog wel even doorgaan. Wat een vreselijke zaak met mensen op plekken waar ze nooit zouden moeten zitten!

Pluspunten

Heb gebeld met de klantenservice en werd prima geholpen.

Ik kreeg een mail dat onze bestelling afgeleverd zou worden op dinsdag en dat ik die dag nog een mail zou krijgen van de geschatte levertijd. Ook stond er dat ik 30 min. van tevoren nog gebeld zou worden door de bezorger. Echter kreeg ik geen mail van de geschatte bezorgtijd en ook geen telefoontje 30 min. van tevoren. Een tip is dus: haal die info uit je mail of kom die afspraken na.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie producten en bezorgers waren behulpzaam.

In eerste instantie een tafel bij jullie in de winkel besteld. Levertijd zou rond de 10/12 weken zijn. Na 12 weken jullie geprobeerd te bellen. Ruim 12 keer gebeld verdeeld over twee dagen. Nadat ik eindelijk contact had werd ik afgesnauwd toen ik aangaf dat jullie moeilijk bereikbaar waren want druk. Stoelen hebben we online besteld. Op jullie website geven jullie dat wanneer je het voor 1600 uur besteld, je ze de dag erop in huis heb. Uiteindelijk heeft het bijna twee weken geduurd voor ze binnen waren. Verbeterpunten; doe geen beloftes die je niet waar kunt maken. Zorg voor een betere bereikbaarheid. En stel je klanten beter op de hoogte over hun bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kon (deze keer) snel leveren.

Er stond op de site dat de kast gemonteerd geleverd zou worden. Bij levering bleek dat ik deze zelf in elkaar moest zetten...

Pluspunten

Prettig geholpen....goede service wat betreft bezorging.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar