1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
VerbeterpuntenLeer eens wat klantenservice is en hoe je je klanten tevreden kunt houden. Ik moest 500 euro extra betalen voor een bepaalde stof op mijn nieuwe bank, totaal kwam dit op 2200 euro, blijkt die stof na 6 maanden al ongelofelijk te verschieten. Ik werd uitgelachen ‘hahaha, tja mevrouw, stof verschiet nu eenmaal’. NA 6 MAANDEN? Ook de vulling deugt niet van de rugkussens. Reactie: ‘ja dat is nu eenmaal zo bij een plofbank maar ik zal uit coulance nieuwe vullingen voor u bestellen, duurt ongeveer twee weken’. Na meer dan twee maanden wachten nog niets. Ik weer gebeld, nogmaals mijn beide klachten herhaald. Weer de belofte van nieuwe vulling, wantja, dat de vulling niet goed is is bij ons bekend. Toen ik zei dat dat niet voldoende was en dat ik ook wil dat er iets aan de verschoten stof gedaan wordt kreeg ik niets. Geen vulling, niets. Ik stap nu naar de geschillencommissie. Dit verschrikkelijke bedrijf kan mijn (goede!) klandizie voorgoed vergeten. Een grof schandaal vind ik het. Overigens was ook de oorspronkelijke stof niet in mindering gebracht op de prijs. Ik heb dus twee keer stof betaald voor een waardeloze bank. Bedankt Woon Alkmaar! Oh en had ik al gezegd dat men onmiddellijk in de verdediging schiet, met een behoorlijk volume praat alsof ze het tegen een kind hebben en overal afwijzend op reageert, je niet laat uitspreken... ik kan nog wel even doorgaan. Wat een vreselijke zaak met mensen op plekken waar ze nooit zouden moeten zitten!