Pluspunten

Mooie meubelen tegen scherpe prijs in vergelijkbaar met andere aanbieders. snel reactie en bezorging.

probeer onder de prijzen van concurenten te gaan zitten.

Pluspunten

Snelle levering, leuke winkel, erg smaakvol ingericht!

Het pakket kwam in twee dozen. Beide dozen waren stuk. Ik hoop dat de binnenkant niet beschadigd is... Volgende keer toch maar weer naar de winkel om het zelf op te halen.

Pluspunten

Alles verliep correct, erg blij met het product!

Openingstijden van service desk mogen wat ruimer

Pluspunten

Vriendelijk personeel en een snelle levering van onze bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed overzicht snelle levering als Als DHL tenminste meewerkt en goed product, wel wat minder goed afgewerkt wat betreft lasnaden onderstel

DHL is geen goede bezorger

Pluspunten

Alles netjes geregeld

Geen bijzonderheden

Pluspunten

Bezorging volgens afspraak met vooraf nog telefoontje

Pluspunten

Goede communicatie.

Alles correct verlopen dus geen opmerkingen!

Pluspunten

Ruime sortering; deskundig personeel

Pluspunten

Goed en snel geholpen, overzichtelijke winkel. Duidelijk wat er wel en niet op voorraad is. Actuele collecties

Pluspunten

Door Marloes is er alle tijd genomen om onze hele nieuwe woonkamer van een nieuwe inrichting te voorzien. Onze schets en wensen heeft ze uitgewerkt tot een prachtig ontwerp. Ze nam samen met ons alle tijd om enkele uren meubels door de winkel heen en weer te sjouwen om alles perfect op elkaar afgestemd te krijgen. Het eindresultaat is prachtig geworden!

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en de service is uitstekend.

Pluspunten

Mooie (online) winkel met een diversiteit aan bekende en minder bekende merken. Vriendelijk personeel en leuke sfeer studio's.

Structuur aanbrengen in de loods. We hielpen onze stoel zoeken in de wirwar van de loods.

Pluspunten

Afspraak netjes telefonisch vooraangekondigd.

Bedrijf bevind zich in het westen waardoor bezorgen in het oosten langer duurt omdat ze hier minder vaak komen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bevestigingsmails en meerdere contactmoment vooraf, waardoor je weet dat de bestelling gelukt is en dat men voor je aan het werk is.

Behandel de vragen die bij een order horen ( ingeschoten ticket via het het account of de order) ook. Op donderdag/vrijdag hadden we contact gezocht om het moment van leveren de dinsdag daarop na werktijd te laten plaatsvinden. Of hem anders bij jullie locatie in Utrecht af te leveren, zodat we onze bestelling daar zelf op konden halen. Dit ticket was de dinsdag daarop (de leveringsdatum) echter nog steeds niet behandeld, waardoor de chauffeur die de bestelling af moest leveren van niets wist en 's middags heel vriendelijk belde (dit telefoontje is trouwens wel erg fijn!) : ik sta over 40 min bij u op de stoep. Toen heb ik gelukkig met hem af kunnen spreken dat hij het bij de buren af zou leveren, maar beter was dit van tevoren al getackled.

Pluspunten

Snelle reactie netjes geregeld en ook nog precies zoals het op de site stond In één woord, TOP

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

In de winkel en aan de telefoon en de chat ,vakundig en snel geholpen toen wij besloten om wat te kopen,toen ik de spullen op kwam halen en betalen ging het rommelig en het meisje met zwart haar was er niet echt bij met haar gedachte(kan een x gebeuren)maar toen ik achterom reed om mijn spullen op te halen uit het magezijn viel ik in verbazing hoe ik daar werd behandeld deze was een nogal negatief over alles,mijn bus was te klein voor de tafel alles gaat er niet in enz enz totaal geen medewerking met inladen maar het mooiste kwam nog want het zelfde meisje met zwart haar die in de winkel aan het suffen was komt met een schilderij van 3.00 m x 1.00 aan lopen zonder enige beschermfolie of karton om het schilderij en vond het knap vervelend dat ik vroeg of zij dit serieus zo met mij mee zou geven ??????? ik kreeg als antwoord tja zo stond het in de winkel ............... na gevraagd te hebben of zij dit snapte dat dit zou kunnen gaan beschadigen met vervoeren zei de negentieve collega dat ze er wel ff wat om zouden wikkelen,dit was zo gebeurt en ik kreeg het schilderij in mijn handen gedrukt en ik moest het zelf maar inladen. Dus even kort in de winkel ben ik goed geholpen maar na de koop is het een enorme domper ,erg jammer want met wat meer aandacht op het laatste gedeelte van de aankoop zou ik erg tevreden zijn. Mvg Devlin jager

zie boven

Pluspunten

Behulpzaam en zeer vriendelijke mensen !

Gewoon zo door gaan.

• Communicatie

Pluspunten

Goede communicatie over te verwachten levertijd. Goede service

Misschien een soort track and trace dat je precies weet of de bezorger al onderweg is

• Communicatie

Pluspunten

Houden zich aan afspraken. Keurig op tijd en zonder mankementen afgeleverd.

Geen idee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel netjes qua bezorgafspraken maken en nakomen. Ook is het assortiment zo breed dat ik er vaak slaag.

Laatste keer was ik er op een vrijdagmiddag en toen was de kennis van het personeel welke aanwezig was erg gering, in dit geval over verlichting. Dus op dat vlak misschien meer kennis op doen.

• Communicatie

Pluspunten

Prima geholpen

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar