Pluspunten

ke.urige bezorgers, goede actie om 20 min van te voren even te bellen dat ze eraan komen

zou niet weten

• Communicatie

Pluspunten

Zeer vriendelijk, zeer behulpzaam en vrolijke bezorgers.

• Communicatie

Pluspunten

correcte levering, vlotte communicatie

• Communicatie

Pluspunten

Zeer Vriendelijk, goede prijs

Tot hiertoe geen, zeer goed, hebben wel een week langer op onze levering moeten wegens verkeersmoeilijkheden, maar dat kan gebeuren

2 sterren: slechter dan verwacht

Ja betere communicatie. Dus gewoon antwoorden op een mail. En spullen leveren die jullie beloven. En niet eerst kapot laten gaan en vervolgens niet meer leverbaar

• Communicatie

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken

• Communicatie

Pluspunten

Meedenken met de klant tijdens bezorging. Prachtige producten!

• Communicatie

Pluspunten

Snel en efficiënt, zeker qua bezorgen!!! We werden zelfs gebeld om de bezorgdatum door te krijgen. Erg prettig en persoonlijk. En ook netjes dat we de bezorgroute doorkregen. Geeft veel duidelijkheid, wat betreft tijdstip. We zijn heel tevreden, met alles!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service. Had problemen met de kast maar hierop werdt goed en duidelijk gereageerd

tevreden

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering. Chauffeur was er al binnen 15 min ipv 30.

Betere communicatie als het product vertraging heeft of nog niet binnen Is gekomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wel leuke spullen maar dat is oom alles.

Klachtenbehandeling is zeer amateuristisch en ze nemen de klachten niet serieus! Dus hier aam werken zou ik zeggen! Niet beloven wat jullie niet kunnen waarmaken! Levertijden aanpassen en daar niet over liegen! Klanten niet lekker maken met korte levertijden!

• Communicatie

Pluspunten

Prima service! Telefonisch contact over verlate leveringstijd, zeer vriendelijke telefoniste!

Geen. Gewoon geweldig geregeld. Maak je nog maar zelden mee. Mijn complimenten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne service toen ik de bestelling geplaatst had. Werd netjes gebeld om een afspraak in te plannen wanneer het product geleverd zou worden. Ze houden zelfs rekening met wensen qua bezorgdag. Ook erg netjes dat ze het product naar mijn appartement op de derde verdieping brachten.

Minder fijne service was toen het de desbetreffende dag was dat het product geleverd zou worden. Ik zou een mail krijgen met de planning, wat erg fijn zou zijn aangezien ik op dat moment aan het verhuizen was en niet in de woning zou zijn en andere mensen moest inschakelen. Toen ik eind van de ochtend nog steeds geen mail bleek te hebben heb ik meerdere malen gebeld, maar geen gehoor. Toen ik eenmaal een medewerker aan de telefoon kreeg, kon ze mij alleen vertellen dat de bezorgers om 10 uur vertrokken waren en 30 min voor aankomst naar mij zouden bellen. Helaas hadden alleen de bezorgers een schema van de route. Een tip is om ook een rij schema in de winkel aanwezig te hebben, zodat de klant deze alsnog kan krijgen als er iets mis gegaan is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitstraling maar vinden het de laatste tijd wat achteruitgaan wat betreft assortiment accesoires

Personeel in de winkel mag de klanten wel iets vriendelijker te woord staan kom wel in de winkel om iets te kopen en een deel van hun salaris te betalen. Magazijn medewerker was erg behulpzaam en een stuk vriendelijker

• Communicatie

Pluspunten

Helder qua afspraken en snelle service

Geen ik ben heel twvreden

Pluspunten

Een hele goede en snelle service. Fauteuil besteld en dezelfde dag door een leuke medewerkster thuisbezorgd gekregen. Telefonisch contact is prima!

• Communicatie

Pluspunten

-Goed communicatie -op tijd voor de levering.

• Communicatie

Ik had aangegeven te willen afhalen. maar het werd opgepakt als bezorgen. het was lastig om contant te krijgen om het om te zetten. maar nadat dat gebeurd was, liep alles soepel. blij met mn stoelen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima, vriendelijk geholpen! Top bezorgers!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Assortiment

Samenwerking met Dutchned

Koedijkerstraat 22