Pluspunten

alles ging Perfect goede service

Pluspunten

Snel simpel korting

Koerier stond al voor de deur vóórdat we bericht hadden! Maar eigenlijk is dat ook n pluspuntje...

Pluspunten

snel geholpen met ons nieuwe kopen even sneller geholpen als het was ondekt het was beschadig. wij zijn zeer dankbaar.

• Communicatie

Pluspunten

Goed contact, op zondag besteld en dezelfde dag nog gebeld voor een afspraak om het te leveren. Én een snelle levertijd! Ook erg fijn dat de bezorger van te voren belt hoe laat degene er zal zijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Let op! Als je het risico wilt lopen op een hoop irritatie dan moet je hier kopen. Wij kozen voor Woononline omdat het de goedkoopste was voor de kast die we wilden hebben van Woood. Kast op voorraad = ruim twee later leveren. De kast werd geleverd door een externe transporteur Dutchned. Deze hadden een pakket teveel geleverd maar ook 1 te weinig. Dit merkte ik toen de kast bijna in elkaar zat. Sindsdien (8 dagen geleden) heb ik dagelijks contact met Woononline en elke dag zou er vanuit de transporteur contact met me worden opgenomen. Je raadt het al. Dit gebeurt niet. Je moet er echt zelf achteraan. Beloftes worden niet nagekomen. Spoed betekent twee weken later leveren. Ik geef iedere leverancier de kans een fout te repareren maar na meerdere kansen te hebben gegeven ben ik tot de conclusie gekomen dat je bij Woononline als klant (voor mijn gevoel) niks waard bent. Helemaal niks.

• Communicatie

Pluspunten

Ruim en aantrekkelijk assortiment, snelle levertijd en vriendelijk persone.

• Communicatie

Pluspunten

Er wordt op een rustige manier tijd voor je genomen. De mogelijkheid om meubels te verplaatsen om een goed beeld te krijgen wat bij elkaar past.

Wat ons betreft niets!

Pluspunten

Ik ervaar steeds minder persoonlijk contact, vooral als ik online bestel. Maar mijn ervaring met woononline.nl bewijst het tegendeel!!

Het zou extra top zijn als er een mogelijkheid zou zijn om in de avonduren of de weekenden bestellingen te laten bezorgen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette overzichtelijke site

Als je zegt dat je een dag van te voren contact opneemt over het dagdeel dat de bezorging is, moet je dat ook doen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bezorging was vriendelijk en correct.

Online-bestelling moet standaard thuis bezorgd i.p.v. ophalen. Afspraak maken moet vriendelijker.

Pluspunten

Werd netjes op de hoogte gehouden over de status vd bestelling en ook in de winkel netjes geholpen.

Even goed kijken of iets al betaald is of niet. Had al via ideal betaald maar met ophalen wilde ze weer afrekenen, dat was niet zo netjes

• Communicatie

Pluspunten

Ik werd gelijk na m'n geplaatste bestelling gebeld om een aflever afspraak te maken, werd netjes van te voren gebeld dat ze er aankwamen, super snelle en nette levering.

• Communicatie

Pluspunten

Prettig contact en doen alle moeite om zo snel mogelijk te leveren.

• Communicatie

Pluspunten

Korte lijnen , goede informatie/ communicatie en bereidheid tot helpen. De bezorger van mijn tafel bood spontaan aan , deze naar boven te tillen ! ( 3 hoog- trap!)

• Communicatie

Pluspunten

Erg vriendelijk te woord gestaan en ook meedenkend.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel. Heel goed geholpen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb ik niet

Communicitatie kennen ze hier niet!! Heb in oktober een bestelling gedaan, binnen 3 dagen gebeld dat ik ze terug wilde doen, de stoelen zijn pas begin december weer op gehaald en na herhaaldelijke mailtje en telefoontjes ... Ja mevrouw heel vervelend deze week komt het in orde ....nou anderhalve week later ik wacht nog steeds op mijn geld!!!

• Communicatie

Pluspunten

Keurig aangegeven dat Mn bestelling niet in orde was. Via telefoon en mail. Er zat nl gaatje in mn vest.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tot nu toe nog geen, want product niet bezorgd.

Een bezorger sturen die wel zin heeft in zijn werk. Nu is er aangegeven dat ik niet thuis was terwijl ik het huis niet uit ben geweest. Ook de bel was niet kapot, want PostNL en de pizzabezorger konden wel gewoon bellen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog helemaal niks!

Verbeter je communicatie,antwoord gewoon op de mails die jullie krijgen,loop niet te liegen tegen klanten en kom je bezorgafspraak na! Bankje 18-12-17 besteld. Stond op site voorradig,zou binnen 3 dagen verzonden worden. Mail gestuurd...4 dagen later antwoord,jullie zeggen voicemail ingesproken te hebben...nou,niet die van mij! 22-12-17 zegt Daisy "we verwachten het bankje elk moment binnen" Nu is het 05-01-18,heb ondertussen 3 mails verstuurd...geen antwoord en nog steeds geen bankje. Waardeloze service,klant is geen koning maar gewoon een hap bagger voor jullie. Eens maar nooit weer hier en ik raad iedereen af hier iets te bestellen. Nu weer een mail gestuurd. Naar Bart...hopelijk weet hij wel wat communicatie is...

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als je iemand aan de lijn krijgt, wordt je wel geholpen maar helaas zonder resultaat!!!! Klant is geen koning!!!

Zeer slechte service, de omschrijving dat de bestelling binnen 1 dag geleverd wordt komen ze niet na. Na 5 dagen en enkele malen bellen nog steeds niet de bestelling ontvangen. Daarna krijg je te horen dat het pakket aan een pakketdienst is overhandigd. Pakketdienst gebeld en dan zeggen zij door drukte is de eerste levermogelijkheid pas over 2 weken!!!! Dit zou ik maar eens verbeteren. Telefonische bereikbaarheid ook niet optimaal diverse malen moeten bellen om iemand eraan te krijgen. Hier zal ik nooit meer iets bestellen!!!!

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar