1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Er is geen communicatie, niet te bereiken en op de mail wordt niet geantwoord!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Communicatie Kennen ze niet bij dit bedrijf, op de site stond voorradig maar dat is een farce, klanten trekken om dan vervolgens er achter komen dat ze niets op voorraad hebben, als je een vraag daar over stuurt, krijg je geen antwoordt ... vervolgens komen er twee bezorgers langs die geen uitleg geven je moet zelf achter de zaken aan gaan want van service hebben ze nog niet gehoord en geen bouw tekening..... rest my case koop hier nooit meer......

te veel om op te noemen, zeer slechte service en communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een echte winkel waar je langs kan om de meubels te bekijken

Het deel bezorgen en communicatie daarvan. Dit loopt niet lekker. Ik zou een dag ervoor gebeld worden met een indicatietijd voor het bezorgen van mijn bestelling. Dit is niet gebeurd, zelf maar gebeld. Krijg een tijdstip die achteraf niet klopt, jammer.

Niks aan te merken

• Communicatie

Pluspunten

Zeer vriendelijke en flexibele medewerkers. Mijn partner heeft er iets gekocht dat door de zoon van de medewerk(st)er met de auto naar ons huis is gebracht. dat noem ik nog eens service.

Telefonische bereikbaarheid is een aandachtspunt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wees vriendelijker, eerlijk, beter informeren,

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Al een aantal dagen geleden een bestelling gedaan. Product stond op de website als op voorraad en binnen 24uur verzending. Na een aantal dagen nog steeds niks ontvangen. Geen communicatie vanuit woononline hierover. Telefonisch ook niet bereikbaar. Na mailen krijg je een antwoord dat t product tijdelijk niet leverbaar is, maar zie op de website vervolgens weer doodleuk dat t op voorraad is. Dit bedrijf is de diverse webkeurmerken niet waardig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website met mooie producten

Snellere levering

Pluspunten

Snelle levering, goede en duidelijke communicatie. Handige chatfunctie op de site

• Communicatie

Pluspunten

Het artikel wat ik besteld had werd later geleverd. Hierover werd ik netjes gebeld. Afgelopen zaterdag heb ik het ontvangen...super !

2 sterren: slechter dan verwacht

Communicatie is niet best! Verlate levertijden. Beloven te bellen en niet terugbellen. Beloven levertijd door te geven en niet bellen. Beloven een attentie mee te sturen voor alle ongerief en dat ook niet doen..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling laten annuleren na een hoop gehannes met de levertijd (voor 16:00 besteld, morgen in huis - maak er maar een aantal weken van). Bestelling was echter al betaald. Nu zes weken later heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Er wordt niet meer gereageerd op mailverkeer. Boeven! Eens en nooit weer! Bestelling # 100009558

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en zeer nette service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De communicatie

Als er op de site staat levering 1-3 dagen moet je dat nakomen of deze belofte van de site halen . Zo geef je verkeerde informatie op basis waarvan ik een keuze maak waar ik het artikel bestel. Om die reden zal ik niet snel weer iets bij jullie bestellen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering is nog niet volledig

Levering is nog niet volledig,

• Communicatie

Pluspunten

Snel geleverd. Binnen termijn zoals vermeld op de site.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Reageren heel slecht op vragen en klachten..en als ze reageren wordt er niet ingegegaan op de klacht...artikelen stonden op site op voorraad 1 a 3 dagen levertijd wacht nu al twee weken zonder enige communicatie van hun kant..pas communicatie na meerdere malen bellen en mailen! Maar nog geen spullen tot op heden! Erg slechtte ervaring dus!

• Communicatie

Pluspunten

Goede service en goede aflevering

• Communicatie

Pluspunten

Afspraken goed nakomen. Alles keurig geregeld.

Geen.

Koedijkerstraat 22