Pluspunten

Goede website, makkelijk bestellen

Pluspunten

Snelle service en behulpzaam en vriendelijk personeel.

• Communicatie

Pluspunten

Communicatie over levering is erg goed en duidelijk.

Indien product niet voorradig volgt er niet direct een bevestiging. Dat begrijp ik maar misschien is het handig wanneer er een indicatie wordt aangegeven wanneer bevestiging wel volgt.

• Communicatie

Pluspunten

Goede communicatie. De dag voor bezorging gebeld voor de bezorgafspraak. Dag van bezorging kwartier van te voren gebeld. Erg fijn. Hoef je niet de hele dag thuis te blijven.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteit van het product is goed. Fijn om gebeld te worden over tijdstip levering.

Niet vergeten de mail te checken op vragen. Gelukkig loste mijn verzoek zich vanzelf op.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het was de goedkoopste

Waardeloze communicatie. a) verzoek in opmerkingen bij bestelling wordt compleet genegeerd b) verstuurt volgende dag expliciete bevestiging op voorraad en verzending c) laat 3 dagen later vervoersbedrijf bellen voor bezorgafspraak een week later te maken d) als je om 13:00 's middag belt om verhaal te halen over deze *****e gang van zaken krijg je na 30 seconden doodleuk een bandje met dat er niemand is en word je automatisch opgehangen e) vragen je om een review op Kiyoh een dikke week *voor* geplande levering van de producten Heb de producten nog niet binnen maar tot hier is het beneden alle peil, en zal dit eerste en laatste bestelling blijven hier.

• Communicatie

Pluspunten

-snelle levering - duidelijke communicatie - vriendelijk - leuke korting en mooie spullen

- iets meer duidelijkeid over wanneer ze langskomen zou prettig zijn. Tussen bepaalde tijden ofzo

• Communicatie

Pluspunten

Super snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Product besteld stond bij op voorraad 1 a 3 werkdagen levertijd ,hoorde niks na een week een mail gestuurd ,geen reactie terug ontvangen, een dag later gebeld eindelijk actie ondernomen al met al 11 dagen gewacht

Pluspunten

Alles volgens tijd geleverd en netjes afgehandeld.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering. Prima op de hoogte gehouden. Na een fout in mij zelf ingevoerd bestelling snel opgelost.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi product

Beter communiceren, houden aan afspraken, normale lever-service, gaten van meubels beter voorboren

• Communicatie

Pluspunten

super vriendelijk door telefoon en de chauffeur ook !!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie stoelen, zitten erg lekker. De stoelen en bank konden op voorkeursdag worden geleverd. Ik werd gebeld over de voortgang. De bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam.

De eetbank is nog niet geleverd. Ik werd een dag vtv gebeld dat de bank toch niet op voorraad was. Nu 2 weken langer wachten.

• Communicatie

Pluspunten

Heel goed bedrijf wat betreft levering, maar ook in de communicatie.

Ik kan niet inloggen, mijn password is niet goed, maar dat zal wel aan mij liggen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Je krijgt meteen iemand aan de lijn als je belt

Ik zou een track and trace code krijgen wanneer mijn pakketje zou worden verstuurd, niet gekregen. Ik belde en toen zij meneer dat het 26 oktober verstuurd zou worden en ik dan een code zou krijgen. Het kwam echter op 26 oktober al aan en toen was er bij ons helaas niemand thuis. Als ik had geweten dat het die dag aan zou komen was dit een stuk makkelijker geweest.

• Communicatie

Pluspunten

Netjes gebeld van te voren over leverdatum. Dag van levering ook van te voren gebeld dat ze eraan komen. Fijn zo zit je niet de hele dag te 'wachten'.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering. Goede service!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pakket compleet leveren: ik kreeg zelfbouwkapstok zonder schroeven etc. Betere klacht afhandeling: Bij sturen van klacht melding van 5 dagen wachttijd. Nu na meer dan 5 dagen nog niets gehoord.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Voorraad aktueel houden met de waarheid, al 2 x meegemaakt dat het product wel op voorraad is op de site en gechecked via de chat maar zit uiteindelijk weken levertijd op dat is misleiding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

werd netjes gebeld over mijn bestelling dat de levering 2 maanden later werd geleverd door te veel vraag naar deze salontafel. En gevraagd of ik het nog wilde.

Mijn salontafel zou op een vrijdag gebracht worden. Ik zou terugbellen of ik of iemand anders thuis zou zijn die dag. Helaas ik kon niets regelen. Wilde graag een andere afspraak maken. Kreeg het idee dat het allemaal heel moeilijk was en dat het op vrijdag alleen kon. Er werd gezegd we hebben maar 1 auto en dat werd dan lastig. Anders moesten jullie een extern bedrijf laten komen. Ik kreeg het idee dat dat eigenlijk niet de bedoeling was. Ik zou terug gebeld worden hierover voor een nieuwe afspraak . Is niet gebeurd. Vrijdag werd ik op mijn werk gebeld dat de chauffeur met pech langs de weg stond. en niet mijn salontafel kon bezorgen Huh ik had toch gezegd dat ik er niet was. Baalde hier echt van. Gelukkig kon ik met deze meneer wel een afspraak maken voor een woensdagochtend. Jammer dat dit zo moest gaan. Maar ben wel blij met mijn mooie salontafel

Pluspunten

Snelle levering. Communicatie via chat. Aardige bezorger.

Betere afleveringsafspraken. Geen tijdsvak. kunnen vermelden slaat nergens op.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar