Pluspunten

snelle persoonlijke reactie toen bleek dat de snelle levertijd niet haalbaar was

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Overzichtelijke site

Voorraadbeheer. Ik zag op zondag een zetel die me interesseerde en al een tijdje in de gaten had. Volgens de site was deze duidelijk op voorraad, na wat slechte reviews gelezen te hebben, besloot ik toch maar eventjes te bellen. Ik werd verzekerd dat deze inderdaad op stock was, dus ik maar meteen bestellen. Maandag krijg ik een mailtje dat deze besteld is, maar toch niet in stock. Na gevraagd te hebben om mijn order dan maar te annuleren, kreeg ik de mogelijkheid om een showroommodel te bestellen aan 10% korting. Het was een pluspunt dat ze toch nog probeerden de situatie recht te trekken, maar voor mij was het niet genoeg om toch de gok te wagen om een showroommodel online te bestellen. (toch een pluspuntje van klantendienst) Ter illustratie, het model staat nog altijd als in stock zijnde op de website.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie producten voor leuke prijzen

Bank besteld die binnen24 uur leverbaar was. Voor die tijd contact opgenomen of die ook later bezorgt kan worden. Dit was geen probleem. Via telefoon een datum afgesproken. Dag voor dat die geleverd zou worden werd ik gebeld door de bezorgdienst. Daar was de bank niet gebracht waardoor de bank niet geleverd kon worden. Heb gelijk naar woononline gebeld waar ik geen contact mee kon krijgen. Steeds zelfde " alle medewerkers zijn in gesprek dit gesprek word nu beëindigd". Na 4 keer veranderde dit in winkel is gesloten. Volgende dag in ochtend gebeld persoon gesproken die beloofde dat ik die dag teruggebeld zou worden. Die dag niet teruggebeld. In middag heb ik weer meerdere keren gebeld zonder succes steeds zelfde bericht als dag daarvoor. Weer een dag later gebeld kreeg ik een medewerker aan de telefoon die net terug van vakantie was wat ze meerdere keren vertelde als excuus dat ze geen enkele kennis heeft van omgaan met klanten. Weer de belofte dat ik teruggebeld zou worden. Na paar uur werd ik teruggebeld met een slap excuus dat de bank later zou komen omdat ik de bank tegelijk met mijn andere bestelling zou krijgen. Terwijl dit op een hele andere manier is afgesproken. Na nog 2 gesprekken konden ze dr bank die binnen24 uur leverbaar was 2 dagen later bezorgen. Paar uur later werd dit veranderd naar 4(!) dagen later. Intotaal bijna een week later dan dr officiële datum. Werd de bank die tussen 11.00-11.30 bezorgt zou worden om 12.15 bezorgd. Geen excuus alleen smoesjes!

• Communicatie

Pluspunten

Goede klantenservice. Iets geregeld wat eerst niet kon en toen wel. Echt top

• Communicatie

Pluspunten

Online bestellen werkt prima. Advies ingewonnen over inleveren cadeaubon; uitstekend te woord gestaan en een goede oplossing geboden. Kortom, erg tevreden!

• Communicatie

Pluspunten

Super goede communicatie. Erg prettig om met Saskia gesproken te hebben. Enthousiast en behulpzaam. Top, dankjewel voor de fantastisch mooie tafels.

De doos was beschadigd waar de salontafels in geleverd werden. Gelukkig waren de tafels niet beschadigd.

• Communicatie

Pluspunten

Gemakkelijk online bestellen, goede klantenservice, nette en correcte levering op afgesproken tijdstip. Alles netjes uitgepakt en verpakkingsmateriaal door chauffeurs afgevoerd.

• Communicatie

Pluspunten

Keurig nette verzorging van onze vraag over de defecte stoel. Prima oplossing aangeboden om een nieuwe stoel op te halen. Service van het bedrijf was prima. Medewerkers in de winkel waren vriendelijk en hulpzaam.

Nvt

• Communicatie

Pluspunten

Goede service en hoge klantvriendelijkheid. Goede telefonische bereikbaarheid en terugbel acties !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

na een week nog niets ontvangen wel een bevestiging maar gaat via een andere leverancier

duidelijk communiceren wanneer er geleverd wordt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Als levertijd 2 tot 3 dagen word afgegeven. Verwacht ik geen 6 weken. Ook al is het vakantie bij jullie leverancier. Geef het dan voor de bestelling duidelijk aan. Kasn ik zelf eventueel andere keus maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten, vriendelijke bezorging en winkelmedewerkers.

Verbeterpunt is het aanpassen van levertijden! De tafel die we kochten zou de volgende dag in huis zijn, maar we werden gebeld dat 'het niet op de route lag' en de eerste optie was einde van de week. Wel goede bezorgafspraak kunnen maken voor na onze vakantie en op tijd geleverd. De stoelen zouden ook de volgende dag leverbaar zijn, we werden gebeld dat de hoeveelheid niet leverbaar was op die termijn en dat dat wel even zou duren. Toen we 2,5 week later werden gebeld dat de stoelen binnen waren en dat ze de woensdag daarop bezorgd zouden worden, vroeg ik of het een andere dag kon omdat we beide werken. Geïrriteerd kreeg ik terug: "Ja mevrouw, u heeft gratis bezorging en dat betekent dat wij bezorgen wanneer het ons uitkomt." En dat terwijl ik had verwacht dat de stoelen de dag na de bestelling zouden komen, die dag was ik de hele dag thuis geweest. En daarna vroeg ze: "Kan het niet bij de buren, op uw werk of een alternatief adres?" Grote pakketten vind ik niet netjes bij de buren, ik werk totaal ergens anders en geen grote auto. Dus: een dag vrij genomen voor de stoelen die overigens keurig op tijd werden geleverd en naar binnen werden gebracht. Kortom: prachtige spullen bij Woononline, vriendelijke medewerkers, maar het telefonisch contact voelde totaal niet prettig en klantgericht en levertijden kloppen niet altijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd!

Er stond op de site dat de spiegel niet bezorgd zou worden. Dus die zou ik ophalen in de winkel maar die is uiteindelijk wel thuis bezorgd.. dat was een beetje verwarrend

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en nette bezorging. Niets op aan te merken.

• Communicatie

Pluspunten

Uitgebreide collectie tegen billijke prijzen. Daarnaast goede service bij eventuele klachten. Tevens goede parkeergelegenheid

geen

• Communicatie

Pluspunten

Overzichtelijke site, goede communicatie, leuke producten, leuke eigentijdse merken

Er stond vrij groot volgende dag in huis, bij mij duurde het een week. ( voor mij nu niet erg maar hopelijk een goeie tip) ik keek een paar dagen achter elkaar naar hetzelfde product voor de maat, kleur, inbeelden waar in huis. En er bleef maar staan nog maar enkele stuks beschikbaar. Beetje verwarrend naar mijn mening als dit er al een paar dagen achter elkaar staat. Laatste puntje er staat geen montage vereist maar de pootjes moeten er nog onder geschroefd worden. Niet heel moeilijk maar noemen ze montage denk ik. Nog maals bedoel ik dit als tips

• Communicatie

Pluspunten

Komt levertijd netjes na, groot en leuk assortiment, duidelijke communicatie.

• Communicatie

Pluspunten

Super klantvriendelijk. Met name Nathalie uit Alkmaar. Zeer meedenkend!

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar