Pluspunten
snelle persoonlijke reactie toen bleek dat de snelle levertijd niet haalbaar was
Pluspunten
Overzichtelijke site
VerbeterpuntenVoorraadbeheer. Ik zag op zondag een zetel die me interesseerde en al een tijdje in de gaten had. Volgens de site was deze duidelijk op voorraad, na wat slechte reviews gelezen te hebben, besloot ik toch maar eventjes te bellen. Ik werd verzekerd dat deze inderdaad op stock was, dus ik maar meteen bestellen. Maandag krijg ik een mailtje dat deze besteld is, maar toch niet in stock. Na gevraagd te hebben om mijn order dan maar te annuleren, kreeg ik de mogelijkheid om een showroommodel te bestellen aan 10% korting. Het was een pluspunt dat ze toch nog probeerden de situatie recht te trekken, maar voor mij was het niet genoeg om toch de gok te wagen om een showroommodel online te bestellen. (toch een pluspuntje van klantendienst) Ter illustratie, het model staat nog altijd als in stock zijnde op de website.
Beste Rob, wat vervelend dat je ons zo beoordeelt op 1 onderdeel van onze gehele dienstverlening. Nathalie heeft je netjes per mail geantwoord direct toen bleek dat we iets langer nodig hadden om jou bank in Oostende af te leveren. Je hebt gelijk dat de bank nu weer op voorraad staat; we hebben er weer genoeg staan om iedereen van dienst te kunnen zijn. Ik hoop dat je dit begrijpt en dat je wellicht kan overwegen je review anders te verwoorden, jou mening telt namelijk enorm! dank, groet, Hein de Jong. 06-19802585.
Pluspunten
Mooie producten voor leuke prijzen
VerbeterpuntenBank besteld die binnen24 uur leverbaar was. Voor die tijd contact opgenomen of die ook later bezorgt kan worden. Dit was geen probleem. Via telefoon een datum afgesproken. Dag voor dat die geleverd zou worden werd ik gebeld door de bezorgdienst. Daar was de bank niet gebracht waardoor de bank niet geleverd kon worden. Heb gelijk naar woononline gebeld waar ik geen contact mee kon krijgen. Steeds zelfde " alle medewerkers zijn in gesprek dit gesprek word nu beëindigd". Na 4 keer veranderde dit in winkel is gesloten. Volgende dag in ochtend gebeld persoon gesproken die beloofde dat ik die dag teruggebeld zou worden. Die dag niet teruggebeld. In middag heb ik weer meerdere keren gebeld zonder succes steeds zelfde bericht als dag daarvoor. Weer een dag later gebeld kreeg ik een medewerker aan de telefoon die net terug van vakantie was wat ze meerdere keren vertelde als excuus dat ze geen enkele kennis heeft van omgaan met klanten. Weer de belofte dat ik teruggebeld zou worden. Na paar uur werd ik teruggebeld met een slap excuus dat de bank later zou komen omdat ik de bank tegelijk met mijn andere bestelling zou krijgen. Terwijl dit op een hele andere manier is afgesproken. Na nog 2 gesprekken konden ze dr bank die binnen24 uur leverbaar was 2 dagen later bezorgen. Paar uur later werd dit veranderd naar 4(!) dagen later. Intotaal bijna een week later dan dr officiële datum. Werd de bank die tussen 11.00-11.30 bezorgt zou worden om 12.15 bezorgd. Geen excuus alleen smoesjes!
Hallo Sharon, we hadden afgesproken te leveren tussen 10.00 en 12.00 uur. We waren inderdaad 15 minuten te laat, waarvoor onze excuses. Je aanbieding bankstel met 100 euro korting heb je gelijk besteld met 3 hockers die niet leverbaar waren. We hadden dan ook nooit een afspraak met je mogen maken aangezien we nog wachtten op de hockers. Je bent meerdere keren terug gebeld op 3-8, 9-9, 10-9 en 11-9 en bent gemaild met uitleg over de bezorging op 14 sept ipv 12 sept. Hopelijk ben je toch blij met je aankoop en geniet je van een mooi nieuw zitmeubel. Vanuit onze kant hebben we er alles aan gedaan om ondanks de vertraging je toch goed te bedienen. We vinden je review dan ook erg jammer. Bel me gerust als je nog vragen hebt: 06-19802585. Hein
Pluspunten
Goede klantenservice. Iets geregeld wat eerst niet kon en toen wel. Echt top
Pluspunten
Online bestellen werkt prima. Advies ingewonnen over inleveren cadeaubon; uitstekend te woord gestaan en een goede oplossing geboden. Kortom, erg tevreden!
Pluspunten
Super goede communicatie. Erg prettig om met Saskia gesproken te hebben. Enthousiast en behulpzaam. Top, dankjewel voor de fantastisch mooie tafels.
VerbeterpuntenDe doos was beschadigd waar de salontafels in geleverd werden. Gelukkig waren de tafels niet beschadigd.
Pluspunten
Gemakkelijk online bestellen, goede klantenservice, nette en correcte levering op afgesproken tijdstip. Alles netjes uitgepakt en verpakkingsmateriaal door chauffeurs afgevoerd.
Pluspunten
Keurig nette verzorging van onze vraag over de defecte stoel. Prima oplossing aangeboden om een nieuwe stoel op te halen. Service van het bedrijf was prima. Medewerkers in de winkel waren vriendelijk en hulpzaam.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede service en hoge klantvriendelijkheid. Goede telefonische bereikbaarheid en terugbel acties !
Pluspunten
na een week nog niets ontvangen wel een bevestiging maar gaat via een andere leverancier
Verbeterpuntenduidelijk communiceren wanneer er geleverd wordt
Hallo Andries, Bedankt voor de feedback. Omdat onze systemen de exacte levertijd niet konden vertellen hebben wij gecommuniceerd (zowel in de bevestiging als op de website) "levertijd op aanvraag, gemiddeld 1-4 weken". Het gaat dus allemaal volgens schema en zoals gecommuniceerd. Ik hoop dat daar begrip voor is. Mvg Bart Harmsen
Pluspunten
Als levertijd 2 tot 3 dagen word afgegeven. Verwacht ik geen 6 weken. Ook al is het vakantie bij jullie leverancier. Geef het dan voor de bestelling duidelijk aan. Kasn ik zelf eventueel andere keus maken.
Hallo Wilco, Bedankt voor je feedback. Door een fout in onze voorraad werd er een foutieve levertijd gecommuniceerd. We hebben dit aangepast. Excuses voor het ongemak en veel plezier met je aankoop. Mvg Bart Harmsen
Pluspunten
Mooie producten, vriendelijke bezorging en winkelmedewerkers.
VerbeterpuntenVerbeterpunt is het aanpassen van levertijden! De tafel die we kochten zou de volgende dag in huis zijn, maar we werden gebeld dat 'het niet op de route lag' en de eerste optie was einde van de week. Wel goede bezorgafspraak kunnen maken voor na onze vakantie en op tijd geleverd. De stoelen zouden ook de volgende dag leverbaar zijn, we werden gebeld dat de hoeveelheid niet leverbaar was op die termijn en dat dat wel even zou duren. Toen we 2,5 week later werden gebeld dat de stoelen binnen waren en dat ze de woensdag daarop bezorgd zouden worden, vroeg ik of het een andere dag kon omdat we beide werken. Geïrriteerd kreeg ik terug: "Ja mevrouw, u heeft gratis bezorging en dat betekent dat wij bezorgen wanneer het ons uitkomt." En dat terwijl ik had verwacht dat de stoelen de dag na de bestelling zouden komen, die dag was ik de hele dag thuis geweest. En daarna vroeg ze: "Kan het niet bij de buren, op uw werk of een alternatief adres?" Grote pakketten vind ik niet netjes bij de buren, ik werk totaal ergens anders en geen grote auto. Dus: een dag vrij genomen voor de stoelen die overigens keurig op tijd werden geleverd en naar binnen werden gebracht. Kortom: prachtige spullen bij Woononline, vriendelijke medewerkers, maar het telefonisch contact voelde totaal niet prettig en klantgericht en levertijden kloppen niet altijd.
Pluspunten
Snel geleverd!
VerbeterpuntenEr stond op de site dat de spiegel niet bezorgd zou worden. Dus die zou ik ophalen in de winkel maar die is uiteindelijk wel thuis bezorgd.. dat was een beetje verwarrend
Pluspunten
Snelle en nette bezorging. Niets op aan te merken.
Pluspunten
Uitgebreide collectie tegen billijke prijzen. Daarnaast goede service bij eventuele klachten. Tevens goede parkeergelegenheid
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijke site, goede communicatie, leuke producten, leuke eigentijdse merken
VerbeterpuntenEr stond vrij groot volgende dag in huis, bij mij duurde het een week. ( voor mij nu niet erg maar hopelijk een goeie tip) ik keek een paar dagen achter elkaar naar hetzelfde product voor de maat, kleur, inbeelden waar in huis. En er bleef maar staan nog maar enkele stuks beschikbaar. Beetje verwarrend naar mijn mening als dit er al een paar dagen achter elkaar staat. Laatste puntje er staat geen montage vereist maar de pootjes moeten er nog onder geschroefd worden. Niet heel moeilijk maar noemen ze montage denk ik. Nog maals bedoel ik dit als tips
Hallo Franka, Bedankt voor de feedback, we gaan er mee aan de slag. Mvg Bart Harmsen
Pluspunten
Komt levertijd netjes na, groot en leuk assortiment, duidelijke communicatie.
Pluspunten
Super klantvriendelijk. Met name Nathalie uit Alkmaar. Zeer meedenkend!