Geweldige Service!

Superblij met onze Vt wonen bank skin in de kleur olijfgroen. Deze is echt een blikvanger om te zien, en misstaat zeker niet met de kerstsfeer in ons huis :-) Bezorgen Service plus is zeker aan te raden, van het monteren tot aan het opruimen van het verpakkingsmateriaal. Woononline een echte aanrader & favoriete woonwinkel!

Op voorraad, maar toch ook weer niet?!

Bij woononline 4 stoelen besteld. Speciaal hier omdat het betreffende model in de gewenste kleur hier nog op voorraad was. Betaald en vervolgens twee dagen later berichtje dat er maar 3 van de 4 stoelen geleverd werden, de volgende een week later. Weer twee dagen weer een mailtje dat de ontbrekende stoel pas 4 weken later geleverd wordt. Geen reactie op mijn mail terug. Van de twee dozen met 3 stoelen die ik kreeg was er een helemaal aan stukken, stoel gelukkig nog heel. Het was duidelijk dat hier nog snel even een stoel uit was gehaald. Had ik de reviews op google maar gelezen, het schijnt dat dit soort problemen hier (veel) vaker voorkomen.

prima!

snelle levering, goede service, goede communicatie, mooi dressoir voor een mooie prijs, leuke vriendelijke bezorger

Goede bezorging, aardige bezorgers

Het online checken van de bezorg tijd vind ik echt een pluspunt. De bezorgers waren aardig en beleefd. Alles netjes in elkaar gezet. En alle rommel weer netjes meegenomen. Gewoon goed. Zo als het hoort. Top!

Niet goed!

Half jaar op mijn bestelling moeten wachten. Door er zelf achtereen te gaan de helft ontvangen. Bij aflevering werd gezegd dat er nog een bedrag open stond, terwijl ik alles al betaald heb, ook de andere helft! Zelf moeten aantonen! De andere helft(ook betaald), daarvan is beloofd dat het in week 52 geleverd wordt, maar daar heb ik geen vertrouwen in, zal wel weer later worden. Geen vertrouwen, omdat ik al eerder vele mails heb ontvangen met de mededeling” nog even geduld, we doen onze best om enz

Precies wat ik er van had verwacht

Goede levering. Mooie stevige lamp

Aankoop met ups en downs

Blij met de producten echter was erbij de bestelling afgesproken dat het bezorgd zou worden echter bij navraag bleek dat het opgehaald moest worden. De bevestigingsemail voor het ophalen blijkt qua ophaaltijden achterhaald. Spullen opgehaald, bij aankomst bleek de lamp niet compleet. Miste een aantal onderdelen. Gebeld en werd 's avonds langs gebracht. Al met al tevreden, vriendelijke mensen, fijne service. Communicatie kan beter.

Super winkel om te shoppen voor je interieur

Wanneer je iets zoekt voor je interieur, wordt het hier keurig voor je verpakt en op de afgesproken tijd geleverd. Echt een super service die je tegenwoordig nog maar weinig ziet.

Goeie prijs voor mooi product

Goeie prijs voor mooi product Fijne winkel

Nette bezorging, aardige jongens. Ook in de winkel heel goed geholpen en mee gedacht!

Ik zou woononline zeker aanbevelen aan andere, prima service!

We hadden een paar vloerlampen en eettafel lamp besteld. Gekozen voor ophalen. Echter, intussen zou het beter uitkomen dat ze het toch alsnog kwamen brengen. Ook geen probleem. Alleen door de drukte van Black Friday kon dat niet op de gewenste dag, maar een paar dagen later. Wij wilden het dan toch graag alsnog komen halen, want we keken er erg naar uit. Ook geen probleem. Dus er flexibel. Eenmaal opgehaald, bleek thuis 1 van de vloerlampen een defect te hebben. Gebeld en daarna mailcontact. Het contact verliep en verloopt snel en vriendelijk. Een nieuwe lamp is intussen besteld en we krijgen een mail voor de omruilservice. Tot op heden, ondanks het defect, zijn wij uiterst tevreden met de service van Woononline!

Heel snelle levering van een uiterst aardige man.

Onduidelijk en

Ik heb een set lampen gekocht. 1 hanglamp met 3 lichtbronnen, 1 habglamp met enkel lichtbron en een vloerlamp met 3 lichtbronnen. Dit is dus direct betaald. Op het website stond duidelijk dat het op voorraad stond en dat dit geleverd kon worden. Echter was dit niet het geval. Na bestelling geplaatst te hebben, heb ik een bericht gekregen dat 2 van de 3 lampen die ik had besteld niet voorradig was en dit een backorder/nalevering zou zijn en er zou een levertijd hangen van 6 weken. Ik werd wel netjes op de hoogte gehouden van de levering en kreeg bij elk verandering een update. Erg fijn. 1 van de 3 heb ik een week later binnen gekregen en dit liep ook moeizaam. De koerier stond voor de deur en drong aan dat we moesten betalen. We hebben duidelijk aangegeven dat dit al is gebeurd maar de koerier drong het erg aan. Na laten zien van betalings bewijs was de attitude gelijk verandert, kreeg de opmerking van: oh nee ik geloof je wel en weg was hij.

levertijd liep iets uit maar kan gebeuren, levering verder perfect

Win hadden een lamp besteld die wat later geleverd werd dan verwacht, hierover werd prima gecommuniceerd en de aflevering was op de afgesproken tijd en zeer vriendelijk.

Snelle levering, goede mooie kwaliteit voor een scherpe prijs , super tevreden, eigen bezorgservice, is helemaal top! Aanrader!!

geweldig

Zeer goed geholpen na melding van een probleem , snel en goed opgelost.

TRIEST

Levering is 3 keer uit gesteld Een dure tafel ( € 900) moesten we zelf naar binnen sjouwen Een dure tafel (€ 900) moeten we zelf in elkaar zetten Bovendien ziet de tafel er op de site vintage uit, maar in de praktijk is er niets vintage aan

Het bestelde product werd binnen de gestelde termijn en in goede orde afgeleverd

Het product werd via de winkel besteld. Tussentijds werden wij voldoende geïnformeerd over de status van levering. Uiteindelijk werd het product in goede orde ontvangen.

Top service!

Binnen slechts 2 uren was de spray persoonlijk afgeleverd. Een bewijs dat 'customer jurney' niet bij de aflevering stopt

Bezorging en product

De bezorger was vriendelijk van uw bedrijf. Hij bracht het pakket binnen. Nadat de bezorger weg was hebben we het pakket open gemaakt, mooi en goed verpakt maar was groter dan wij dachten. We twijfelen nu of we hem houden of omruilen voor een kleinere mits deze bestaat. Zou jammer als niet mogelijk is want de spiegel heeft een bijzondere vorm

super blij met mijn nieuwe bank

goed geholpen in de winkel waar goed aangegeven werd welke mogelijkheden er zijn. er werd een korte levertijd aangegeven die ook keurig nagekomen is. vandaag werd de bank geleverd netjes geplaatst en het verpakkingsmateriaal is meegenomen. snelle goede service met een voor mij fantastische bank!

Snelle en prima levering

Mooie lamp. Goed advies voor de te plaatsen lichtbron

Goed advies eetkamerstoelen

Wilde stevige stoelen . Mijn andere stoelen ergens anders gekocht was eerst poot afgebroken, een andere stoel kwam de veering er uit. Vandaar dat ik advies wilde. Heb stoelen gekocht bij jullie die een gewicht tot 150 kilo kan hebben . Dat gewicht heb ik niet , maar je weet maar nooit. Zou zeker jullie aanbevelen

Goede service en eerlijke prijzen. Waren wat dingen beschadigd en dit word netjes opgelost.

Woon is allerleukste woonwinkel van Nederland

Geen verkopers die loeren op verkopen, de juiste prijzen staan aangegeven. Wel altijd medewerkers in de buurt als je wat wil vragen. Top, top en top.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar