Pluspunten

Snelle levering, prima kwaliteit

Nvt

• Communicatie

Pluspunten

Je weet vanaf de besteldata precies wat de stand van zaken is. Erg prettig dat het bedrijf belt voor een afspraak en aan kan geven binnen welk tijdsbestek de levering plaatsvind. Goede bescherming/ verpakking.

• Communicatie

Pluspunten

Fijne website Snelle levering Nette bezorging Super product!

Op dit moment geen verbeterpunten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb garderobehangers gekocht via hun website. Er stond duidelijk op de website dat deze per 6 stuks verpakt zijn en bij de prijs stond niet dat deze per stuk is. De website screenshots heb ik door meerdere personen laten checken en iedereen interperteerde de prijs per 6 stuks! Woononline accepteert niet dat zij misleidende informatie plaatsen en mijn retourkosten vergoedt Woononline niet! De vermelding van de garderobehangers hebben zij intussen wel aangepast, dus impliciet geven zij hun fout toe! Intussen weigeren zij hun fout toe te geven en draai ik op voor de retourkosten! Indien het bedrag groter dan 7 euro was geweest, zou ik er werk van maken voor oplichting! Gelukkig heb ik leukere andere hobbies!

• Communicatie

Pluspunten

Er werd enorm goed gecommuniceerd naar de klant! Ik werd goed op de hoogte gesteld van mijn pakket!

Geen tips! Ik heb een enormnfijne ervaring met jullie bedrijf gehad!

• Communicatie

Pluspunten

gewoon vlot en correct

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

leuke spullen

Snellere levering. Verzending leuker en netter verpakt.

• Communicatie

Pluspunten

Goede service, leuke medewerkers!

Ga zo verder!

• Communicatie

Pluspunten

Net contact, goede correcte en snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling werd zeker 6 dagen later bezorgd dan de afspraak was. Nadat ik een mail had gestuurd met de vraag wanneer er eindelijk bezorgd zou worden werd er een datum genoemd.Pas zes dagen daarna kreeg ik de bestelling.

• Communicatie

Pluspunten

leuke producten, nette prijs, gratis bezorging. snelle bezorging en contact daarover. Ik had aangegeven dat ik het zou halen bij winkel. (omdat er op site stond dat je geen afspraken over bezorgtijd kon maken o.i.d.). Werd toch gebeld en via mail benaderd of ze het volgende dag al konden bezorgen. Top.

• Communicatie

Pluspunten

Makkelijke site en goede bezorging.

Pluspunten

Na aflevering bleek dat het meubel beschadigd was. Dit probleem werd meteen opgelost, dezelfde dag werd een nieuwe bezorgd. Top!

• Communicatie

Pluspunten

supersnelle levering. Had een Woood plancet besteld. Overal 5 weken levertijd en bij jullie had ik het binnen nog geen week tijd. Helemaal blij

• Communicatie

Pluspunten

Bestelling keurig in behandeling genomen en op de hoogte gehouden mbt de levering. Na levering werd er gebeld of het goed was aangekomen en beviel. Nette service :-)

• Communicatie

Pluspunten

Super service en dito levering.

Zou niet weten.

Pluspunten

Goede, duidelijke site en communicatie

Ik had het product iets eerder verwacht. Maar al met al duurde het niet lang.

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke dame aan de telefoon

Op de site staat levering 1-3 dagen ...duurde bij 9 dagen.... En op de dag dat de bank bezorgd werd krijg ik een mail dat de bank ingepakt staat voor verzending...beetje raar Heb ook ff een mail gestuurd dat hij al geleverd is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn klacht is snel in behandeling genomen en snel opgelost.

Moest zelf achter mijn klacht aanbellen. De dame van klantenservice die mij belde n.a.v. klacht vond dat ik mee moest denken voor een oplossing en luisterde in 1e instantie totaal niet naar wat het probleem precies was. Erg onvriendelijk! En niet gepast naar mijn mening. Ze zou mij terugbellen maar heeft dat dus ook niet meer gedaan waardoor ik zelf erachteraan moest bellen, omdat ik al een paar dagen niks had gehoord erover.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestel- en verzendbevestiging.

Product is niet geheel naar wens. Klein productiefoutje. Klacht ingediend, 5 dagen later nog geen reactie.

Pluspunten

Teveel om op te noemen ! Wat een vreselijke slechte service.

Pluspunten

In 1 woord geweldig, mooie prijs en snel goed verpakt bezorgd!

N.v.t.

Koedijkerstraat 22