• Communicatie

Pluspunten

Mooi en ruim aanbod, scherpe prijsstelling.

Geen, tevreden over de lamp.

Pluspunten

Wat een fijne en snelle service. We konden na een telefoontje dezelfde dag terecht om in de showroom te kijken en hadden een week later al een prachtige kast in huis! Er werd alle tijd genomen voor een goed advies.

Pluspunten

Half augustus heb ik een vloerkleed besteld die volgens de website meteen leverbaar was. Toen ik na ongeveer twee weken nog niets had gehoord heb ik telefonisch contact opgenomen. Toen werd ik wel vriendelijk te woord gestaan en kon degene aan de telefoon mij vertellen dat ik net een mail ontvangen had dat het kleed niet leverbaar was en eind september zou komen (die mail is in mijn ongewenste mail gekomen). Een beetje jammer aangezien ik het kleed eerst bij een winkel in onze woonplaats had besteld maar deze bestelling had gecanceld omdat het pas eind september geleverd kon worden. Toch heb ik de bestelling laten staan bij woononline en gewacht tot eind september. Ik hoorde echter helemaal niets meer dus een van de laatste dagen van september wilde ik inloggen op de site om te voortgang te bekijken. Echter, dit lukte niet. Mijn wachtwoord was onbekend maar wanneer ik een nieuw wachtwoord aanvroeg werd ik steeds niet goed doorgelinkd waardoor het wachtwoord wijzigen en inloggen niet lukte. Toen toch maar weer gebeld. Ik werd wel redelijk vriendelijk maar toch ook behoorlijk nonchalant te woord gestaan. Het kwam op mij over dat het toch logisch was dat ik niets had gehoord omdat het op dat moment nog steeds eind september was. Toch vind ik het niet prettig om voor een product te hebben betaald en tegen de tijd dat je het verwacht nog niets te hebben gehoord hoe het staat met de verzending. Inmiddels is het 4 oktober en heb ik nog geen bericht ontvangen. dit voelt niet prettig.

• Communicatie

Pluspunten

snel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede, snelle service

Verzending via DHL niet optimaal

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Een bank gekocht met duidelijke aanwijzing op site dat bezorging aan huis gratis is. Blijkt dat bezorging in appartement zelf 49,95 euro extra kost. Zeer onduidelijke berichtgeving en klantonvriendelijk gedrag bij bezorging. Na onderzoek blijken andere winkels deze bezorging wel aan te bieden. Ik ben bezig om een nieuw appartement in te richten, maar door deze ervaring heb ik mijn laatste aankoop gedaan bij deze winkel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aardige mensen zowel bezorging als klantservice

Woononline laten de klant betalen voor omruilen meubel wanneer het niet aan de eisen voldoet, dat is geen service Woononline zouden zelf eens goede wil moeten tonen naar klant en niet alleen klant e-mails met klacht door zetten naar een leverancier die het vervolgens niet op wil lossen of een nog slechter product stuurt

2 sterren: slechter dan verwacht

Het adres correct invullen bij verzending. Beter op de hoogte zijn bij incorrect adres en hier zelf iets mee doen, niet de klant het zelf maar laten oplossen.

• Communicatie

Pluspunten

Product voldeed aan mijn verwachtingen.

Toen ik belde voor info over de formaat van de lamp kon de medewerker mij deze niet geven omdat de lamp niet in de winkel hing. Verzending mag wat mij betreft nóg sneller.

• Communicatie

Pluspunten

Goede communicatie en zeer snelle levering

• Communicatie

Pluspunten

bestelling was er snel

Pluspunten

Prettige en snelle service en problemen snel opgelost!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle klantenservice reactie

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijk te bereiken per telefoon

Sneller leveren en juist leveren. Moest nu alsnog de bestelling met de auto ergens gaan ophalen. Had ik net zo goed gelijk naar de winkel kunnen gaan zodat ik de bestelling drie weken eerder had.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Uitgebreide en mooie collectie - Vriendelijke klantenservice en bezorger

- Website soms traag - Levertijden duidelijker aangeven bij transport door Woon voorkomt teleurstelling

Geen !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk bestellen, snelle levering

niet alle onderdelen waren aanwezig. vepakking beschadigd. kastje van 339 euro mag je verwachten dat alles erbij zit.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het bestellen ging niet heel soepel, maar toen ik had besteld werd ik wel gelijk gebeld om door te geven wanneer het pakketje zou binnenkomen.

Het pakket is na ruim een week er nog niet, het ligt nu bij DHL en ik hoop dat het binnenkort bezorgd wordt. Ze maken de beloofde bezorgtijd in elk geval niet waar.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke collectie

Communicatie. Ze kwamen meerdere keren afspraken niet na. Moeilijk telefonisch bereikbaar. Zeer slechte ervaring.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuk en breed assortiment, goede sfeer

De afhandeling van de levering verloopt belabberd. Donderdag 25 aug zou geleverd worden. Ging niet door zonder enig bericht. Zaterdag gebeld, zou teruggebeld worden. Is niet gebeurd. Ook vandaag niets gehoord..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Mooie spullen, mooie winkel.

- Afleveren kan niet in overleg, lastig voor werkende mensen. - Er wordt geen tijdsbestek gegeven.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar