Pluspunten

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden betreffende de levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Geen bevestigings email van de bestelling. Moesten bellen of de bestelling goed was doorgekomen.Product kwam een dag te laat. Andere dag speciaal thuisgebleven. De dag dat de kast kwam waren we werken en is het bij de buren afgeleverd.

• Communicatie

Pluspunten

Snel en keurig geleverd

• Communicatie

Pluspunten

Erg vriendelijk en snel

• Communicatie

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering. Het artikel was ook erg goed verpakt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Servicegericht, snelle afhandeling!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie per e-mail. 1 van de bestelde stoelen was niet goed. Er werd meteen geregeld dat de stoel omgeruild werd. Een bedrijf kwam de stoel thuis omruilen. Super service!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

reageren snel op vragen

levering duurt veel langer dan op de site aangegeven wordt, in ons geval 2 weken langer ondanks dat het bestelde artikel op dag van bestellen al ingepakt was.

• Communicatie

Pluspunten

snelle reactie, zochten samen met mij naar een ideaal bezorgmoment waarbij goed meegedacht werd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik belde over de levering, werd gezegd dat ze net 1 minuut open was, vond ik niet klantvriendelijk, coor 16.00 uur bestellen, volgende dag in huis, klopte niet en ze zou me diezelfde dag terugbellen. Heeft ze ook niet gedaan! Daardoor kon het niet geleverd worden op donderdag, maar pas op vrijdag, maar toen was ik niet vrij !

• Communicatie

Het was fijn geweest dat het meteen duidelijk was dat het tasje gewoon met de post mee zou komen omdat het in de brievenbus past. Nu zijn we er voor thuis gebleven, wat dus niet nodig was

• Communicatie

Pluspunten

Heldere bestel communicatie, ruim aanbod

Communicatie over levering kan beter. Zonder aankondiging werd het pakket afgeleverd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen idee

- Reageren als ik contact opneem via de site. - Niet aangeven dat je een 'voor 16:00 volgende dag in huis' service hebt. Het geldt voor heel veel producten gewoon niet. - Product komt aan in een vage plastic verpakking en ik kan nergens zien of ik een officieel product heb ontvangen van het merk dat ik heb besteld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs/kwaliteit in orde

Levering was laat/geen vooraankondiging wanneer de producten geleverd zouden worden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuk assortiment

Zeer ontevreden over de "klantenservice". Ook houden ze zich niet aan de levertijden. Mijn product zou de volgende dag in huis moeten zijn, kreeg hem echter 3 dagen later. Bij de klantenservice stonden ze me ontfatsoenlijk te woord. Kreeg zelfs nog te erg bijdehand te horen dat ik (een grote lamp) ook op "gewoon" mijn werk had kunnen laten afleveren nadat ik zei dat ik er speciaal iemand voor thuis was gebleven. Dit terwijl je bewust kiest voor een snelle thuislevering. Ook moest ik om excuses vragen. 1 keer nooit meer!

2 sterren: slechter dan verwacht

Aan de tas die ik besteld had zat de anti-diefstal beveiliging nog dus die moest terug. En toe ging het mis,Ik heb de tas aangetekend teruggestuurd en vervolgens moest ik overal zelf achteraan. Telefonische toezeggingen worden niet nagekomen,er worden aannames gedaan zonder te na te vragen of het wel kopt wat er gezegd wordt. Dat geeft je als klant het gevoel dat je aan het lijntje wordt gehouden, Neem de moeite om het meteen bij het eerste klantencontact goed te doen,te controleren/bewaken. De klant wordt serieus genomen en het scheelt een hoop tijd en ergernis. Ik kreeg werkelijk het gevoel dat ik naar mn tas kon fluiten, men kon mij ook geen nieuwe track en trace code geven. (als u de tas vandaag nog niet heeft zal het morgen wel komen??) De tas die ik retour gezonden had lag er al een paar dagen maar daar waren ze niet van op de hoogte en de nieuwe was nog steeds niet bezorgd. DHL heeft geen drie dagen voor bezorging nodig dan moet er toch een lichtje gaan branden, uiteindelijk is er gebeld met DHL en bleek dat hetzelfde label was ingescand als van de 1e levering. Een week later is de tas bezorgd en heb ik het geld van de retourzending terug gekregen. Betere communicatie tussen werknemers die de telefoon aannemen en die de webshop beheren zou niet verkeerd zijn.

• Communicatie

Pluspunten

goede service correcte, vriendelijke en behulpzame medewerkers

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling is nog niet ontvangen......

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Stoelen zijn top. Mooie prijs.

Slechte eerste communicatie, voor 18.00 uur besteld, volgende dag in huis. Niet dus. Na drie dagen bellen, zelf gebeld, kreeg ik te horen dat de stoelen pas na 4 weken ongeveer zouden komen. Tip. Bel zelf als iemand wat heeft besteld en is toch niet leverbaar. Tûssentijdse communicatie was goed. Op moment dat de stoelen binnen waren, een donderdag, kreeg ik de melding dat ze pas 7 dagen later bezorgd zouden kunnen worden. 7 dagen !! Dat is ook niet écht next-day delivery. Zelf opgehaald dan maar, en daar was iedereen weer vriendelijk.

Pluspunten

Vooraf niet duidelijk wat de levertijd zou zijn. Pinapparaat werkte niet.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar