1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Makkelijk toegangbaar

Wachttijd op producten veel te lang. Wordt voor aankoop niet vermeld. Als ik nog niet had betaald dan had ik mijn bestelling al lang geannuleerd.

• Communicatie

Pluspunten

Alle goederen heel goed verpakt daarom ook geen beschadigingen. Perfecte service voor een goede prijs. Superblij mee.

Bij actiecodes vermelden tot wanneer ze gelden zou handig zijn

2 sterren: slechter dan verwacht

Levering niet zoals belooft de volgende dag in huis. 3 dagen later zelf moeten bellen, hierna de volgende dag in huis

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prettige site, lijkt allemaal makkelijk te gaan. Goede prijs.

Op maandag kreeg ik mail dat mijn zending binnen 24 uur geleverd werd. Na 2 dagen geen levering. DHL vertelde mij dat ze nog geen pakket hadden gekregen. Meerdere keren naar woononline gebeld, snel te woord gestaan en er werd beloofd terug te bellen. Zelf 4 of 5 keer moeten terugbellen. Uiteindelijk bleek het pakket kapot te zijn gegaan, dus werd hij door een koeriersbedrijf gestuurd. Hoe dat verder ging of hoe lang dat duurde konden ze me niet zeggen. Koeriersbedrijf gebeld die wist nog van niets. Na een paar dagen toch een briefje van DHL in de bus. Vandaag maar weer wachten op levering. Vooral het feit dat je niet op de hoogte wordt gehouden van ontwikkelingen/ wijzigingen en de communicatie hier rondom, ronduit slecht.

• Communicatie

Pluspunten

netjes afgeleverd door enthousiaste jongens. Prima en op tijd

De manier van betalen aleen ideal vooraf dus, en het aanvinken leverings VW is bijna niet te zien. waardoor je niet weet wat er fout is

• Communicatie

Pluspunten

Vriendelijk

• Communicatie

Pluspunten

snelle levertijd, gebeld voor leverdag en tijdsindicatie.

De aangegeven tijdsindicatie werd bij lange na niet gehaald ivm een heftige route. Een belletje was op zijn plaats geweest. 10-13u was doorgegeven, chauffeur was er rond 15u.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Assortiment

Afspraken nakomen, bij het product werd een 24uurs levering beloofd en heeft bij ons 4 dagen geduurd. Vervolgens waren de updates over de levering slecht en onduidelijk. Personeel onvriendelijk aan de telefoon. Oftewel maak van jullie technische problemen niet het probleem van de klant.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Groot assortiment en vriendelijke klantenservice.

Vermelden van duidelijke levertijden. Ben daar eerlijk over. Als je na 1 dag al kunt zeggen dat het 2 weken later wordt, wist je dat ook al wel eerder. Uiteindelijk werd het anderhalve maand later.

• Communicatie

Pluspunten

Erg vriendelijk personeel.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

vriendelijk aan de telefoon

als de levertijd niet wordt gehaald zelf initiatief nemen om de klant hiervan op de hoogte te brengen.

• Communicatie

Pluspunten

Supersnelle levering van mijn bank. In de avond besteld, de volgende ochtend in huis! Contact verliep zeer eenvoudig via Facebook en telefoon. Erg vriendelijk.

• Communicatie

Pluspunten

Goede service. Prettig contact met medewerkers via de chat.

Het bereken van de 10% korting ging technisch niet helemaal goed op de website.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Prima communicatie en oplossingsgericht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, zorgvuldig verpakt

Iets meer duidelijkheid wanneer het product daadwerkelijk geleverd gaat worden.

• Communicatie

Pluspunten

snelle levering goede service goede kwaliteit van de producten

• Communicatie

Pluspunten

Kunnen snel schakelen en komen afspraken na! Top!

Geen, ga zo door.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Betere communicatie, duidelijker bestelstatus op website. Concretere antwoorden als er gevraagd wordt wanneer de levering komt. Dus niet hij is binnen en als er tijd voor is wordt hij opgestuurd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Gratis verzending

Klantvriendelijkheid kan verbeterd worden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi assortiment, groot aanbod.

Ze leveren helaas niet wat je verwacht. Producten komen zonder overleg uit de showroom of dozen zijn open geweest. Daarna zelf er veel achteraan moeten zitten om toch nieuwe spullen te krijgen. Erg veel onduidelijke emails vanuit de webshop. (Magento beter gaan instellen)

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar