Pluspunten

Prima bank, vlotte levering,service gerichte bezorgers

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Klantenservice via de website is nog wel bereidt wat voor je te doen. Leuke meubelen (voor het oog)

De winkel (Utrecht) gebeld over een fout in een feauteuil die wij gekocht hadden. De pootjes kregen we maar niet goed vast waardoor ze los schoten en je achterover kon vallen (pootjes staan in een hoek onder de stoel). In de winkel wisten ze ons te vertellen dat wij maar met houtlijm aan de gang moesten want 6!! weken was toch echt te lang om nog iets voor ons te kunnen betekenen. Belachelijk!!! Hoe lijmt men een stalen schroefdraad met houtlijm?? Bovendien ben ik dan al helemaal mijn garantie kwijt die volgens de eigen voorwaarde een jaar zou moeten zijn! Via de website hebben wij ook een klacht ingediend en daar kwam de vriendelijke medewerkers wel met zinnige oplossingen. Vandaar toch nog een 3 omdat het probleem toch opgelost lijkt. In deze winkel zullen wij niets meer kopen. Jammer, want we vonden het altijd leuk om er regelmatig langs te gaan. Voor service gaan we wel ergens anders heen.

• Communicatie

Pluspunten

goede website, snelle levering, gratis bezorging

- mogelijkheid om met creditcard te betalen zou fijn zijn of achteraf betalen - betere communicatie over verwachte bezorgdatum, nu was er alleen een vage indicatie op de site bij de artikelen terwijl je nog niet besteld hebt (binnen 7 werkdagen). Ik zou een verwachte leverdatum willen zien in de bevestigingsmail na bestelling. En een specifieke datum in de verzendbevestigingsmail in plaats van "binnen 1 tot 3 dagen".

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering Lagere prijzen dan elders

Dat het moment van levering nogal ruim is 'binnen nu en 3 werkdagen'. Het zou prettig zijn te weten op welke dag/welk dagdeel de bezorger komt.

• Communicatie

Pluspunten

Als iets niet goed is aan het geleverde product, wordt meegedacht naar een oplossing

Producten controleren op productie fouten

• Communicatie

Pluspunten

mooi kleed. goede foto op de website

er staat bezorgen in 1-3 dagen. maar er werkdagen van. Ik had 1-1 besteld en het werd 6-1 bezorgd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering werd in eerste instantie niet optijd geleverd ivm een typefout in het verzendadres. Na constatering is Woononline meteen aan de slag gegaan en onze bestelling werd een dag later meteen afgeleverd (eerder dan verwacht!)

• Communicatie

Pluspunten

Eenvoudige bestelprocedure. Goede betalingsmogelijkheden, duidelijke communicatie per mail over de levering. Correcte aflevering op aangeven adres. Alles aan te bevelen

2 sterren: slechter dan verwacht

Verkeerde kleur lamp ontvangen. Wil deze retourzenden, maar moet dan zelf voor de verzendkosten opdraaien. Daar ben ik niet blij mee.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering zonder bezorgkosten. Chauffeur belde om te overleggen bij welke buren hij pakket kon bezorgen.

Te korte schroeven bij ophangsysteem. Deze zelf vervangen door langere.

• Communicatie

Pluspunten

Keurige afwerking

Nvt

Geen informatie / onderhoudstips ontvangen

• Communicatie

Pluspunten

Makkelijk om te bestellen

Afleverinformatie zou prettig zijn (aangezien het niet door de brievenbus kan).

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

1 van de twee bestelde producten werd snel geleverd.

Het tweede product is nog steeds niet geleverd, maar erger nog - er vindt geen enkele communicatie vanuit woononline.nl plaats. Zelf ondertussen al 3 keer gebeld; maar het wordt afgedaan als 'het zal wel onderweg zijn', 'we leveren vanuit verschillende filialen, dus het kan allemaal wat langer duren'. Heb niet de indruk dat woononline.nl zelf inzicht in haar eigen logistiek heeft. Heb weinig vertrouwen dat het tweede product nog (binnen afzienbare tijd) geleverd gaat worden.

• Communicatie

Pluspunten

Betaalbaar en snelle levering (sneller dan de levertijd die op de site vermeld staat)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geleverd

Sneller

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

makkelijk contact hebben met de de winkel

1. Ik mailde zelf met een vraag over de bezorging en toen werd opeens gemeld dat de kast niet op voorraad was en de levertijd langer zou zijn. Het zou prettig zijn als dit op eigen inititatief gemeld wordt. De site zegt namelijk maximaal 14 dagen levertijd. 2. Het geleverde product is beschadigd, dit is meteen gemeld en er zou een reactie komen met een oplossing, dit is nog niet gedaand. We zijn een week verder en zou het wel netjes vinden als je zsm iets laten weten. We hebben bijna 1000 euro betaald en dan wil je ook een goed product.

• Communicatie

Pluspunten

Hele snelle levering. Leuke spullen om aan te schaffen.

De goederen mogen beter verpakt worden.

Pluspunten

Het ging prima. Snelle levering en reactie van de klantenservice, Goed verpakt.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar