Vriendelijk

Kwaliteit prijs is mooi in balans

Mooi product en op tijd geleverd.

Bestellen was simpel en de levering prima

Fijne verkoopster. Denkt goed met je mee. Geduldig, vriendelijk en service gericht.

Snelle levering, goed product

Tafeltje is precies zoals op de foto

Snel en goed

Optijd, en snel weer mijn artikel binnen neer gezet. Vriendelijke jongen. Blij met de goede service

Waardeloos

1 ster omdat het moest maar dus eigenlijk niet eens 1 ster. Niet eens het cijfer 2 waard maar een dikke 1. Slecht is nog zacht uitgedrukt. Meubels besteld, datum levering uitgekozen. Dag voor levering bericht dat de leverancier op vakantie is. Nieuwe afspraak voor een week later, dag van te voren leverancier is nog steeds op vakantie. Maar we kunnen 5 % korting geven. Aangepaste factuur gekregen maar het bedrag zelf nog niet. Week later zou het weer bezorgd worden, dag van te voren weer bericht dat de leverancier wel weer terug was maar nog niet alle orders had verwerkt. Weer een week later zou het dan eindelijk bezorgd worden, meubels zouden op de 2de etage afgeleverd worden. Bezorgers kunnen niet tillen dus meubels staan in de schuur. Zou de bezorgkosten van €50 terugkrijgen. Ook nog niet gehad. 2 dagen later een bericht van de klantenservice die achter de feiten aan loopt. En ondertussen nog steeds geen geld terug.

Het enige puntje was dat ik wat lang moest wachten voordat ik jullie aan de telefoon had. Verder was het contact goed en werd ik goed te woord gestaan. Levering goed ook helemaal goed en optijd,

top

Alles was netjes verzorgd, vanaf bestellen tot het thuis bezorgen!

Prima ervaring gehad met Woononline.

Bestellen en levering zijn prima verlopen.

Had gehoopt m'n product meteen te kunnen afhalen

Ondanks dat we via de mail een ophaal tijd hadden aangegeven tussen 10:00/10:30, moest ik lang achter bij het magazijn wachten tot er iemand open deed die toevallig pauze had. (Ik kreeg zelf na bellen van de winkel geen gehoor) Uiteindelijk had hij een andere collega gebeld en gevraagd de bestelling op te halen. Na 10 minuten kwam hij hier met twee producten aan. Ik moest zelf zeggen welke van mij was. Uiteindelijk ging ik 10.25 na betalen naar huis. Jammer dat het zo is gegaan.

moeizaam

Bank is geweldig, maar lange adem en veel geduld nodig.

Heel gezellige woonwinkel met vriendelijk personeel.

Prima service, nadat er wat krassen in het tafelblad werden geconstateerd meteen werd er s'middags telefonische contact met ons opgenomen om een afspraak te maken die ons uitkwam om de tafel om te ruilen, daarvoor hartelijk dank , Groetjes Martin Mors.

Super goede service

Tevreden over mijn aankoop en top service. Kon de bezorgdatum zelf inplannen, ook al waren mijn producten voorradig en wilde ik het later laten bezorgen.

Helft van de bestelling ontvangen

Helaas hebben we tot nu toe pas 1 van de 2 pakketten van onze boekenkast ontvangen. Meteen gebeld, waarbij we niet goed door het keuze menu kwamen en de verbinding werd verbroken. Uiteindelijk kregen we een behulpzame dame aan de telefoon nadat we geen keuze opgaven. De tweede helft zal nu een week later geleverd worden. We wachten af!

Een hele mooie bank gekocht! De levering duurde lang, maar eenmaal binnen heel tevreden. De bank is prachtig en de service en contact met de winkel was/is helemaal goed!

van bestellen tot aflevering 100% perfect

Bedankt voor de super service van u

Geweldige klantenservice

Geweldige meubelaanbieding, moeilijk ergens anders te vinden. Ze hielpen ook met het verschepen van de meubels buiten Nederland. Vooral dank aan Bart voor de geweldige hulp en hulp bij onze aankopen.

Alles volgens afspraak, keurige aflevering.

Heel vriendelijk en snel opgelost

Ik had een probleem met een salontafel waar 2 hele grote deuken in zaten. De tafel was een half uur eerder bezorgd. De mevrouw aan de telefoon luisterde naar mijn verhaal en heeft het direct oplost door een omruil in gang te zetten. Fijn dat het zo snel opgelost is!

Slordig

Tot 2 keer toe de verkeerde bestelling gekregen en dan vervolgens te horen krijgen dat het product er überhaupt niet is.

Uitstekend: snel, vriendelijk, voordelig en kwaliteit

Jippie wat ben ik blij met deze online store. Super dat ze een product aanbieden voor € 160,- wat bij andere aanbieders € 400 tot € 500,- kost. Mooi ook! Ik heb het item meteen uitgepakt. Het staat geweldig! En heb meteen een foto ervan gemaakt en geappt naar mijn vrienden. Zeer tevreden over woononline.nl. Gewoon keurig. Ze doen wat ze zeggen! Betrouwbare site. Ik ben fan!

Prima seevice

Prima service. Hoewel er stond dat het item op voorraad was duurde de levering langer dan aangegeven. Echter goed geïnformeerd en prima product.

In een woord top, van het begin tot het eind.

Uitstekende ervaring

Meubel aangeschaft, na het plaatsen van de order was er direct terugkoppeling vanuit de winkel omtrent het verloop van de bestelling. Ook de bezorging was netjes binnen het aangegeven tijds kader.

Prachtige lamp

Wij zijn erg blij met de mooie lamp. En ook voor de goede service tijdens het persoonlijke telefoon gesprek, wat ik zeer netjes vind, en erg waardeer. Ook de bezorging is keurig netjes verlopen. Dus zeer tevreden.!

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar