Leuke salontafel die helemaal aan mijn verwachting en ook nog binnen 2 dagen geleverd.
Beste Audrey, Wat leuk om te lezen dat de salontafel zo goed bevalt en we zo snel al bij mochten leveren. Veel plezier van je aankoop! Team Woononline
Goede en betrouwbare levering van spullen. En ook na een foutje van mijn kant werden de vier barstoelen omgeruild! Bedankt
Beste Justine, Bedankt voor je review, wat een mooi cijfer! Uiteraard komen wij onze producten bij je omruilen tot je helemaal tevreden bent. Wij wensen je veel plezier van je barstoelen. Team Woononline
Door de vakantie periode wat langer op bestelling moeten wachten. Maar levering was correct en mooi op tijd.
Beste Caroline, Bedankt voor je mooie review! De vakantie periode is een periode waarin bestelling wat uit kunnen lopen helaas. Gelukkig was de levering correct en op tijd. Veel plezier met de mooie hanglamp. Team Woononline
Positief
Beste Jolanda, Wat fijn dat je ervaring met ons positief was! Veel plezier met de salontafeltjes. Team Woononline
Mooie kast! Maar ik zou de chauffeur voortaan 2 verhuis hondjes meegeven voor het transport van de auto naar de woning.
Beste Bart, Bedankt voor je review, wel jammer dat het een laag cijfer is. Onze bezorgers worden normaal gesproken op pad gestuurd met een steekwagen en hondje om de bezorging zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Onze bezorgers controleren zelf hun eigen bus voordat er gereden wordt om te dubbel checken of alles in orde is. Soms komt het voor dat er ondanks de controles er toch iets wordt vergeten. Helaas komen deze uitzonderingen wel is voor. Desondanks ben ik blij om te lezen dat de kast erg bevalt, veel plezier van de aankoop. Team Woononline
Levering van onze aankoop was snel en goed geregeld. Een aantal onderdelen waren niet goed, maar woononline heeft dit meteen laten vervangen door hun leverancier. Echt uitstekend gedaan!
Beste , Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de bestelling! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Eerst goed advies in de winkel en daarna perfecte levering als eind service. Echt super!
Beste Cindy, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de eetkamerbank! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Makkelijke bestel en bezorgprocedure. Mooi tapijt!
Beste Cindy, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van het tapijt! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Deze mensen beloven van alles maar komen hun afspraken niet na. De positieve recensies worden waarschijnlijk geschreven door hun eigen personeel, aangezien ze zee actief zijn op internet. Pas dus op
Goedemiddag, Wat vervelend om te lezen dat je een onprettige ervaring hebt gehad met Woononline. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je ons een mail willen sturen en meer uitleg kunnen geven? [email protected] Met vriendelijke groet, Team Woononline
Wij hebben een tafel besteld, welke helaas (doordat ze per stuk verschillend zijn) niet voldoende paste bij de tafel die we al hadden. Via de klantenservice een ruilafspraak kunnen maken. Helaas kwam ook deze tafel anders uit qua kleur dan gehoopt. De bezorger heeft ter plekke tijdens de ruilafspraak overlegd wat te doen. De 2e tafel mocht direct mee voor retour en de bestelling konden we annuleren. Een week later stond het betaalde bedrag weer terug op onze rekening. Helaas zijn we dus nog niet geslaagd voor een tafel, maar Woononline heeft er iig z’n best voor gedaan ons eraan te helpen. Dank voor de goede service.
Goedemiddag Esmeralda, Bedankt voor de beoordeling. Wat jammer dat de kleur toch anders was dan verwacht was. Wie weet tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Britt
twee tafels besteld de dag dat ze bezorgd zouden worden waren wij door omstandigheden niet thuis was geen probleem worden ze een week later bezorgd wordt er drie dagen voor de bezorging gebeld dat een tafel niet op voorraad is ra ra waar is mijn tafel gebleven nu moeten jullie extra kosten maken om het tweede tafeltje te bezorgen niet zo handig
Beste Corrie, Bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend om te lezen dat er een salontafel niet op voorraad was. We verwachten hem elk moment bij ons binnen te hebben. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Woononline
Ten eerste is woononline een erg mooie winkel met een ruim assortiment, die erg van deze tijd is. Ook het personeel ter plaatse was erg aardig en deskundig. Toen wij vervolgens de aankopen nog een tijdje wilde stallen vanwege de verhuizing was dit geen probleem. Al met al een plezierige shopervaring. Wij komen hier zeker terug!
Beste Marcel, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de meubels! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Nadat ik mooie eettafelstoelen had gevonden bij Woononline.nl, vond ik deze elders op internet goedkoper. De verkoopster dacht met mij mee en bood een mooie oplossing aan. We hebben de eettafelstoelen direct besteld en konden er zelfs de volgende dag al vier van de zes ophalen, erg blij mee! Ook eerder hebben wij al positieve ervaringen opgedaan bij Woononline.nl. Een fijne sfeer in de winkel, mooie producten van goede kwaliteit en personeel wat met klanten meedenkt. Vijf sterren!
Beste Malou, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige eetkamerstoelen! Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Woononline
goed advies ontvangen en veel ruimte gekregen in de levertijd de bank staat prachtig en zit heerlijk
Beste Rene, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige bank! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Snel geleverd en wat erg belangrijk was goed en stevig verpakt. een aanrader !!!!!
Beste Frans, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige bijzettafel! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Een voudige site en snelle levering.
Beste Jacco, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wij wensen we je veel plezier met de Tafellamp. Met vriendelijke groet, Team Woononline
Goede ervaring. Eerder bezorgd dan verwacht
Beste Bedankt voor je prachtige beoordeling. Veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team Woononline
Ik ben tevreden over het verloop van mijn bestelling en over het product wat ik ontvangen heb.
Beste, Bedankt voor je beoordeling en het prachtige cijfer! Wij wensen je veel plezier van de mooie Spiegel! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Bij onze levering van onze eetkamerset zaterdag ontbrak het tafelblad. Om 16:45 gebeld en om 17:15 hadden wij ons tafelblad binnen. Dit vinden wij super snel opgelost. Daarom nogmaals onze dank daarvoor.
Beste, Bedankt voor de beoordeling en het prachtige cijfer. Wat fijn dat het zo snel opgelost kon worden. Wij wensen je veel plezier van de eetkamertafel en de stoelen! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Hele goeie ervaring goed geregeld
Beste Lily, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de bestelling! Met vriendelijke groet, Team Woononline
De lampen zijn prachtig, de bezorging was op tijd en we genieten nu van een prachtige nieuwe staande lamp en een lamp aan het plafond. Helemaal blij mee.
Beste Mariet, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wat leuk om te horen dat het de lampen helemaal naar wens zijn. Wij wensen we je veel plezier van de bestelling! Met vriendelijke groet, Team Woononline
gelijk mail en factuur en telefoontje zoals staat omschreven, 20 minuten voordat de chauffeur arriveerde met de aankoop, prima!
Beste Marian, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de bestelling! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Goede prijs/kwaliteits verhouding, zeer snelle levering en komt afspraken na. Gaarne weder
Beste Gerard, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de bestelling! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Netjes op de hoogte gehouden van de levertijd. Zeer vriendelijke, behulpzame bezorger Lars. Belde half uur van te voren dat hij er aan kwam. Halifax fauteuil voldoet aan alle verwachtingen, zitcomfort en vormgeving met prachtige corduroystof in poederblauw. Chapeau!
Beste Arjen Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige fauteuil! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Setje van 6 eetkamerstoelen besteld die ergens anders duurder waren waarbij ook de bezorgkosten €89 kwamen.
Beste Geert, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige eetkamerstoelen! Met vriendelijke groet, Team Woononline