Bezorger was er eerder dan de tijdsindicatie, maar je krijgt netjes een telefoontje 10 minuten van tevoren dat hij onderweg is.
Beste Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de bestelling! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Beste Gre Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige eetkamerstoelen! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Stoelen netjes en binnen afgesproken tijd geleverd door een vriendelijke bezorger
Beste Jolanda Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige eetkamerstoelen! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Ik had op 21 juli in de winkel in Alkmaar een tv meubel gekocht die op voorraad was, dus we mochten naar de achterkant van de zaak rijden om deze op te halen. Daar aangekomen werd ons na 10 minuten verteld dat er een fout in het systeem was, het meubel was niet op voorraad. We moesten dan maar weer naar de voorkant rijden om te kijken hoe ze dit gingen oplossen. Ik kon kiezen of geld terug of het meubel bestellen, ik koos voor bestellen. Op 29 juli kreeg ik een mail dat het meubel er was en ik een mail moest sturen wanneer ik het op wilde halen. Ik heb hierop gereageerd met datum en tijdstip, maar kreeg geen reactie. Op de dag van ophalen (zondag) belde wij daarom eerst de klantenservice, meerdere malen een tijd aan de lijn gehangen, maar er werd niet opgenomen. Uiteindelijk zijn we dus maar gewoon heen gereden. Bij het afhaalpunt aan de achterzijde was alles dicht, dus naar de voorkant van de winkel gegaan. Hier werd ons verteld dat er geen meubels opgehaald konden worden vandaag, toen wij aangaven dat we daarom eerst gebeld hadden zei ze, ja in het weekend is er niemand om de telefoon op te nemen. Dit vind ik beide erg kwalijk van zo een grote winkel, zet dit dan in ieder geval op de website en/of in de mail, en laat dit aangeven op het bandje van de klantenservice, want deze zegt nu in het weekend ook gewoon een medewerker staat u zo spoedig mogelijk te woord. Dat had ons 10 keer bellen en een ritje naar Alkmaar gescheeld. Op de nieuwe dag van ophalen(maandag) hebben wij van te voren gebeld en het meubel zou klaar staan om opgehaald te worden. Eenmaal achter aangekomen gaf de medewerker daar aan dat dit niet bij hem was aangevraagd en dat ze voorin de winkel eerst de order erin moesten zetten voor hem zodat hij het kon pakken. We vroegen kun je niet intern bellen, we hebben niet voor niks gebeld. Nee dit was niet mogelijk, dus wij weer naar de voorkant gereden. Daarna konden wij het meubel eindelijk afhalen. Toen wij klaagde kregen we geen respons. Slechte zaak!
Beste Sandra, Bedankt voor je beoordeling. Wij gaan jou review morgen zeker bespreken tijdens onze wekelijkse meeting. Excuses voor alle omstandigheden rond om je bestelling. Ik zorg dat er wat leuks jullie kant op komt! Met vriendelijke groet, Woononline Team
Zeer responsieve service, en dankzij de snelle reactie en samenwerking voor levering in BE had ik na een 10-tal dagen het zeer begeerde bankje!
Beste Geert Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige bankje! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Snelle levering,
Beste Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige eetkamertafel! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Wij hadden de messing tafel set "By-Boo Setto" besteld bij Woononline. Binnen 2 dagen werd deze geleverd. Hoewel het al een hele mooie tafel was, zat er wel een kleine productiefout in (stukje van het blad was zilver i.p.v. goudkleurig. Ik heb dit aangegeven via de klantenservice, en werd de volgende dag al gebeld om een inruil in te plannen. Enkele dagen later hebben wij nu een hele nieuwe tafel set (zonder productiefouten). Dat noem ik nog eens goede service!
Beste Michiel Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige bijzettafels! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met de oplossing! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Goede afhandeling van levering, zowel vooraf, via de mail, als op de leveringsdag zelf. Vriendelijke bezorger. We komen zeker vaker terug!
Beste Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige stoelen Beau. Tot snel! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Er heeft een magazijn medewerker zitten slapen de verkeerde stickers stonden op de doos een kast van 2 meter in een doos van net een meter. Dus verkeerde kast Wordt wel opgelost maar kan nu weer 2 weken wachten
Beste Desiree, Bedankt voor je bericht! Wij hebben het gecontroleerd in het magazijn, en wat bleek nou de kast bestond uit twee delen. Deze twee delen zaten in de doos naast elkaar ipv op elkaar! Gelukkig hebben we dit opgelost voor je, en kun je lekker gebruik maken van de prachtige kast! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Mijn bestelling moest opeens naar een ander adres, dat is goed opgelost. Top!!! Aardige bezorger en winkelende werkster
Beste Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige eetkamerstoelen! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Bijna het gehele proces is netjes verlopen. Bij bezorging werd het meubel gewoon buiten neergezet bij iemand die het niet zelfstandig in de gang kon zetten. Niet heel netjes.
Beste Erik, Bedankt voor je bericht. Zou je even contact willen opnemen met onze klantenservice? Dan kunnen wij je even een korte uitleg over geven! Ons mail adres is [email protected] Met vriendelijke groet, Team Woononline
Het bestellen was makkelijk, per mail keurig op de hoogte gehouden van de levering.
Beste Anneke Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van het prachtige Toby Wandmeubel! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Ik heb online twee fauteuils en een bijzettafel besteld. Eén stoel heeft een langere levertijd maar in overleg was het mogelijk om de meubels die op voorraad waren alvast te leveren. Het volgsysteem van de bezorgservice is ook heel prettig.
Beste Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige fauteuils en bijzettafel! Met vriendelijke groet, Team Woononline
De bezorgers hadden niet veel tijd, het werk werd gedaan, daarna snel weer weg
Toen de bank werd geleverd hebben de jongens van de levering de bank helemaal in elkaar gezet en alle verpakking meegenomen. Hele aardige gasten. Ze hebben het netjes verzorgd.
Beste Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige Bank! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Product geleverd op de gewenste dag. Heb zelfs op de dag zelf nog het adres kunnen wijzigen. Super service, bedankt!
Beste Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige Klok! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Ik vind de service perfect omdat ik het correct heb gekregen en zelfs nog voor het verwachte tijdstip dan ik verwacht had super
Beste Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige plaid! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Mooie artikelen, meubels, lampen etc. Wij hebben prachtige eetkamerstoelen gescoord.
Top bedrijf! Werd vriendelijk geholpen en er werd vrijwel direct gereageerd op mijn mail. Bezorging verliep ook prima en binnen de afgesproken tijd! Top!
Vriendelijk personeel, goede service
Goedemiddag Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de bestelling Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Woononline
Ze zeggen op de site vandaag besteld is morgen in huid 4 maand moesten we wachten Dat is nogal een verschil
Beste Martijn, Wat vervelend dat je zolang heb moeten wachten op de lamp. Wij wensen we je veel plezier van de prachtige lampen! Met vriendelijke groet, Team Woononline
Ik geef een GOED beordeling omdat de + punten zijn: Super klanten service. Super goed planning voor levering. Precies op tijd, en netjes afgehandeld. Min punten 3 van de 6 stoelen waren niet verpakt in hun dozen. 1 was bekend dat het was een showroom stoel maar de andere 2 stoelen ?? In ieder geval ze zijn mooie stoelen en staan prachtig. Ik heb al verschillende mensen die wilde weten waar heb ik deze gekocht.
Beste Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige eetkamerstoelen! Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Woononline (Britt)
Een mooie kast besteld. De status van de levering werd goed gecommuniceerd in de mail en zodra de kast klaar was voor verzending, mocht ik een dag en tijd kiezen wat voor mij het beste uit kwam. Fijn !
Beste Merle, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige kast! Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Woononline
Op de afgesproken dag is mijn bestelling geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de verwachte tijdstip. Wij zullen opnieuw bij jullie bestellen!!
Beste Inge, Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wij wensen we je veel plezier van de prachtige bank! Tot snel. Met vriendelijke groet, Team Woononline
In het filiaal goed en vriendelijk geholpen Bezorgdienst oom helemaal volgens afspraak.
Beste Joke, Bedankt voor je beoordeling en het prachtige cijfer. Namens Woononline wens ik je veel plezier met de eetkamerstoelen!