Toppie

Snelle levering, avond ervoor indicatie Hoelaat ze komen. Waren ruim op tijd netjes geholpen door de chauffeur. Zou hier zeker vaker dingen gaan bestellen.

Prima geholpen

Prima geholpen, komen netjes de afspraken na.

Vriendelijke hulp aan de telefoon en een snelle levering.

Ik ben supertevreden met Woononline. Ze hadden de beste prijs en waren heel behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon. Een snelle levering en alles goed en veilig verpakt. Voor ons verdienen ze een dikke 10!

Vriendelijke bezorger

Ik woon 2 hoog maar hij bood aan om me te helpen met mijn tafel naar boven te tillen. Was niet nodig ben een sterke vrouw. Hahaha maar het fijt dat hij het aanbood is top!

Mooie materialen, goeie service en uitstekende instructies voor het installeren

Woononline verzorgt goeie producten, en bezorgt ze ook met zorg. Het is echt een verademing zo als klant in de watten te worden gelegd. Geen valse beloftes, gewoon uitstekende service.

Mooie producten en uitstekende service!

We werden goed geholpen en alles werd netjes thuis gebracht op de aangegeven tijdstip.

Handige website, snelle levering

Mooie producten en woonideeën

Goed, snel, en juist op de hoogte gehouden

Netjes en op de juiste manier geleverd, altijd informatie over de status van jouw pakketje.

Duidelijk wat ik koop

Goede informatie tijdens het hele proces. Het is duidelijk wat ik koop.

Ruime keus, goed geholpen en supersnel geleverd!

Snel geleverd!

Mooie barstoelen gekocht. Service top en levering ook!

topservice

Mijn eerste ervaring met woononline is direct een hele goede. Wij hebben 2 artikelen aangeschaft waarvan 1 verkeerde bevestigingsmaterialen bij zaten en een bevestigingspunt scheef gefabriceerd was. Dit direct gemeld en als coulance heeft men aangeboden om het andere artikel (dat niet helemaal in de smaak viel) kosteloos op te halen. Het assortiment is echt goed en veel mooie dingen. Wij gaan hier zeker nog een keer iets kopen. Aanrader!

Gewoon goed

Koop vaak bij woononline als het niet naar behoren gaat doe ik dat ECHT niet

Gave stoel voor laagste prijs

Had stoel paar maanden geleden gezien. Ging m nu kopen. Prijs was verhoogd. Kreeg toch de lagere prijs omdat de stoel bij een andere winkel voor de lagere prijs stond. Super!

Goede snelle levering.

Meubel goed verpakt en goede kwaliteit.

Had 5 sterren kunnen zijn!

Jullie hebben een hele leuke winkel met vriendelijk personeel. Wij hebben een tv meubel besteld die op x datum bezorgd zou worden. Toen ik op die dag belde om te vragen hoe het zat (ik had nog geen bevestiging gekregen) kreeg ik te horen dat ze waren vergeten de bestelling op de vrachtwagen te laden. Nu moesten we nog 4 dagen wachten (mede omdat wij op de voorgestelde andere datum zelf niet konden). De mevrouw die ik aan de telefoon had was wel heel vriendelijk. Bezorging zelf was perfect. Chauffeur had wat moeite met het gebouw vinden (staat nog niet op navigatie) maar belde netjes. Vriendelijke jongen. Het pakket zelf (Gravuure van Woood) klopte niet. Er zat 1 plank in waarbij de voorgeboorde gaatjes om de deurtjes mee te monteren aan de verkeerde kant zaten. Uiteindelijk de gaatjes zelf doorgeboord waardoor het alsnog paste. Hier kunnen jullie niet zoveel aan doen, maar ik zag online dat meer mensen last van hadden. Ondanks dat het niet vlekkeloos ging zou ik jullie toch aanbevelen wegens het leuke assortiment en het personeel wat vriendelijk omging met de foutjes.

Mooie tafel en snelle bezorging

Binnen de aangegeven levertijd is de tafel bij ons bezorgd. Mooie, stevige tafel. Daar zijn we heel tevreden mee. De bezorging ging goed: via het online reserveringsysteem werd de verwachte aankomsttijd aangegeven. De bezorger belde ook nog 10 minuten van te voren. Enige verbeterpunt is dat de bezorgers zelf geen materiaal bij zich hadden om de tafel in elkaar te zetten. We moesten dus nog op zoek naar een accuschroefmachine en een meetlint om de tafel in elkaar te zetten.

Snelle levering en netjes afgeleverd. Product is ik goede staat en goede kwaliteit.

Top top top!

Afspraken worden nagekomen. Transport keurig op tijd Goed geprijsd.

Snellevlevering ; goede bezorging

Snelle levering , vriendelijke bezorging waren op tijd ; ben zeer tevreden met mijn kast , en goedkoper als ergens anders

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering

Alles was op voorraad en kon binnen 1 dag al gratis worden thuisbezorg! Super blij mee

Prima.

Prima personeel in de winkel , aardige jongeman om de stoelen at te leveren.

Wat een prachtige eetkamerstoelen!

Wat een rijk gevoel heb ik met mijn champagnekleurige eetkamerstoelen. Wat fijn was, was dat ik de datum kon aanpassen naar wens. Ik moest eerst verhuizen. De kleur van de foto's kwamen precies overeen met de werkelijke kleur. Heel blij mee!

Vriendelijk geholpen

Mooie stoelen gekocht die zeer snel op het afgesproken tijdstip werden bezorgd

Heel fijn!

In de winkel werden we verliefd op een kast. Na wat uitleg van een hele vriendelijke medewerker hebben wij de kast online besteld. Daar stond de levertijd duidelijk aangegeven. De kast is uiteindelijk bezorgd op de door ons gekozen dag en de door hen aangegeven tijdstip. Echt heel fijn!

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar