Snelle levering, goed contact tav beschikbaarheid en levering.

De eerste bestelling was om te kijken wat de kwaliteit van de barkrukken waren en of de maatvoering klopte. Dat was prima en daarom 4 stuks extra besteld. Twee ervan waren niet direct leverbaar. Maar geen probleem, levering in 2 keer. Hierover werd goed en netjes gecommuniceerd.

Snelle en goede service!

Product binnen 1 dag thuis bezorgd en keurig binnen afgeleverd.

Pillow talk

✔ Snel verzonden ✔ Uitstekend verpakt (vacuüm) ✔ Mooie kwaliteit kussens ✔ Heel veel keuze op de website ✔ Artikelen exact zoals de foto's ✔ Alle ingrediënten om je huis mooi in te richten

Slechte levering

De bezorger had 2 van de drie pakketten niet geleverd. Na direct te bellen is mij verteld de bezorger komt terug. Helaas had de bezorger daar geen zin in en heeft hij deze aangemeld bij DHL. Kon ik weer wachten op de levering!

Volgens afspraak geleverd!

Goed verpakt geleverd op het voorgemelde tijdstip!

Betrouwbare en fijne leverancier!

Producten zien er exact uit zoals omschreven. Ook de levering was super goed en punctueel verzorgd! Top service.

Mooi spul, leverancier en winkel moeten aan service werken.

Meubels zijn mooi en naar wens. Leverancier van meubels kan wel een opfriscursus gebruiken want er miste aardig wat spullen, schroeven, scharnieren, planken… Dat is best vervelend als je al lange tijd op spullen wacht. Daarnaast verbeterpunt voor Woononline om klanten niet onnodig lang op hun bestelde spullen te laten wachten. Leverdatum werd aantal weken naar achteren geplaatst terwijl op de website en in de winkel bij navragen bekend werd dat het spul op voorraad was/is.. op z’n minst bijzonder.

Slechte service

Als het te mooi is om waar te zijn dan is het dat. Tafel gezien voor een mooie prijs en gratis bezorgd. Dan komt de leverdag, we krijgen een telefoontje dat de bezorger pech heeft, de klantenservice neemt contact op wordt er gezegd. Uiteindelijk mail gekregen dat de tafel was bezorgd. Na contact met de klantenservice vertellen zij dat ze ons hebben gemaild. Niet dus. Leverdatum wordt gewoon steeds doorgedrukt voor klanten in het noorden. Ze bezorgen alleen op maandag in het noorden en ook als ze fouten maken. Als er niemand thuis is wordt de leverdatum gewoon weer doorgedrukt. Gewoon niet doen, lees voor het gemak trustpilot in plaats van neppe Kiyoh fake/afkoop recensies.

Woononline works just fine

Bank gekocht, maar levering moest door meermaalse wijziging in verhuisplannen steeds gewijzigd worden. Was telkens binnen een handomdraai geregeld! Erg fijn!

Goed en behulp zaam personeel.

Woensdagavond stoelen besteld en vrijdag tussen 9 en 18.00 zouden ze geleverd worden, er stond dat we de avond ervoor een mail zouden krijgen met een tijdsindicatie en de bezorger konden volgen. Erg duidelijk allemaal dus. Alles ging hartstikke goed, snelle service, alleen we hebben nooit de mail gekregen hoelaat de bezorger ongeveer zou komen, dit was een beetje onhandig! Uit eindelijk kwam hij 3 uur de stoelen brengen.

Fantastische service!!!

Twee mooie vazen besteld! Goed op de hoogte gehouden en goed geholpen met vragen door de vriendelijke klantenservice!

Aan alle afspraken voldaan

Gewoon goed

Snelle levering, met up to date systeem voor de ETA. Vriendelijke chauffeurs en gewoon een mooi assortiment.

Snelle levering, uitstekende prijs-kwaliteit

Beste prijs, duidelijke communicatie over de levering en snel in huis.

Super tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Ik had een beschadigd eettafel geleverd gekregen, heb meteen gebeld is er meteen een nieuwe besteld en geleverd. Ik zou weer voor woononline.nl kiezen als ik mijn volgende bestelling zou doen.

Keurig snel en op tijd geleverd met een eigen bezorgdienst

Goede website en het leveringsmoment is heel goed te volgen, inclusief de naam van de chauffeur,

Wat wazig allemaal maar is toch goedgekomen

Overall is de ervaring goed verlopen, er zijn wel wat strubbelingen geweest, o.a. dat er plots een bedrag vermeld werd als we de levering nog uit wilden stellen maar achteraf is dit begrijpelijk. Kost Woononline ook ruimte om het te bewaren. En er bleef consequent een verkeerd afleveradres op de order staan...maar telefonisch nagevraagd en zou goedkomen. Ook de mail van de geschatte levertijd kwam niet aan, daardoor nogal veel gemaild en gebeld maar de spullen zijn netjes geleverd. Ik hoop wel dat het ok is dat ik de tafel nog niet uitpak, aangezien deze nog niet geplaatst kan worden in ons nieuwe huis?

Duidelijke communicatie en prima service

+ Snelle levering + Duidelijke communicatie + Betaling bij levering - Product diende zelf in elkaar gezet te worden (wat ik niet wist)

Mooie stoelen, goede prijs, snelle levering

Bestellen ging makkelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status voor levering. Echter is het wat verwarrend dat ik ook mails kreeg van DPD waar op een gegeven moment stond dat de levering al bezorgd was in Tholen. Het mailtje van Woononline waar je de bezorgtijd heel precies in de gaten kan houden, was bij de reclame mails binnengekomen en had ik daardoor even over het hoofd gezien. Allemaal natuurlijk goedgekomen, ben blij met de stoelen en snelle levering

Goede duidelijke site en snelle levering.

Prettig winkelen met leuke prijzen

Ze hebben leuke spullen en ook heel gevarieerd, waardoor je eigenlijk altijd slaagt!

Goede, duidelijke en snelle service!

Snel geleverd!

Prima stoelen, eenvoudig in elkaar te zetten. Keurig in overleg en op tijd bezorgd. Vriendelijke service.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar