Tevreden

Fijn dat ik op de hoogte werd gesteld van mijn bestelling. Ontzettend prettig dat ik mijn eigen bezorg moment kon kiezen. Product had echter wel in een doosje gemogen. Hier is je pakket, open en bloot, ohja een folder en je factuur hoord er ook nog bij, is een beetje raar.

Mooie meubels voor een goede prijs.

We wisten wat we wilden. In de winkel goed geholpen. Keus gemaakt besteld en dan wachten. Meubels twee weken eerder geleverd dan aangekondigd. Netjes bezorgd en neergezet. Verpakkingsmaterialen keurig mee teruggenomen. Later toch nog hocker nabesteld. Zelfde ervaring. Tevreden ober aankoop en levering. Hoe de meubels zich houden zullen we de.komende jaren ervaren :-).

Netjes en super snelle levering

Een fijne ervaring snelle levering En fijne bezorgers

Communicatie over bezorgtijd kon beter

Op 3 juni besteld, levertijd zou 1-2 weken zijn. 1 week later stond bij zelfde product een levertijd van 1 week. Uiteindelijk bezorgd op 25 juni. Had graag meer communicatie gehad over de verlate bezorging van het product.

Snelle levering , klacht perfect afgehandeld

Een goed en vriendelijke bedrijf

Mijn ervaring met woononline was zeer prettig, goed geholpen en adviezen. De levering was zoals afgesproken en tevreden met de aankoop.

Bestelling niet compleet, gaat vervolgens niet meer geleverd worden.

Zeer teleurgesteld in woononline. 6 stoelen besteld, geleverd. Bij levering ontbrak de bij bestelde spray, en 1 stoel was niet de juiste (verkeerd model). Kan gebeuren. Opgebeld en gevraagd om juiste stoel na te leveren en spray. Kan niet in dezelfde week geleverd worden..... Er wordt wel gemeld dat de stoel op voorraad is en dat ik hem zaterdag (7 dagen na levering) zelf kan ophalen. Ben met de stoel vanuit Schagen naar Alkmaar gereden. Aangekomen bij vestiging blijkt er helemaal geen voorraad van de stoel meer te zijn en wordt er een showmodel aangeboden.... Dit is niet naar wens, wil graag een nieuwe stoel zoals besteld. Er wordt gemeld dat deze niet meer besteld gaat worden (want op, einde collectie) en dat dit het is... Zeer teleurgesteld. Woonrijk langedijk heeft immers wel de stoelen op voorraad en meld dat deze nog gewoon te bestellen zijn. Hier de overige 2 stoelen besteld.

Lange levertijden, rommelige bezorging en niet de juiste producten geleverd

Een dubbele ervaring, klantenservice en winkelmedewerkers zijn vriendelijk maar de uiteindelijke producten alsmede de bezorging zijn behoorlijk ondermaats. Een aantal voorbeelden: De bezorging ging vrij hardhandig waardoor op meerdere plekken de muur in mijn gang is beschadigd. Van een aantal producten was de verpakking behoorlijk gehavend bij levering (hier heb ik foto's van gemaakt indien gewenst) Op de website wordt aangegeven dat verpakkingsmateriaal wordt meegenomen, dit was niet het geval. Een van de producten werd niet geleverd in eerste instantie, daarvoor moesten de bezorgers na contact nog een keer voor terug komen. Een van de producten is geleverd in het verkeerde materiaal en de verkeerde kleur terwijl ik in de winkel nadrukkelijk het juiste model er bij heb gepakt. Bij een aantal producten zijn de poten en onderstel niet volledig vast gemonteerd. Al met al ben ik door de enorme levertijd, matige product kwaliteit en ronduit belabberde levering niet volledig negatief, maar denk ik niet dat ik nogmaals bij Woononline zal aankloppen tenzij ik weet dat ik de producten meteen zelf mee kan nemen.

Online winkelen zoals het in 2001 ging

BESTEL HIER NIET! Voorraad op de website klopt niet Na 2 weken wachten krijg je mailtje dat je bestelling over 10 weken bij hun magazijn is Als je niet thuis bent als zij het komen bezorgen, dan ‘geeft dat niks’ want ‘voor slechts 39,95 mag je een nieuwe afspraak maken’, is wat er in hun mailtje staat.

Prima winkel

fijn geholpen snel geleverd

Sneller levering

Het artikel werd bezorgd binnen het op de website aangegeven tijd venster. Het enige kleine minpunt is dat toen ik probeerde te bellen over een vraag er niet werd opgenomen, ook al was dit binnen de officiële openingstijden.

Snel, duidelijk en op tijd!

Goede service snel geleverd !

Prachtig de HK living canvas poster!! Snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.

Blij met de lamp

Fijne site, fijne bezorging.

Super leuke winkel met mooie spullen!

Woononline.nl heeft een hele mooie winkel in Alkmaar, maar de webshop werkt ook goed. Heb er al 3 items gekocht en de volgende staat al op m'n verlanglijstje! Via de mail word je netjes op de hoogte gehouden wanneer je bestelling bezorgd wordt. Het enige puntje van kritiek is dat ze het tussen 14.15 en 15.45 uur zouden bezorgen en het pas rond half 8 bezorgd werd. Anders kregen ze zeker een 10!

Alles naar wens!

Eenvoudig besteld voor een scherpe prijs, en op afspraak geleverd binnen het vooraf gestelde tijdvak. De klantenservice was tevens goed bereikbaar. Dankjewel Woononline!

Gemakkelijk bestellen. Zelf dag uitkiezen wanneer je het product wilt ontvangen.

Alles volgens afspraak

Vriendelijke, behulpzame en begripsvolle klantenservice. Afspraken alle nagekomen. Levering meubels op tijd en hele proces is er goed gecommuniceerd

Mooie aanbiedingen

Helaas ontvangen jullie 3 sterren, omdat het toch niet helemaal netjes is verlopen. 1. Ik maak een keuze om een afspraak in te plannen in overleg. Ik ontvang een mail met een datum zonder dat dit met mij overlegd is. Hierover heb ik gebeld en de dame die ik aan de lijn had heeft namens het bedrijf excuses aangeboden en uitgelegd dat het inderdaad niet zo hoorde te gaan. 2. Helaas heb ik van de 6 stoelen 2 afdankertjes ontvangen. Je kon zien dat de doos eerder open was geweest. 1 doos had zelfs behangtape. 1 stoel zat gewoon een dikke gat in en de andere stoel miste ik een beschermdopje onder de poot. 3. Pluspunten: telefonisch contact verloopt fijn en de bezorgers zijn toppers! Maar door die 2 fouten kies ik ook voor 2 sterren minder. Ik neem vandaag nog contact op om de stoelen in te ruilen. Ik ben benieuwd hoe dit zal verlopen.

Mooie kwaliteit, minder goede communicatie

De gekochte kapstok is erg mooi en volgens beschrijving. De levering duurde lang, 4 maanden, maar dat komt door productieproblemen. In de mail wordt gemeld dat je in de bezorgportal kunt zien hoe laat ze komen. Maar er is geen bezorgportal te vinden. Waardoor ik bezorgperiode had tussen 9 en 17 uur. Gelukkig kwam de bezorger in de ochtend.

Onze klacht is niet snel afgehandeld

Het heeft erg lang geduurd voor wij uiteindelijk na onze klacht een nieuw product kregen. We zijn tot 3 x het bos in gestuurd met de belofte: " deze week krijgen jullie de juiste onderdelen" Uiteindelijk hebben we een goede kast gekregen, waar we van zeggen, dat buiten onze klacht om ,ook deze kast er veel beter uitzag, geen rare plekken in het hout zoals in de eerste kast. Mijn laatste contact die ik met een van uw medewerkers heb gehad, toen kreeg ik pas het gevoel ,we worden nu echt geholpen.

Informatie per mail heel goed en aardige bezorgerd.

Zie boven

Goed geregeld allemaal

Snel en goede prijs

Telefonisch goed en duidelijk geholpen. Online besteld en snelle bezorging door een vriendelijke gozer.

Teleurstellend!

Ik heb nog niks geleverd gekregen is nu voor de tweede keer niet geleverd op beloofde dag. Staat nu gepland voor woensdag ik zal maar afwachten inmiddels al weer paar weken verder.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar