Alles verliep uitstekend

Ook toen ik een vraag had, werd deze binnen 1 dag opgepakt en kreeg ik een vriendelijk antwoord.

Sehr guter Service, tolle Produkte, gerne wieder

Wir konnten unsere Bestellung wegen Corona viele Monate nicht abholen. Auch ohne Anzahlung wurden uns diese reserviert. Auch die Reklamation bei einem Produkt eines vorherigen Kaufs wurde zu unserer vollsten Zufriedenheit geregelt.

Slechte kwaliteit

Je zou zeggen dat het een makkelijk bed is om in elkaar te zetten. Echter ontbrak het aan de helft van de handleiding. En de lattenbodem is om zodanige wijze voor geschroefd dat het amper past of speling in zit waardoor je met geweld het bed in elkaar moet zetten. Echt waardeloos.

Conform afspraak, keurig geleverd

Vooraf professioneel telefonisch contact. Levering volgens gemakkelijk zelf in te plannen afspraak. En levering door een keurige bezorger.

Al meerdere goede ervaringen

Meerdere malen al iets besteld bij Woon, zowel online als in de winkel. Vriendelijk, behulpzaam en ook het afleveren is altijd prima verzorgd.

Prima Service!!

Hardstikkemooie stoelen. Prima op tijd geleverd en vriendelijke bezorger!

Goede service mooie lamp

Netjes alles in orde gekomen. Mooie lamp goede service! Top!!!

Alles is goed geregeld

Fatsoenlijk ingepakt.... goede service....snelle levering.... degelijk.....een aanrader!

Onze stoel was bij het stiksel wat losser gaan zitten (naadje) en zonder problemen kreeg ik een nieuwe opgestuurd..

Heel tevreden met Woononline.nl!

Prachtige industriële kast gekocht bij Woononline. Ruim assortiment van mooie en aantrekkelijk geprijsde meubelen. Duidelijke communicatie over de (snelle) levering en prima service, zeer klantgericht!

TOP!!!!!

Alles is TOP !,, Bestellen in de webshop. Info over de levering. Supersnelle levering. Vandaag besteld morgen in huis. Bezorgtijden is continue te volgen. Alles is TOP !!!!

Vriendelijk, topservice, goede kwaliteit!

Onze geleverde tv-meubels (2 naast elkaar) , hiervan bleek er 1 een defect scharnier te hebben en een beschadiging aan de poot aan de voorzijde. Deze stonden, vanwege de verbouwing, nog 14 dagen in de doos. Ik had de meubels binnen 24 uur moeten controleren. Oplossingsgericht vroeg ik een nieuw scharnier en wat verf om het te herstellen. De klantenservice ging hiermee aan de slag en binnen een halve dag had ik al een mail; de leverancier heeft geen scharnier, hetzelfde tv-meubel staat bij Woononline op voorraad, en wordt omgeruild. Wat een service, vriendelijk, oplossingsgericht en actief handelend!!! EEN WARME DOUCHE

Wel goed

Vind het wel jammer dat toen ik een bezorgdatum afsprak er eerst alles geleverd kon worden en 1 dag van tevoren werd er gezegd dat de kast niet meer in voorraad was. Als het goed is wordt dat nu volgende week bezorgd. Verder was alles goed.

Goed geholpen in de winkel betreft advies, afhalen was totaal niet klantvriendelijk en slecht

In de winkel heb ik goed advies gekregen, de man welke mij hielp bij de afhaling was brutaal, dacht niet mee en had totaal geen zin om mij te helpen.. ik zou deze service aan niemand aanraden en ben hier ook echt helemaal niet tevreden over.

Super vriendelijke bezorger

Chauffeur Chris was er precies op het afgesproken tijdstip en hij vond het geen enkel probleem om 2 stoelen even naar boven te sjouwen. Heel blij met deze goeie service!

Plezierig geholpen in de winkel, goed informatie en vriendelijke bezorgers.

Viel tegen

Tafel waarvan ze me verzekerde dat ze die konden leveren was 1 dag vantevoren toch niet leverbaar. 6 stoelen zijn wel geleverd. Bij 1 de poten flink beschadigd. Zou omgeruild worden en ik zou daar diezelfde dag wat van horen. Helaas nog niets vernomen. In de winkel zeggen ze ook dat de bezorgers het verpakkingsmateriaal meenemen maar dat klopt niet. Zou er alleen nog voor zaken komen die ik direct kan meenemen.

Goede levering

Prima service, goede levering. Handig dat je gelijk een afspraak kan maken voor levering bij de bestelling. Je wordt voldoende op de hoogte gehouden met updates.

Snelle levering goeie service en prijs

Bezorger belt een half uur van te voren dat hij onderweg ia. Zeer netjes .klantenservice is supervriendelijk en snelle levertijd zoals aangegeven op de site

Netjes en vriendelijk geholpen

Zeer aardige man die mij in de winkel hielp. Legde e.e a. uit en toen besloten tot koop over te gaan van de eetkamerstoelen. Ik heb een paar jaar geleden een bank bij jullie gekocht en nog steeds super tevreden over. Zeer goede kwaliteit en ook die bezorgers waren heel vriendelijk en behupzaam.

Prima Service

Was aangenaam verrast door het telefoontje van chauffeur dat hij er binnen half uur zou zijn, netjes afgeleverd zonder beschadigingen.

Prima op de hoogte gehouden bij vertraging van levering, prdouct ziet er goed uit.

Niet zo goed

kregen een mailtje dat onze bestelling binnen was en kon worden opgehaald , wij onze oude stoel opgeruimd , bleek dat onze bestelde stoel helemaal niet binnen was , Dus zonder stoel naar huis !!

Niet goed

Duurt veel te lang en komen later dan aangeven. Geen communicatie over de update van de status. Beantwoorden ook de mail als je vragen hebt

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar