Deels tevreden

Bij het ophalen bleek een van de lampen niet de juiste kleur te zijn. Voor het doorgeven aan de klant dat iets binnen is, even checken of het het juiste product is. Over de service in de winkel tevreden.

Mooie stoelen snel geleverd.

Na lange zoektocht naar goede stoelen bij woononline uitgekomen, super mooie stoelen en binnen de tijd geleverd.

Zeer vriendelijk te woord gestaan en de bank geheel volgens afspraak bezorgd.

Zeer lange levertijd

Te lange levertijd. Levertijd zoals beschreven werd ruimschoots voorbijgegaan

Communicatie uitstekend, snelle levering, geleverde producten super, tegen super prijs. N al die goede communicatie was ik, hoe was het mogelijk, uiteindelijk toch niet thuis. De chauffeur belde me. Maar reageerde toch zo ontzettende aardig. Hij heeft de stoelen naast achter de woning gezet. Ik werd er heel erg blij van. Ons hele gein trouwens.

Prima service volgens afspraak

Bestelling en levering keurig uitgevoerd door beleefde mensen

Ik werd zaterdag netjes gebeld dat de chauffeur ziek was.

Heel netjes dat ik werd geïnformeerd. Woensdag komt mijn bestelling.

Prima!!!!

Geen klachten. Prima service.

Helemaal top!

Goed geholpen en snelle levering.

Leuke, sfeervolle en gezellige winkel! Blije gezichten en zijn erg vriendelijk geholpen. Ook na een telefonische 'klacht' over een product, erg goede hulp en een snelle duidelijke afhandeling!! Zoals het hoort, heel erg fijn!!

Ik vindt het jammer dat mijn werkbald geleverd was met beschadigd er op.

De doos was al geschuurd bij het leveren, er zat best diep krassen er op werkblad. Daardoor duidelijk te zien is dat het diep beschadigd is. Vindt best jammer.

Zeer snelle levering. Helaas verkeerde poten bij blad geleverd

Zeer snelle levering van tafel. Op andere sites was alles uitverkocht en pas weer leverbaar in oktober. Helaas is de tafel geleverd met de de verkeerde maat poten. Vandaag proberen te bellen, maar kreeg geen gehoor.

Uiteindelijk kwam het goed

Eerst een bericht dat een levering van 2 (2e kans ) stoelen niet op voorraad was. Hoezo, denk ik dan: ik heb ze toch besteld en betaald en ze zijn toch retour gekomen bij jullie.? Vervolgens werd er 4 weken later maar één stoel geleverd. Na telefoontje werd 2e stoel dag later nageleverd. Eind goed, al goed, maar dit verdient geen aanbeveling. Vriendelijke groet, Ellie Meijnders

Prima advies en levering van eetkamerstoelen

Mooie showroom in Alkmaar en aardig personeel met goed advies. Stoelen direct besteld en uitstekend bezorgd, precies oo verwachte tijd. Een minpuntje: betaling met VISA niet mogelijk, dat is toch wel jammer.

Blij met mijn stoelen

Jullie zijn mijn voor Maar goede service en snelle bezorging

Ontevreden

Ik heb tot 2 keer een beschadigd product ontvangen. Het is een wandplank met een ijzeren frame met zwarte poedercoating. Echter is de zwarte laag beschadigd en zie je de ijzeren binnenlaag erdoor heen. Het lijkt wel of het product tweedehands is. Bij de eerste keer dat ik het product had ontvangen heb ik al met de klantenservice gebeld en verzocht of het tweede product aub gecheckt kan worden voordat die opgestuurd wordt. Dit was echter niet mogelijk?? En dus ook het tweede product beschadigd ontvangen. Ook de Chaffeur die het product langs kwam brengen vond het ook echt beschadigd en heeft nog gebeld met woononline. Hij vertelde mij dat ik opnieuw een product kan omruilen óf korting kan krijgen. Toen ik weer belde met de klantenservice om voor de tweede keer het product om te ruilen en dit keer wél te checken alvorens die opgestuurd worden. Dat zouden ze dat gaan doen werd mij beloofd. Uiteindelijk krijg ik een bericht per mail dat het product niet omgeruild gaat worden. Want die beschadigingen horen nou eenmaal bij het product. Dat maakt het robuust?? En ik kan 10% korting krijgen(7,50!!) of terugsturen. Al met al heeft mij dit veel tijd gekost, en heeft de badkamer verbouwing vertraging opgelopen. Dit heb ik ook een aantal keer vermeld. En toch wordt ik op zo’n makkelijke manier afgescheept. Ik zit nu met een beschadigd product die ik moet herstellen. Ik vond dit ronduit slechte service. Ik zit er aan te denken om deze review online te zetten om andere te waarschuwen voor deze slechte klachten afhandeling en naar mijn idee tweedehands product wat ik nu thuis heb liggen.

Prima eerste koopervaring

Mijn eerste aankoop bij woononline is prima bevallen. 2 Mooie eetkamerstoeltjes besteld die dezelfde week nog geleverd zijn. Werd een kwartier voor levering gebeld door de chauffeur dat mn stoeltjes onderweg en al dichtbij waren. Ik ben nu nog op zoek naar een nieuwe bank dus wie weet komt die ook wel bij Woononline vandaan

Warrig

We werden in de winkel keurig geholpen ,maar onduidelijk was het bezorgen in de bijgevoegde voorwaarden stond 49,00 bezorgkosten en voor naar 1 hoog brengen nog eens 25 euro dat was niet duidelijk gemaakt in de winkel. En dat we het kastje kregen bleek het een bouwpakketje te zijn,nu is mijn man wel handig maar hij had het enorm benauwd dus dat viel tegen . Misschien in het vervolg de mensen zeggen dat het een bouwpakket betreft. Verder heel keurig gegaan alles.

Heel tevreden!

Heel blij met mijn kussens! Alles netjes op voorraad, heel veel keus en toffe acties, heel tevreden. Levering met eigen bezorgdienst is super!

Top, snelle service!

Super mooie salon tafeltjes gekocht. Toen het pakket binnen kwam (2 dagen na aankoop) schrok ik wel even omdat er een gat in een hoek zat van de doos, met daarbij een sticker ‘geen schade’. Maar toen ik de doos open maakte om die hoek goed te bekijken zag ik al snel dat die tafel goed bedekt. Conclusie ‘geen schade’!

Vriendelijk geholpen en snel geleverd

Zoals in bovenstaande zin vermeld, werd ik vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Vervolgens kreeg ik ook nog een kaartje per post om ons te veel plezier met onze aankoop te wensen. De stoelen zijn binnen 1 week geleverd. Dat is toch geweldig!

Netjes afgeleverd. Goed verpakt en aardige bezorger.

Zeer blij met product en snelle bezorging!!

De website is prettig. Fijn dat je geen bezorgkosten betaalt. Taffeltjes zijn binnen 3 dagen bezorgd. Ben er heel blij mee. Mooie tafeltjes voor een mooie prijs.

Geheel volgens planning kwamen de bezorgers langs. Ze namen het karton van de bank mee, en waren vriendelijk! Bank en stoelen waren eerder op voorraad dan vooraf aangegeven, dat viel mee!

Vriendelijk en transparant

Vriendelijke chauffeur. De bezorgtijd wijkte wel af, maar gelukkig was dat te volgen via de track en trace

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar