Snel geleverd en mooie tafel

Chaotisch

Verkeerde product geleverd. Bezorgdienst verpakkingsmateriaal meegenomen en product in bruikleen achtergelaten. Na enkele weken nieuw product geleverd. Echter deze bezorger was in zijn eentje (terwijl ik bezorgplus als optie gekozen had) Deze was niet op de hoogte van dat originele product niet ingepakt kon worden en aangezien het een marmeren product heb ik geholpen deze in de vrachtwagen te tillen. Hoe had dit gedaan moeten worden als ik niet nog in de bloei van mijn leven was, maar een 82jarige alleenstaande vrouw?

Prima service en levering

Prettige communicatie Mooi product Goede levering

Ik ben tevreden over de bezorging.

Ik geef de bezorging 1 ster minder omdat het niet op het tijdstip was dat in de portal werd aangegeven. In plaats van 10.05u kwam hij al om ca. 8.45u. Hij heeft wel 2x geprobeerd mij te bellen, helaas op het vaste telefoonnummer, niet op mijn mobiele nummer. Het vaste nummer deed het niet omdat er iets los bleek te zitten. Gelukkig kwam ik daar op deze manier achter en kon ik dat daarna herstellen. Het zou handig zijn geweest als de bezorger ook mijn mobiele telefoonnummer bij zich had gehad. Gelukkig deed mijn deurbel het wel! :) Daarbij gaf de bezorger aan dat hij twijfelde of het pakket wel het bestelde product, de Richmond salontafel, was. Ik kon het op dat moment niet zien omdat degene die mij zou komen helpen met het naar de woonkamer brengen, rond 10.00u zou komen. Ik kon het daarom nog niet bekijken omdat het pakket nog dicht moest blijven zodat het gemakkelijker te verplaatsen was. Dus was voor mij even spannend. Uiteindelijk bleek het wel het juiste door mij bestelde artikel te zijn. Ook ben ik zeer tevreden over de manier waarop de salontafel ingepakt was. Twee aandachtspunten: 1) de Portal tijd was niet juist, 2) zowel het vaste als mobiele telefoonnummer meegeven aan de bezorger. Maar het belangrijkste: De salontafel is schitterend, ik ben er heel erg blij mee!!

Top bestelling en bezorging

Heel blij met het mijn nieuwe tafel. Wat ik ook heel fijn vond dat ik zelf aan kon geven wanneer de tafel geleverd werd.

Goede service en levering

Duidelijk wanneer levering Ook nog vooraf gebeld hoe laat ze komen Goede service, top.

Super goed product en snelle levering

De fauteuil eleonora pedro gisteren ontvangen. Een super mooie stoel en zit erg comfortabel

Goed bereikbaar voor communicatie en aardig personeel!

Voortreffelijk!

Stoelen Mark van Woood besteld. Ik kreeg melding dat ze geleverd konden worden op de beloofde leverdatum. Heel handig dat er online op een zelf te kiezen datum een afspraak gemaakt kan worden voor levering. Betalen bij levering vind ik ook heel netjes. Het pinapparaat was stuk op de dag van levering, maar dat was geen probleem. Ik kon het gewoon overmaken. Dat schept vertrouwen. prima service!

Prima service, tijdig geleverd en netjes volgens afspraak.

Bestelling kwam binnen via de aangegeven tijd. Product volgens omschrijving.

Goed verpakt en snel geleverd!

Mijn gekozen product werd snel en op de afgesproken tijd geleverd. Erg fijn. Het zat netjes en beschermd verpakt in een stevige doos. Super. Ik ben zeer blij met het product!

Super goeie levering tot aan mijn deur op de afgesproken tijd zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden over de levering van mijn product.zeker een aanrader.!!!

Uitstekend geholpen in de winkel en levering was top.

De verkoopster in de winkel nam uitgebreid te tijd om ons te helpen. De levering was snel en vakkundig.

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

Onwijs leuke eet(bar) tafel en stoelen netjes binnen, en eettafel in elkaar gezet. Keurig op tijd bezorgd. En het naleveren van 1 stoel helemaal duidelijk.

Net levering. Mooi product

Vlotte en correcte levering en een zeer vriendelijke bezorgdienst.

Lang moeten wachten, maar het was het waard!

Ik moest er wel lang op wachten, maar mn geduld werd beloond met een prachtige stoel die heel netjes op tijd werd bezorgd!

Top levering

Heel fijn dat je zelf de levering kan inplannen. Het werd super netjes verpakt bezorgd. Alles compleet, zodat ik meteen de tafels in elkaar kon zetten. Mooie producten! Kortom een aanrader!

De stoel is prima, bezorging duurde erg lang

Ik heb 1,5 maand moeten wachten op dat wat ik besteld had. De kwaliteit is prima, maar als ik dit van te voren wist had ik ergens anders gezocht.

Mooie stoelen voor een goede prijs!

Goed verpakt en keurig volgens afspraak en tiid geleverd.

Betaalbaar en een fijne site

Ik vond het een goede ervaring met een perfecte levering door een vriendelijke jongen. Ik zal zeker terugkomen mijn zus heeft dezelfde stoelen en betaalde €17- p stoel meer. Dat scheelt een slok op een borrel om het toch maar even door te geven aan vrienden en familie.

Hele snelle levering en zéér vriendelijke behulpzame chauffeur.

Vriendelijk, snel en correct.

Top service!

Hele snelle verzending en ook met vragen snel geholpen. Heel fijn! Erg blij met mijn aankoop!

Fantastisch!!!

Hele goede service, heel klantvriendelijk!

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar