Ontzettend slecht!!!!!!

We hebben hier in april een tvmeubel besteld van WOOOD. Deze zou in augustus geleverd worden. De verkoper gaf toen aan dat het eind oktober zou worden. Eind oktober heb ik zelf weer moeten bellen omdat het tvmeubel er nog steeds niet was. De meneer bij de klantenservice gaf aan dat hij mij die dag nog terug zou bellen. Dit heeft hij vervolgens niet gedaan. Ik heb de dag daarna zelf weer gebeld en toen kwam hij met het nieuws dat het tvmeubel pas de 2e week van januari geleverd zou worden. Ik vroeg toen of ze mij op de hoogte kunnen houden en een update kunnen geven als dit weer verandert. Hij gaf toen aan dat dit niet kon omdat ze hier geen systeem voor hebben. Hij zei dat ik eind december zelf maar weer moest bellen. Ik heb de bestelling nu geannuleerd.

Lang, lang wachten

De lamp (armatuur) zou over halve week op te halen zijn, na een week bleek de lamp wel op locatie te liggen maar was het nog niet "ingeboekt". Er zou gemaild worden wanneer dit gelukt zou zijn. Weer een week later kwam dit mailtje met daarin het verzoek om te bellen wanneer we de lamp zouden komen halen. Het bellen kostte een hele ochtend want niemand nam de telefoon op (op een dinsdag ochtend). Daarom zijn we maar zonder bericht heen gegaan. Gelukkig konden we de lamp zo meenemen.

bestelling is niet compleet uitgeleverd en nog steeds geen reactie ontvangen

zelfde verhaal

Bezorging viel tegen; spullen zijn helemaal in orde

De eettafel en 8 stoelen zijn onbeschadigd geleverd en ook met maar een week vertraging. Wij hadden met de medewerker in de winkel afgesproken dat alles gemonteerd zou worden en dat de verpakkingsmaterialen meegenomen zouden worden. De twee mannen die de spullen afleverden, hadden erg veel haast. Er moest eerst betaald en getekend worden, dus we moesten maar aannemen dat alles in orde was. ‘Het kost ons anders te veel tijd meneer.’ De tafel is gemonteerd, maar ze wisten niet hoe het precies zat. Mijn man heeft maar geholpen, anders kwam het niet goed met het onderstel van de tafel. Vervolgens gingen ze weg en lieten mijn man achter met de stoelen die hij zelf moest monteren en ze namen dus het verpakkingsmateriaal ook niet mee. Verder zijn we heel tevreden over de manier waarop we geholpen zijn in de winkel, de kwaliteit van de tafel en stoelen en de levertijd. Volgende keer komen we echt wel weer terug en stellen we onze verwachting over de wijze aflevering maar bij.

Onwijs goede service gerichte woonwinkel

Door de jaren heen heb ik al meerdere meubelen gekocht bij woononline. Mijn tafel was goedkoper bij een andere winkel, de prijs hebben ze netjes aangepast. Zelfde geldt voor mijn bank. Er was een actie en die korting werd niet verrekend op de website, ook toen netjes geholpen door de klantenservice. De bank werd ook netjes bezorgd op de afgesproken tijd en datum en netjes afgeleverd. Laatst weer een erg leuke fauteuil bij woononline gekocht. Ook in COVID tijd een erg goede service. Kortom, erg goede winkel met leuk aanbod, goede klantenservice en vriendelijk personeel.

Vriendelijk en goed geholpen

Een tevreden klant kom zeker weer terug om wat te kopen.

Goed geholpen maar wel veel moeten bellen

Niet prettig Wij hadden een best dure salon tafel besteld van €599 en die is verkeerd geleverd wat natuurlijk kan gebeuren maar we hebben vervolgens een aantal maanden met een enorm pakket tuis gezeten waar de verkeerde tafel in zat en een aantal maanden gewacht tot eindelijk de juiste is geleverd we hadden een foto shoot van ons huis waar die salon tafel het pronkstuk van moest zijn maar die was er helaas niet we hebben meerdere keren gebeld en hebben ook 10% van ons aankoop bedrag belooft terug te krijgen en dat is ook niet gebeurd dus mijn ervaring mooie spullen maar niet een fantastische service

Lange wachttijd

Na lang wachten, werd hij dan eindelijk gebracht. Keurige jongens trouwens. Helaas waren ze wel vergeten een steun poot te plaatsen onder de bank. hebben we zelf maar gedaan.

Vlotte afhandeling en prettige bezorging door de bezorger.

De meubels werden ruim optijd bezorgd. Keurig in de woonkamer gebracht met nog enige in elkaar-zet instructie. Vriendelijke bezorger ook.

Mijn ervaring van Woononline is zeer goed

Bij Woononline is het personeel vriendelijk-geduldig en een goede uitleg. Ook met telefonische vragen krijg je een duidelijk vriendelijk antwoord. product werd optijd geleverd.

Snel en compleet

Leuke producten, overzichtelijk bestelproces en snelle levering.

Helemaal super!

Onwijs leuk geholpen in winkel!! Telefonisch erg vriendelijk

Netjes afgeleverd!!! Top!

Perfect om de koerier te kunnen volgen hoe laat deze er precies is. Keurig op tijd, goed geholpen. Wel vreemd dat ik de koerier moest helpen de bank uit de vrachtwagen te tillen en jullie geen laadklep hebben! Hoe moet dat bij mensen die niet kunnen tillen? Erg vreemd! Bovendien voor de koerier ook zwaar!

Fijne winkel.. leuke spullen

Zaterdag zijn er stoelen thuis keurig afgeleverd. Helaas zat er een verkeerde tussen ,... maar een mailtje gestuurd en snel antwoord. De stoel wordt keurig omgeruild. Prima en snel geregeld

Meer dan verwacht

Zeer nette service, heel prettig dat je de bezorgtijd online kunt zien en dat deze geüpdate wordt tussendoor. Er stond dat de bezorger de spullen tot aan de begane grond leverde, maar deze 2 toppers hebben onze kast en 2 stoelen met de lift tot in ons huis op de 5e verdieping gebracht! Hartstikke nette service :)

Super fijn, makkelijk om via website de dag van bezorging te kiezen.

Goeie service. Duidelijke website en makkelijk om een datum te kiezen voor de bezorging. Via de link kun je de bezorgtijd in de gaten houden. Deze wordt accuraat bijgewerkt.

Geweldige service

Lieve hulpvaardige mensen en goede service

goede stoel geleverd!

Hadden een Eleonora Delta stoel besteld via de website! Het was een gokje omdat hij bij ons in de buurt niet in een winkel te zien was. Blij verrast met de uitvoering en levering! Ook nog oktober woonmaand korting ontvangen, super!

Goed verpakt ,

4 weken voor de levering is best laat maar voor de rest geen probleem het is ook duidelijk aangegeven.

Goed product en een goede service.

Leuke winkel goed vriendelijk personeel

Erg goed geholpen met het uitzoeken van een fauteuil en de kleur stof ,ik ben erg blij met de stoel

Supersnelle, vriendelijke bezorging!

De kast werd snel geleverd en (ondanks dat wij op de derde verdieping wonen) bij de voordeur afgeleverd. Fijn dat je kunt zien hoe laat de bezorgen ongeveer bij je op de stoep staat.

Topservice!

Bezorgers waren mooi op tijd en erg behulpzaam

Lange levertijd, goede kwaliteit/prijsverhouding

Op de site wordt een levertijd van 2 weken aangegeven. Mede door corona wellicht werd de levertijd 3 maanden. Dit is erg lang voor 2 nachtkastjes.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar