frustrerend
in juni heb ik een tafel en 6 stoelen bij u gekocht, deze zouden in aug geleverd worden (tafel moest nog besteld worden).
2 weken na de geplande datum heb ik gebeld waar mijn spullen bleven, bleek vertraging te zijn, had ik graag van jullie gehoord.
afgesproken dat de stoelen dan eerst geleverd zouden worden.
afspraak gemaakt, kwamen tussen 1300 en 14.00 langs, werd voor 10.00 uur, was dus niet thuis. telefonisch nieuwe afspraak gemaakt voor de week er op. bleek niet ingepland en er kwam dus niemand..
de nieuwe planning was vorige week, gister weer gebeld, blijkt deze week binnen te komen, voor volgende week afspraak ingepland
gevraagd om de factuur, zodat ik weet wat ik volgende week moet betalen. daar stond op dat ik 2 * 1 stoel zou ontvangen ipv 2*3.
wederom gebeld, bleek op de factuur vermeld dat er al 2*3 stoelen geleverd waren en dat ik al een aanzienlijk bedrag betaald had, dat klopt dus niet. zou een nieuwe factuur ontvangen, nog niet gekregen.
kreeg gister wel een mail dat mijn meubels besteld zijn bij de fabrikant en op 2 oktober verwacht worden, vervolgens
kreeg ik vanmorgen door dat de meubels geleverd zijn, wat dus niet het geval is en een mail om de levering te beoordelen, bij dezen dus...
u hoeft dit niet te publiceren, maar ik wil wel graag aan u laten weten hoe het proces verloopt..