Mooi tv meubel ! Goede service!

7 juli had ik een tv meubel besteld welke in de week 31 / 32 geleverd zou worden. Helaas door de corona (wat mij verteld was )werd deze niet geleverd en zou deze pas in week 41 geleverd worden. Ik heb toen de order geannuleerd. Blijkbaar was dit tv meubel overal geannuleerd en duurde het overal zo lang. Heb toen terug gebeld en gelukkig heeft een vriendelijke dame mijn oude order er weer ingezet met de 1ste bestelden zodat ik niet weer onderaan kwam te staan. Gisteren is hij eindelijk geleverd ! We zijn er erg blij me!

Fijne, snelle en duidelijke service

Er wordt duidelijk aangegeven wanneer en hoe ik mijn artikel kon ophalen. Het artikel besteld via de website, bevestiging kwam snel, de uitleg over het ophalen kwam ook vlot daar achteraan. Fijn om het op deze manier op te kunnen halen.

Helemaal tevreden.

We hebben een eettafel besteld en zijn erg tevreden. Precies wat we wilden en voor een mooie prijs. De levering was ook prima. Hij was dezelfde week nog in huis en werd voor ons in elkaar gezet.

Oplossingsgerichte service zoals ik het nooit heb meegemaakt

Nadat onze bestelling was geleverd waarop ik mezelf zo op had verheugd, bleek dat de lengte van de salontafels door mij verkeerd is ingeschat. Meteen gebeld en uiteindelijk met Nick een deal kunnen maken om de bestelling om te ruilen voor een andere set van salontafels, waardoor ik geen kosten voor het vervoer hoef te betalen. Nu even afwachten tot 10 december want helaas is er wel een lange levertermijn.

Alles prima!

Keurig afgeleverd. Moest de stoelen wel zelf in elkaar zetten maar dat ding prima! En ze zitten lekker en zien er mooi uit!

De bezorging zelf was prima. Telefonisch werd aangegeven dat de meubels als eerste bezorgd zouden worden. Dit veranderde. Wat mogelijk is natuurlijk. Ik heb aangegeven dat de meubels tussen 9 en 13uur bezorgd wilde hebben. op de tijdsplanner online werd de tijd steeds later, 14.30 uur en toen nog later 16 uur. Uiteindelijk kwamen ze de meubels om rond 13uur bezorgen. Het juist aangeven van de bezorgtijden kan wel beter doorgegeven worden.

Goed en snel Top

Heldere communicatie over levertijden en snelle service in de winkel

Vanaf het begin een heldere communicatie over de levertijden. De service in de winkel was ook fijn! Uiteindelijk paste het bestelde product niet in onze auto en dit kon vervolgens snel thuis geleverd worden

Sneller service!

In de winkel niet geholpen maar dat hoefde ook niet. Daarna thuis online besteld en stoelen werden al snel geleverd!

Slechtste ervaring ooit!

Bijna nooit schrijf ik reviews, maar dit moet ik delen. Een vloerkleed geleverd gekregen met vlekken en een gat. Ik heb wel 10 x met de klantenservice gebeld en helaas heb ik, weken later, nog steeds niet het volledige bedrag terug gekregen. Elke keer wordt me vanalles beloofd bij de klantenservice, maar komen ze dit niet na. Wees gewaarschuwd!

Mooi product, top bezorgers

In juni twee mooie banken besteld die afgelopen weekend zijn geleverd. Zowel in de winkel als door de bezorgers zijn wij top geholpen. Advies: iets meer verkoopmedewerkers in de winkel

Snelle levering, matige klantenservicd

Snelle levering van product. Klantenservice was niet vriendelijk toen product niet goed leek.

correct

vriendelijke medewerkers

Telefonisch goed geholpen en snelle levering.

Telefonisch super goed advies gekregen om de salontafel set in twee losse tafels te bestellen (dan was ie wel op voorraad) en vervolgens snel en goed geleverd.

een uitstekende service

een hele goede afhandeling van de klacht

frustrerend

in juni heb ik een tafel en 6 stoelen bij u gekocht, deze zouden in aug geleverd worden (tafel moest nog besteld worden). 2 weken na de geplande datum heb ik gebeld waar mijn spullen bleven, bleek vertraging te zijn, had ik graag van jullie gehoord. afgesproken dat de stoelen dan eerst geleverd zouden worden. afspraak gemaakt, kwamen tussen 1300 en 14.00 langs, werd voor 10.00 uur, was dus niet thuis. telefonisch nieuwe afspraak gemaakt voor de week er op. bleek niet ingepland en er kwam dus niemand.. de nieuwe planning was vorige week, gister weer gebeld, blijkt deze week binnen te komen, voor volgende week afspraak ingepland gevraagd om de factuur, zodat ik weet wat ik volgende week moet betalen. daar stond op dat ik 2 * 1 stoel zou ontvangen ipv 2*3. wederom gebeld, bleek op de factuur vermeld dat er al 2*3 stoelen geleverd waren en dat ik al een aanzienlijk bedrag betaald had, dat klopt dus niet. zou een nieuwe factuur ontvangen, nog niet gekregen. kreeg gister wel een mail dat mijn meubels besteld zijn bij de fabrikant en op 2 oktober verwacht worden, vervolgens kreeg ik vanmorgen door dat de meubels geleverd zijn, wat dus niet het geval is en een mail om de levering te beoordelen, bij dezen dus... u hoeft dit niet te publiceren, maar ik wil wel graag aan u laten weten hoe het proces verloopt..

Grandioos

Makkelijk besteld, goed op de hoogte gehouden wanneer er geleverd werd en vriendelijke chauffeur!!! Heel tevreden

Ik ben van begin tot eind betrokken geweest bij het proces

Het was erg fijn om vanaf het begin tot en met het eind updates te krijgen over de status van mijn levering. Er stond op de dag zelf dat mijn pakket om 11:26 geleverd zou worden en de chauffeur arriveerde ook echt op dat tijdstip. Hij reed even de ingang voorbij ahaha maar dat kon ik hierdoor goed opvangen!

Keurig verzorgd

Niets op aan te merken zowel op de bezorging als op de stoel. We zijn er erg blij mee.

Veel gedoe maar uiteindelijk een kast

Er zat in eerste instantie een maand vertraging in de levertijd van de kast, na contact met woononline bleek dat 2 weken te zijn. Vervolgens kon er door een fabrieksfout iets mis zijn met de kast maar dat zou zelf opgelost kunnen worden en in dat geval zou er korting worden gegeven.. gelukkig bleek onze kast in orde, hij moest alleen wel zelf in elkaar worden gezet en werd niet kant en klaar uitgeleverd. Al met al dus een gemixte ervaring.

Snelle levering en een super mooie eettafel

Product uit de verpakking exact hetzelfde als getoont in de winkel. Nette levering met duidelijke indicatie bezorgtijd. Product keurig netjes ingepakt en pas betalen bij aflevering. Gewoon top!

Snelle levering welke je zelf kom afstemmen en gedurende de dag kon volgen. Helemaal top!

Keurig, levering zoals afgesproken. Helaas was de lamp defect, maar na contact met de klantenservice hebben we deze mogen omruilen. Alles wederom perfect geregeld.

Online stond dat het voorraad binnen 3/4 dagen geleverd zou worden. Ik kreeg duidelijk een mail met de verwachting van de levering, de avond van tevoren ook een mail met exactere tijden. En 20 minuten voor levering werd ik gebeld door de bezorger dat hij er bijna was. Werd netjes bij de deur afgeleverd wat prima was voor dit tafeltje

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar