Kwaliteit top. Service top.

Mooie lamp voor een mooie prijs. Netjes op tijd geleverd.

Snelle en goede levering

Snelle bezorging, netjes verpakt en geen beschadigingen. Belde netjes van te voren op dat ze er bijna waren. Voelde mij schuldig dat de bezorger 2,5 uur heeft moeten rijden voor mijn kleine bezorging.

fijn geholpen in de winkel, en prima communicatie over de levertijd. Vriendelijke meneer bij het afleveren...ga zo door en jullie zien ons zeker terug.

Heel tevreden over de service!

Erg tevreden over Woononline. Je ziet goed of de producten op voorraad zijn, dit klopt ook altijd. Je kunt makkelijk zelf inplannen wanneer het bezorgt kan worden, ideaal! Klantenservice ook erg netjes.

Very Happy customer exeprience

Overall great customer experience although delays could be improve

Top service, super snel geleverd

Top service, super snel geleverd. Bezorgde zelfs in huis zonder dat ik daarvoor gekozen had.

top!

geweldige service. super snel en word netjes op de hoogte gebracht over de levering. ben er erg blij mee.

Geen service

Ik heb gister mijn nieuwe bank gekregen. Die bestond uit 2 zware stukken en dan komt er dus een chauffeur alleen!!!!!! Gelukkig was mijn zoon er en hij heeft geholpen maar is dit service....totaal niet. De chauffeur vond het zelf.ook vreemd maar goed het zal verder weinig uitmaken wat ik er van zeg want dat wordt van jullie kant wel goed gepraat.

Super goed geregeld! Ik krijg netjes een mailtje waarmee ik gemakkelijk kon kiezen welke dag en dagdeel ik mijn bank afgeleverd kon krijgen. De bezorgers waren netjes op tijd en hebben mijn bank perfect geïnstalleerd!

Lekker op tijd

Snel , op tijd en zeer vriendelijk

In de winkel heel fijn geholpen bij het plaatsen van de bestelling. Vervolgens goed op de hoogte gehouden per mail en de spullen 2 weken eerder ontvangen dan voorspeld. De levering is top gedaan door de medewerker. Kortom; zeer positieve ervaring met Woononline! Bedankt!

De bezorger was zeer aardig, en flexibel !

De bezorger was een half uur te vroeg aan de deur. En dus waren we nog onderweg om op de afgesproken tijd het pakket in ontvangst te nemen. Ik belde de bezorger, en hij was bereid nog even een keer langs te rijden . Heel aardig !!

De bezorging zou tussen 16.30 en 17.30 uur zijn maar ze waren al eerder. Geweldig! Konden we al veel eerder van ons leuke Tower Living Corona kastje genieten!

Blij met de service & mijn bank!

Ik werd goed op de hoogte gehouden over de levertijd. Aflevering ging ook keurig en ik ben héél blij met de bank voor een fijne prijs.

Zeer snel en goede service

Tafel was beschadigd en snel een nieuwe gekregen

Perfecte levering

Keurige afhandeling van de bestelling. Perfecte levering!

Hele goede ervaring.

Keurig geleverd en de inhoud was prima in orde.

Snelle en goede service...

Omruilen van een beschadigde tafel ging heel vlot en snel. Klant staat centraal!

Accuraat en vriendelijk.

In de winkel prima geholpen. Het duurde echter wel lang voordat iemand je te woord kon staan, maar prima geholpen door de verkoopdame. Via mail en de website goed op de hoogte gesteld over het verloop. En de levering verliep vlekkeloos. Vriendelijke mannen hebben de bank naar wens gemonteerd en op de plek gezet. En het allerbelangrijkste, de bank is super.

Beste prijs en snelle levering

Had nog geen ervaring met deze shop, maar zal hier zeker nog eens bestellen. De stoel die ik wilde was hier het voordeligst geprijsd en de levering was duidelijk en snel. Een mailtje vooraf voor de geschatte levertijd en de avond ervoor een smsje. Vervolgens ook nog een belletje door de aardige chauffeur een kwartier voordat hij zou arriveren.

Ik ben goed geholpen

Ik vond het goed dat ik gebeld werd wanneer de bezorger langs zou komen. Daarnaast was de klantenservice vriendelijk en hielp mij bij het retourneren en opnieuw bestellen van mijn lamp!

Goed geholpen en zeer ruime mooie winkel

Positief

In een woord geweldig

Van moment van bestellen tot levering.... echt super. Dag voor levering hoor je hoe laat bestelling geleverd wordt en op de dag zelf vond de levering zelfs nog eerder plaats. En nog een telefoontje om door te geven dat levering over een kwartier plaats vond. Echt top....

Toppie, snelle levering

Urban Cotton wandkleed besteld. Geen bezorgkosten en op korte termijn leverbaar. Helemaal top!

Snel en keurig verpakt mijn kwetsbare lamp en het mooie kussentje ontvangen. Dank jullie wel!

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar