product is perfect

Product is netjes afgeleverd, staande lamp voor het bedrag van goede kwaliteit.

Alles ging goed

Duidelijke communicatie van levering. De stoelen werden gebracht op de doorgegeven tijd door 2 prettige bezorgers.

Vriendelijke en behulpzame bezorging door David, TOP!

Volgens de tijd op het bezorgportaal werd de bank precies die tijd bezorgd en ook nog door een vriendelijke, behulpzame bezorger genaamd David.

Nette bezorging, mooie spullen.

Aan de winkel niets op aan te merken. Website is overzichtelijk. Bezorging snel en netjes. De dames van de klantenservice ook vriendelijk en oplossingsgericht. Na de klacht over onze Tafel is dit prima afgehandeld. Toch geef ik "maar" een voldoende. Waarom? Omdat jullie telefonisch heel erg slecht te bereiken zijn. Voor een klantenservice en zo'n prachtige winkel is dat echt niet okee. De afhandeling van lopende klachten duurt daarom eigenlijk veel te lang. Daar vallen echt nog punten te behalen. Ik ben verder een tevreden klant, blij met zo'n mooie winkel in de buurt.

Super goed geholpen!

Mooie bank gekocht, maar bij bezorging bleek het grootste gedeelte niet door het trapgat te passen. Door creatief te denken is het gelukt om de bank over het balkon te tillen en alsnog in de woonkamer te krijgen van mijn drive in woning.

Snelle levering en goede service

Zeer tevreden over de snelle levering van een fauteuil, waar ik elders meer dan 11 weken op had moeten wachten. De bezorger heeft de stoel niet bij de deur afgeleverd maar netjes bij de kantoorruimte waar de stoel moest staan. Erg tevreden dus!

Heel goed en professioneel geholpen

Snelle, en tot aan huis geleverd.

Fantastische service

Mijn hanglamp en lamp bulb werden bezorgd alleen onderweg was de bulb kapot gegaan. De bezorger heeft gelijk naar de klantenservice gebeld en direct met dhl een nieuwe verstuurd die de volgende dag al binnen kwam. De service is fantastisch.

Prima maar wat laat

De stoel is helemaal perfect, aflevering ging prima we werden op tijd en vriendelijk gebeld. Werd wel pas na ruim een week geleverd.

Fijne bestelsite

Mijn product is afgeleverd zoals afgesproken. Top service ook van de koerier Orhan

Levering zoals afgesproken,

leverimg zoals afgesproken, fijn dat we de levering qua tijd konden volgen, en fijn dat de bestelling in elkaar gezet werd, top service

Netjes en vriendelijk

Netjes en vriendelijk zowel in de winkel als de bezorg dienst

Nette service.

Goede hulp in de winkel van medewerkers. Helaas was een deel van onze bestelling nageleverd en bleef daardoor onze hele bestelling staan.

goede service en vaak als 1ste een nieuwe collectie Top

Prettig winkelen ruime keus. Netjes te woord gestaan en wordt met bestelling goed op de hoogte gehouden in het verloop daarvan. Top zaak.

keurig optijd bezorgd. Nette bezorger enge vriendelijk.

Duurde erg lang voor het uiteindelijk kwam maar hier goed op de hoogte door gehouden

Levering zou in juli plaats vinden naar dior Woood duurde dit helaas stuk langer

Prima, vriendelijke benadering, goede service, duidelijke communicatie

Afspraak is afspraak

Juiste artikel op het afgesproken indicatieve tijdstip afgeleverd.

Gemakkelijk bestelproces, keurige levering

Ik heb een mooie fauteuil bij Woononline besteld en deze is keurig op tijd geleverd op de afgesproken dag.

Keurig geholpen

Door omruilen van kussens en nieuwe bestelling was er iets mis gegaan en hebben ze me niet gebeld. Maar kwam in de winkel en was zo opgelost!

Hopeloos!

Ik heb nog niets ontvangen!

Dit is de 2e keer dat ik een bestelling geplaatst heb en netjes binnen enkele dagen ontvangen heb. De bezorger is ook altijd netjes en heel goed te volgen via track & trace. De spullen zijn ook altijd goed verpakt. Geen beschadigingen aan dozen, dus dan krijg je de spullen ook in perfecte staat. Hier zal ik zeker vaker bestellen. Ze hebben zeker leuke meubels.

order correct behanded op tijd geleverd

Hoewel de aangegeven levertijd 7 wkn bedroeg is de order exat op dit tijdstip correct afgeleverd. Allen de track en trace tijd van levering werd ver overschreden. Eerst 15.15 u toen 15,45 u, het werd 18.00 u. Meubelstuk uitstekend verpakt!

Hele fijne ervaring!

Goed geholpen op de site en fijne levering war we helemaal niet of hoefden te wachten!

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar