Prachtig product en netjes afgeleverd

WE waren nog niet thuis op de afgesproken tijd maar ik werd netjes gebeld door de chauffeur. Het is netjes afgeleverd. Keurig op de hoogte gehouden via mail wanneer het product geleverd werd.

Mijn tafels waren keurig verpakt en goed afgeleverd. Ben er heel erg blij mee.

prima levering

De levering van het product verliep prima. Ons product was niet meer op voorraad, de communicatie over de levering had mijns inziens beter gekund. We hebben na de bestelling zelf contact opgenomen via de klantenservice, toen kregen we te horen dat de bestelling voorlopig niet leverbaar was. Ik had graag gezien dat er vaker een update gekomen was, ook wanneer er geen nieuwe info beschikbaar is, dan is een mail per maand over de voortgang een betere service dan nu. Nu vroeg ik me regelmatig af of alles wel goed gegaan was, met een service mail per maand is dat niet nodig. We hebben nu 4 maanden gewacht op onze bestelling, terwijl de website levertijden van 5-10 werkdagen belooft. Alle begrip voor als dit niet lukt maar houd de klant dan wat beter op de hoogte hierover. Overigens zijn we blij met het product en is deze naar volle tevredenheid.

Super geholpen!

snel en geholpen via chat, snelle levering. Duidelijke communicatie via de mail over levering, tot op de minuut!

Super tevreden

Snelle levering en fijn dat de bestelling bezorgd wordt door bedrijf zelf.

Mooie salontafelset, heel gemakkelijk besteld!

Het was erg gemakkelijk om de salontafels te bestellen, op de foto's was alles goed te zien hoe het er uit zag. De set is uiteindelijk op de afgesproken tijd en datum geleverd. Enige minpuntje is dat de levertijd wel, naar mijn mening, voor een salontafel extreem lang was (ca. 7 weken), maar overall erg tevreden!

Supercalifragilisticexpialidocious

We hebben een mooie stoel besteld met een bepaalde levertijd. Deze levertijd werd na bestelling direct medegedeeld. Duidelijk!, maar wat het leuke is.. In ons geval was het zo dat we onze bestaande stoelen zouden vervangen. Dus na twee weken was ik (mijn vrouw overigens niet) al lang weer vergeten dat we de stoel besteld hadden. Dus je krijgt gewoon updates. En dat maakt het wachten op de stoel zelfs leuk. En als hij bij woononline binnengekomen is krijg je voldoende voorstellen om de stoel te laten bezorgen. Dus om een lang verhaal kort te maken! Top!!

Geweldig geholpen door een hele vriendelijke dame bij de kassa.

Prachtige ronde tafel bij jullie gekocht. Zag hem in de showroom bij de kassa staan met een paar de krassen erop voor een zacht prijsje. Bleek dat dat de standaard prijs was en kreeg hem gewoon nieuw mee naar huis in een door! We zijn er heel erg blij mee. En we gingen voor een tafel en namen nog allemaal kleine spulletjes mee voor de kinderen op hun kamer. Die waren te leuk om te laten staan!

Goede service!

Stipte levering.

Professioneel en efficiënt

Prettig no nonsens bedrijf.

Prettig geholpen, groot assortiment.

Wat een kanjers bedankt

Enorm fijn leuke en behulpzame jonge mensen ☀️⭐️

Alles super snel geregeld

Vrijdag besteld en maandagmorgen geleverd, in1 woord fantastisch.

Prima en netjes

De aflevering was prima en netjes. Wel jammer dat de site een andere levertijd aangeeft dan de echte levertijd. Hier zou nog beter naar gekeken kunnen worden want levertijd 3 dagen is anders dan 3 weken. Groeten Chantal Bel

Prima levering . Zeer tevreden met nieuwe aankoop.

Op de dag van levering, is het tijdstip goed te volgen. Nieuwe aankoop zeer goed verpakt. We zijn zeer tevreden.

Snelle levering!

Besteld, snelle levering en heel tevreden met info over bezorging.

Ruimte voor verbetering

Na ruim verlengde levertijd artikel ontvangen. Salontafel per 2. Kleine tafel zou hoger moeten zijn dan de bredere. Echter niet het geval. Eveneens ongemonteerd, beide niet conform info website. Aangaande de vertraagde levertijd; goede en vriendelijke communicatie vanuit klantenservice. Echter wel pas nadat je zelf er achter aan moet omdat levertijd ruim verstreken was.

Leuke collectie

Je wordt altijd vriendelijk geholpen en ze hebben ook veel producten van Nederlandse bodem. Ik word altijd een beetje hebberig omdat ze zoveel leuke spullen hebben

top service

nadat ik bij een ander bedrijf eerst mijn salontafels besteld had, die vervolgens niet meer leverbaar waren moest ik opzoek naar dezelfde salon tafels want ik moest en zou deze hebben!! naar heel wat zoeken kwam ik terecht bij de website van woononline.nl. daar stonden ze, precies dezelfde salon tafels, ik was nu al gelukkig. ik belde naar het bedrijf en werd super vriendelijk geholpen aan de telefoon. er waren er nog 2 op voorraad. bestelling geplaatst en ik kon gelijk een datum aanvinken om de salon tafels te laten bezorgen dit kon al binnen de twee weken . bezorgen was ook erg vriendelijk!

Fijne dienstverlening

Netjes bericht gekregen om een datum te prikken wanneer er geleverd zou worden. Kon wel pas een week later na bestelling, dat had wel tijdens het bestellen aangegeven worden voor de volledigheid. Het pakket werd netjes naar twee hoog gebracht (geen lift aanwezig).

Hele leuke winkel.

Leuk om bij een dagje uit een bezoek te brengen aan Woononline in Alkmaar.

Top site en top levering!

Goed overzichtelijke site. Alles goed te vinden. Duidelijke foto's en product omschrijving en zeer nette levering met vriendelijjk bezorgers! TOP!

Het heeft een paar weken geduurd voordat we de bank in huis hadden. Voor vragen over de levertijd konden we altijd contact opnemen!

Mijn favoriete woonwinkel!

Voor het inrichten van onze vakantiehuizen shoppen we regelmatig bij Woononline.nl Altijd een leuke, wisselende collectie. Verder heel fijn dat het afhaalmagazijn er vlakbij is.

Snelle levering, mooie producten

Ik werd heel netjes up to date gehouden over de status van mijn bestelling. Groot assortiment en goede service!

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar