Net zo mooi als op de website!

Ik ben erg blij met deze mooie en stevige Avila stoelen! Er is 1 stoel beschadigd aangekomen, hier heb ik zojuist melding van gemaakt... ben benieuwd hoe dit wordt opgelost. Tot nu toe was de service top (aankoop, levering), dus ik heb er vertrouwen in dat het goed wordt opgelost.

Service top. Nazorg kan beter.

Koop en service goed. Nazorg kan beter. We wachten nog op een terugstorting ivm korting. Nog steeds niet gebeurd.

Snelle, goede levering van prachtige fauteuils

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd, op een dag naar keuze. Binnen een paar dagen had ik twee heerlijke fauteuils in huis. Omdat de showroom vrij ver van mijn huis is, heb ik de fauteuils gekocht zonder proef te zitten. Ik ben daarbij afgegaan op de beschrijving en foto's op de website. Dit bleek heel goed te kloppen, ik kreeg precies wat ik verwachtte en de stoelen zitten zelfs nog lekkerder dan gehoopt! Vriendelijke bezorgers, kortom: een tevreden klant hier! Ik zou deze webwinkel zeker aanbevelen.

Heel goed en een snelle vriendelijke bezorger

Top goed te woord gestaan op een vriendelijke manier alle tijd had ze

Super service

In de winkel bleek dat mijn auto niet groot genoeg was voor de tafel. Kon hem gratis laten bezorgen. De heren brachten de tafel voor mij naar boven, wat erg fijn was aangezien ik 1 hoog woon zonder lift, en de tafel erg zwaar is. Super service dus! Zou de volgende keer zeker weer hier bestellen!

Goede service, mooie producten

Op zoek naar een tv meubel, bij verschillende zaken online gezocht echter overal hele lange levertijd. Bij woononline stond dat deze voorradig was maar voor de zekerheid eerst gebeld om dit na te vragen. De vriendelijke mevrouw aan de telefoon kon ons netjes verder helpen en onze meubel hebben we snel geleverd gekregen. Zelf je leverdatum bepalen was erg prettig. Het product zit momenteel nog in de doos gezien we middenin een verhuizing zitten, maar met de service ben ik zeer tevreden.

alles goed verlopen

Mijn eerste kennismaking met deze firma en heb alleen maar positieve ervaringen te melden. Keurig te woord gestaan aan de telefoon, vriendelijke gesprek gevoerd en goed geholpen. Netjes het tijdstip doorgekregen via de mail, deze mensen verstaan hun vak en zal in de toekomst zeker op hun site weer kijken als wij iets willen of gaan vervangen. Met vriendelijke groet, familie J.N. Veken uit Den Helder

Verwachte lange levertijd en toch een duidelijk proces

Ik wist dat er een lange levertijd zat op mijn bestelling, ruim twee maanden, maar door de communicatie die Woononline heeft verzorgt heb ik niet hoeven twijfelen en ging mijn order in een keer goed!

Mooi op tijd geleverd. Ik kreeg alleen al het mailtje dat het was afgeleverd voordat ze het hadden afgeleverd. Dat was wel verwarrend.

Helaas was het gewijzigde adres niet doorgegeven maar het was geen probleem voor de chauffeurs om alsnog daarheen te rijden .

Goede service, duidelijke communicatie

Vriendelijk te woord gestaan. Makkelijk bestellen, fijn dat er precies op de afgesproken tijd bezorgd wordt.

Top, snel en uiterst vriendelijke chauffeur!

Prima service. Alles is duidelijk en gaat lekker vlot.

Heel tevreden over de afhandeling van mijn order

Nadat de bestelde stoeltjes in principe niet meer leverbaar waren, heeft Woononline mij gebeld en aangeboden de 2 stoeltjes die in de showroom stonden met een korting aan te schaffen. Een win/win situatie dus.

Aardige dame in de winkel

Fijn geholpen. En probleem snel Opgelost super

Ik ben zeer tevreden over de bereikbaarheid en goede snelle levering! Product netjes aangeleverd gekregen.

super

keurig netjes op de hoogte gehouden. Hele mooie stoel!

Goede en vriendelijke service!

Online een bank besteld nadat ik m in de winkel had uitgezocht. Had ook nog even elders rond gekeken. Duidelijkheid over de levertijd. Kwam zelfs wat eerder.

Vriendelijk, snel en duidelijk geholpen.

Een bedrijf die doen wat ze zeggen.

Geweldige service

Ik was op zoek naar en stoel en het liefst zeer snel leverbaar. Bijna niemand had de stoel die ik zocht op voorraad. Een mail aan woon online en de stoel bleek voorradig en werd de week erop direct geleverd. Ook de levering verliep zoals aangegeven en op de afgesproken tijd. Top bedrijf

Veel op voorraad, snelle levering

De stoel die ik wou is bij heel veel winkels te koop, maar bij de meesten met een levertijd van 10 weken. En als ze hem wel op voorraad hebben,moet je nog 3 weken wachten tot hij bij ons in het noorden van het land geleverd wordt. Bij Woononline had ik hem binnen 4 dagen in huis door een nette levering met eigen transport.

Tot op de minuut nauwkeurig geleverd volgens schema.

Aanschaf elementenbank La Maison - stof enza 24: In de winkel prima geholpen en er werd goed meegedacht. Een nieuwe bank aanschaffen blijft toch altijd een beetje spannend. Je kunt de bank tenslotte niet in je eigen huis even testen en terugbrengen als het niet bevalt. Door de tussenkomst van de zomervakantie heb ik wel behoorlijk lang moeten wachten op de bank, maar daar is helaas niet veel aan te doen. Deze week werd de bank stipt op tijd afgeleverd door twee vriendelijke heren. De bank staat prachtig en zit erg lekker. Dus.. helemaal blij!

Vriendelijke service en kwalitatief goede producten

Onze levertijd schoof helaas een paar weken op maar is uiteindelijk goed afgehandeld. De schilderijen die we hebben ontvangen zijn top.

Prima ervaring

snel gevonden wat ik zocht op jullie site. Besteld en snel geleverd door een vriendelijke chauffeur

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar