Geweldige bedrijf met klantvriendelijk personeel

Heb Super goede ervaringen met Woononline. Vriendelijk personeel, klantgericht, komen afspraken na en hebben leuke spullen.

Top geholpen bij het aanschaffen van onze eethoek!

Ik ben top geholpen door de medewerkster tijdens het aanschaffen van mijn nieuwe eethoek. 1 puntje; bij het omruilen van twee van de stoelen werd ik (55 jaar) aangesproken (meisje half 20 denk ik) met je en jou. Persoonlijk vind ik daar iets van, het zal de leeftijd wel zijn maar ik vind dat eigenlijk niet kunnen. Klanten hoor je met u aan te spreken en zeker als er twee generaties tussenzit.

Goed geholpen in de winkel en uitstekende sevice dat het product gratis bezorgd werd!

Aardig en geduldig,

Door omstandigheden kon ik mijn bank pas weken later ophalen. Hier hebben ze nooit en probleem van gemaakt. En de mannen die achter werkten hebben het nog in de bus gezet! Verder is het een leuke winkel vol inspiratie.

Uitstekende service

Ruim voor mijn verhuizing TV meubel en salontafel telefonisch besteld, zodat het geleverd kon worden de eerst week na de verhuizing. Alles is goed verlopen! Met een telefoontje kon ik makkelijk doorgeven wanneer ik wilde dat Woononline kwam bezorgen. Uitstekende service!

Super levering, service én kwaliteit!

Eetkamerstoelen besteld bij Woononline. Wat een fijne ervaring. Eerst stoelen besteld waarvan er eentje retour moest omdat we toch graag mét armleuning wilde hebben. Bij de volgende levering namen ze die stoel meteen weer mee terug. Goed geregeld. Ook fijn qua communicatie, zowel per mail, chat als telefonisch. Stoelen (type Ferro) ook van prima kwaliteit. Wij gaan zeker nog meer bij ze bestellen. Hebben nog barkrukken nodig en een nieuw vloerkleed.

Erg fijne ervaring

Snelle levering, gelijk zelf een datum kiezen bij bestellen. Via trackings precies zien hoe laat ze komen bezorgen. Fijne jongens hebben de stoel netjes binnen gebracht.

Snelle en duidelijke service, goed product

Salontafelset 3 weken van te voren besteld en laten afleveren op een zelfgekozen dag. De dag vantevoren kregen we stipt om 18:00 een indicatie van levertijd. Levering was snel en keurig. Schade op het product is ook keurig afgehandeld.

Top, netjes goed op tijd bezorgd!

Lamp besteld, erg mooi!

Heel goed geholpen en de levering conform afspraak

Goed geholpen

Een fijne winkel, waar het personeel niet al te opdringerig is

Kwaliteit en service is top

Net gebeld om de bezorging af te stemmen. Verder heel vriendelijk en klantgericht ondernemer

Super echt top

Vaker als klant in de winkel, geweldig assortiment. Me product was niet op voorraad en werd besteld, ik was er Zaterdag & het zou er Vrijdag zijn. Dinsdag kreeg ik al een mail dat het klaar stond. Fijne service en heel vriendelijk personeel. Ik kom met veel plezier bij jullie binnen.

Prima service!

Omdat onze hoekbank eerst verkeerd om werd geleverd, kregen we een aantal weken later de juiste bank. Inde tussentijd mochten we gelukkig wel de “verkeerde” bank houden. We werden goed geïnformeerd over de levering. Én we zijn erg blij met de bank!

Super goeie service

Ik heb mijn hele inboedel in een keer gekocht bij de winkel in Alkmaar, ben heel vriendelijk en goed geholpen.

Uitstekende service en afgeleverd volgens afspraak!

De enige webshop die de fauteuil Daan Cognac op voorraad had. Uitstekende klantenservice en afgeleverd zoals afgesproken. Ik zou deze webshop zeker aanraden.

Komen afspraken en bezorgtijden niet na

Ik zou iedereen willen waarschuwen voordat ze bij deze shop te bestellen. Zeer slecht bereikbare klantenservice en komen leveringen niet na of maar voor de helft. En dan soms uren proberen te bellen. Maar na enkele minuten wordt steeds de verbinding verbroken. Totaal een dag of 8 in totaal geprobeerd de klantenservice te bereiken, voordat ik geholpen werd. Na dreiging met slechte recensie op Facebook werd de levering alsnog verstuurd, met korting. Krijg het idee dat een bestelling leveren in het zuiden van het land iets is wat ze liever niet doen.

Mooie en kwaliteit goede spullen, die aangeleverd worden door een chauffeur met open benadering

Nooit eerder een bestelling gedaan bij Woononline. Mooie site waar de producten goed te zien zijn met een product omschrijving. Na de bestelling een snelle afhandeling waarbij de levering op verzoek is gemaakt. Erg tevreden

Een SUPERSTORE!

Wij hadden een set salontafels gekocht. Kregen die vlot geleverd de volgende dag. Na uitpakkrn bleek een van de messing tafels beschadigd. Direct gebeld en we konden ze zonder problemen omruilen. Echter waren ze niet meer voorradig en zou hetb6 weken duren. We mochten de tafels zolang houden en gebruiken. Deze week werd de vervangende set geleverd en de oude direct opgehaald. Helemaal blij met deze set. Wat een service, echt een superstore. Groet René

Snelle levering, prima product

Product was bij jullie op voorraad. Goede levering, chauffeur belde netjes hoe laat hij dacht er te zijn. Super!

Tafel besteld en die is echt prachtig, iedereen verklaarde me voor gek om zomaar een tafel online te bestellen zonder eerst naar de showroom te gaan maar wauw.. totaal geen spijt van! Kwaliteit! En de service is ook uitstekend! Voortaan koop ik mijn woon benodigheden hier.

Alles tot in de puntjes goed geregeld

Super fijn dat eigen bezorgdienst is. Word netjes op de hoogte gehouden welk tijdstip de chauffeur voor je deur staat.

Daadwerkelijke levertijd komt niet overeen met wat op de site staat aangegeven

De daadwerkelijke levertijd van producten op voorraad zoals op de site staat aangegeven (5 tot 10 werkdagen) komt niet overeen met de realiteit. Op 24 juli een mooie lamp besteld en ik kreeg vervolgens de keuze om deze op 10 of 19 (!!) augustus te laten bezorgen. Als ik dit zelf van te voren had geweten had ik de keuze gemaakt om mijn bestelling op een andere site te plaatsen.

Snel geleverd en goed verpakt

Makkelijk online te bestellen, snel geleverd en goed verpakt. Ons bestelde stoeltje ziet er mooi uit en is van goede kwaliteit. Helaas metst het stoeltje niet zo mooi met de rest van onze meubels dus brengen we hem toch maar terug.

Grandioos

Zeer korrekte afhandeling Zeer korrekte meldingen va aflevertijden. Bezorger was zeer beleefd innemend en behulpzaam..En inderdaad.: Vandaag bestellen, morgen leveren. 1 kleinigheid niet ernstig; Van 1 van de stoelen bleek na het indrukken van de wieltjes in de poten de linker achterpoot iets korter te zijn.zdus een lichte wankeling in de stoel. Wieltjeber uit. Ringetje van juiste dikte ertussen Probleempje opgelost. Wel even de moeite van het vermelden waard misdchien. Ben zeer tevreden met mijn 2 nieuwe keukentafel stoelen.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar