Er werd volgens afspraak geleverd, werd zelf van tevoren nog gebeld door de bezorger dat hij onderweg was. Erg fijn dat je bij het bestellen zelf de dag kunt kiezen waarop de bezorger komt.

Goede producten, prijs kwaliteit verhouding en snelle service/bezorging

Ruime keuze van mooie en goede producten tegen een schappelijk prijsje kwaliteitsverhouding. Bestellen online gaat makkelijk en snel, bezorgen op dag naar keuze en kan snel. Goede service qua levering. Bezorger kwam eerder dan de afspraak, maar heeft hierover van te voren gebeld voor toestemming.

prima service

onze ervaring is dat we in de winkel goed en vakkundig zijn geholpen en de aflevering was ook keurig!

Ik beveel woononline aan!

Een wandkleed bij Woononline besteld. In de weken daarna erg netjes op de hoogte gehouden wanneer ik mijn bestelling zou ontvangen. Toen het kleed op voorraad was mocht ik zelf een bezorg moment kiezen waarna mijn bestelling netjes door woononline zelf bezorgd werd. Enige nadeel was de lange levertijd, maar dit was bij aankoop al bekend.

top levering

top levering in perfecte staat

super mooie winkel/ super aardig leuk personeel. en goede snelle bezorging

5 jaar terug een heel interieur gekocht bij deze winkel. en na mijn verbouwing in mei/juni weer voor deze winkel gekozen, ruim aanbod in mooie meubels/verlichting/klokken en super goede kwaliteit! aardig/vriendelijk personeel, en super snelle bezorging, ik had een tafel gezien in de showroom, deze ik wou aanschaffen, mijn nummer achtergelaten, en een paar dagen later keurig netjes opgebeld, dat ik deze tafel mocht ophalen. uitstekende woon winkel, deze hun afspraken nakomen :)

uitstekend

Prima geholpen en snelle levering

Snelle levering maar daarna slechte probleem oplossing

We hebben binnen een paar dagen onze eettafel ontvangen. De levering is snel. Echter, dezelfde dag Bleek dat er schade was aan de tafel waardoor we direct Telefonisch contact hebben proberen op te nemen. Meerdere malen gebeld maar werd niet opgenomen. Mailtje gestuurd. Binnen 2 dagen Terug bericht dat ze het zullen oplossen. Vervolgens hebben wij weer contact moeten opnemen. Daarna wordt er weer teruggemaild dat ze onze klacht naar leverancier hebben gestuurd en hun reactie afwachten. En na 2 weken nog steeds niets gehoord. Uiteindelijk duurt het zo lang om een tafel in goede orde te ontvangen.

Prima service, komen gemaakte afspraken na

Netjes een mail gekregen wanneer de bank zou komen en het tijdstip. Bezorger was vriendelijk en bracht alles netjes naar binnen.

Goed geholpen. Mooie producten, communicatie levering is top!

Zeer goede ervaring met woon-online

Zeer goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Op de bezoekdag zelfs half uur van tevoren gebeld dat ze er aan kwamen, top!

Ik wordt altijd goed geholpen

Ik ben zeer tevreden over woononline Alkmaar medewerkers. Ik Wordt altijd goed geholpen en ik vind altijd datgene wat ik Zoek.

Mooie stoelen, goede service bij levering

De stoelen besteld en ze zijn nog eerder geleverd als gepland. Voor de levering werden we goed op de hoogte gehouden van het tijdsbestek en werden 10 minuten voor de chauffeur er was gebeld dat hij eraan kwam. Gaan zeker vaker bestellen bij jullie.

Duidelijke communicatie

Ik moet wat retourneren dus daar nog geen ervaring mee. De bestellingen die reeds zijn binnen gekomen zijn goed van kwaliteit en hebben we al veel plezier van (Stoel en kussen). Duidelijk per mail op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.

Uitstekende service

Je krijgt regelmatig een update over je bestelling. Daarnaast kun he zelf kiezen wanneer je je bestelling wil laten bezorgen. Ook de service nadat we ontdekte dat er een kras op het schilderij zat is super.

Duidelijke communicatie over lever- en bezorgtijden.

Gedurende het productieproces werden we op de hoogte gehouden over verwachte levertijd. Uiteindelijk klaar, konden we zelf een bezorgmoment kiezen en hier konden we via een soort track and trace op het kwartier nauwkeurig zien wanneer de bezorgers voor de deur zouden staan. Keurige jongens die de bank netjes in elkaar zetten en als het verpakkingsmateriaal weer meenamen.

Helemaal goed

De bezorgers waren erg aardig. Zij wilden de kast wel uit de dos halen maar we hebben gezegd dat ze wel verder konden gaan en zelf de kast uit het karton zouden halen. Jammer genoeg ontdekten we toen helemaal onder op de grond dat er een hoekje uit de kast is. Maar ja dat is het risico van zelf uitpakken dus dat laten we nu maar zo. Verder zijn we helemaal tevreden over het prachtige dressoir.

Na een verkeerde levering van onze Salontafel Was het weer vlug opgelost en werdt dezelfde dag nog de tafel omgeruild

Goede hulp en aardige bezorgers

Veel mooie meubels en accesoires

Een groot en afwisselend aanbod aan meubilair en accesoires. Duidelijke communicatie over de levering en de mogelijkheid om zelf een afspraak in te plannen hiervoor.

Mooi product en alles goed en snel geleverd.

Een hele mooie aanbieding en alles werd snel en goed bezorgd.

Goeie snelle service en ook nog goedkoper dan in andere winkels!

Een mooie lamp gezien en na de bestelling snel geleverd! Alles goed ingepakt werd het bezorgd.

Bagger!

Afspraken worden niet nagekomen. Er wordt van alles beloofd en niet nagekomen. Wanneer je het pakje retour stuurt moet je achter je geld aan. Duurt 3 tot 4 weken. Dus Waardeloos!

Betrouwbaar en correct

Betrouwbaar en correct

gewoon kijken kopen leveren zonder gedoe

iedereen kan met een vertrouwd en goed gevoel shoppen, levering super snel en netjes

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar