Mooie bank en goede bezorging

Mooie bank, voldoet aan mijn verwachting. Kleur en materiaal komen overeen met de foto's. Communicatie en bezorging waren netjes. Een aanrader!

goed geholpen . Netjes afgeleverd! Heel tevreden over onze aankoop

Mooi product, goede prijs, relaxte levering

Ik ben zeer blij met het product, de prijs/kwaliteitverhouding is wel goed. Het was prettig dat ik zelf het bezorgmoment kon uitzoeken. Het was tevens een fijne bezorger.

De zijn naar alle tevredenheid geholpen

Prima, alleen zou de levertijd ondanks corona 1 tot 5 weken zijn, Ik heb helaas 10 weken moeten wachten, en dat is geen eerlijke communicatie.

Heelgoed en professioneel

Overzichtelijke site en bestel mogelijkheid. Goede informatie over levering een live app die de bezorgtijden aangeeft. Heel handig. Ook een heel aardige bezorger.

Prima aankoop en goed geholpen bij onze keuze

In maart hebben we een bank gekocht bij Woononline. We zij goed geholpen bij het uitzoeken van het juiste model en stoffering. De bank staat sinds afgelopen zaterdag en is geheel naar wens. Wat beter kan is het informeren over het tijdstip van leveren. De bank zou binnenkomen in week 17 (28 april tot 3 mei). De erna week (week 18) geïnformeerd naar de bank, omdat wij verder geen bericht ontvangen hadden. Deze stond op een leverdatum van 8 mei, echter was dit een verwachte datum en kon er geen garantie worden gegeven. Uiteindelijk hebben we de bank in week 19 ontvangen woensdag bericht dat hij binnen was en gelijk voor de eerst mogelijk datum een moment van leveren geprikt. Geen enorm probleem, maar je stelt je toch een beetje in op het moment dat je de bank verwacht, als dit dan later wordt dan gepland en je moet er zelf achteraan om erachter te komen dan is dat toch wel jammer. Hoop dat jullie iets aan de feedback hebben ;)

Snel geholpen. Mooi product. Goede e-mail terugkoppeling.

Snelle levering van een mooie tafel

Bij woononline kan ik rustig rondlopen en wanneer ik dan besluit iets te kopen wordt ik prettig geholpen en wordt mijn tafel binnen enkele dagen door aardige bezorgers bij mij thuis afgeleverd

De bank hebben we eind maart besteld en half mei is de bank bezorgd. Alles prima verlopen. Alleen bij de bezorging is de deurpost beschadigd. Ik heb de klantenservice gemaild maar ik vond de reactie niet helemaal klantvriendelijk.

Goede verpakking, stipte bezorging

In de winkel in Alkmaar zijn we goed geholpen en van advies voorzien. Goede uitleg hoe het na het bestellen verder ging. Tijdig een mail gehad met de gegevens van de bezorgd. Later een mail met een op 3 uur nauwkeurige tijdsaanduiding. Vriendelijke bezorgers, top verpakking en een heel mooi product . Kortom: we zijn erg blij met Woononline

Helemaal top

Van begin tot eind goed geregeld

Goede hulp in de winkel en keurig op tijd bezorgd

In de winkel vroegen wij om het gewenste product. Wij werden vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Het product werd besteld en keurig op de afgesproken datum geleverd.

Goeie service met uitzoeken bank.

Bij het uitzoeken van de bank hebben we een goeie hulp gehad, dit was fijn om een keuze te maken. Voor de rest goed contact gehad en levering naar datum.

Waardeloze klantenservice en slechte kwaliteit producten

Bank van €1200 gekocht in oktober, werd in december geleverd. Met de verkeerde pootjes, kan gebeuren. Ook een enorme gleuf in de zitting (je kon de grond erdoorheen zien). Uiteindelijk heeft het tot eind april geduurd en hebben ze tot 4x toe de verkeerde pootjes geleverd. Dat is dus 4x vrij nemen van werk. 4x voor niks. Er zijn slechts 2 soorten pootjes leverbaar, dus hoe moeilijk kan het zijn... De juiste pootjes zitten er nu eindelijk onder, scheef, dat wel. Bij de levering (waar je €50 extra voor betaalt), hebben de koeriers ondanks mijn waarschuwing niet te schuiven, toch de bank over onze gloednieuwe eikenhouten vloer geschoven met een enorme zwarte kras tot gevolg. WoonOnline weigert ook maar enige aansprakelijkheid en komt met een karig cadeaubonnetje van €75 te besteden in hun winkel. Heel apart dat je hier op Kiyoh voornamelijk positieve reviews ziet. Ik heb het idee dat ze alleen beoordelingsverzoeken aan tevreden klanten sturen. Elders op internet zijn er heel veel ontevreden klanten te vinden over WoonOnline. Het is een bedrijf met een waardeloze klantenservice en dito kwaliteit meubels. Ze zullen nu gaan merken dat een ontevreden klant uiteindelijk een stuk meer geld kost dan het netjes oplossen van conflicten.

Top geregeld

Jongens kwamen precies op tijd en hebben keurig alles uitgepakt en neergezet op de plek die ik ze aanwees. De verpakkingen zijn meegenomen super.

Prettige website, duidelijke bestelling, snel geleverd

Zeer goed en snel geleverd

We zijn heel blij met de salontafel, precies zoals op de afbeelding. Snel geleverd en goed geholpen. Telefonische afspraak gemaakt voor het bezorgen en op dit tijdstip ook geleverd.

Prima winkel!

Prima winkel, goede klantenservice, snelle reacties op mail en ondanks de drukke dagen, toch binnen 2 weken een heerlijke fauteuil thuis.

Zeer tevreden maar lange levertijd.

Ik ben zeer tevreden met de bestelde producten en de klantenservice bij vragen. De levertijd is wel vrij lang.

Slecht, nog niet geleverd na een week!

Slecht, tafeltjes besteld, een week later heb ik ze nog niet. Krijg geen antwoord op mijn vragen over de bestelling. Eens maar nooit weer.

Slecht

Nachtkastje online gekocht. Gelijk een bezorgdatum invult. Een dag voor bezorging mail ontvangen dat het kastje niet op voorraad was. Er zat drie werkdagen tussen bestelling en mail dat het niet op voorraad was. Ik ga ook zeker niets meer via jullie bestellen

Gemengde gevoelens

Ik had van te voren afgesproken minimaal 30 minuten van te voren op gebeld te worden als de bezorger eraan kwam. Zodat ik van mijn werk de tijd had om naar mijn huis te gaan.2 minuten voor dat de bezorger voor mijn huis deur stond belde hij mij op. Ik was toen niet blij .Toen ik na een half uur thuis kwam , bleken 3 van de 6 eetkamerstoelen de verkeerde kleur te hebben . Het wordt wel opgelost .Maar betekent wel dat we een paar weken langer op de juiste stoelen moeten wachten. Dat is niet wat je verwacht na een fout van Woononline.nl De stoelen zijn wel op voorraad bij Woononline .nl Maar wij wonen in een uithoek van het land waar ze niet zo vaak komen .

Leveren precies wat geplaatst is op de afgesproken tijd

Heerlijk zittende stoel die qua kleur precies overeen komt met hetgeen op de website is geplaatst waardoor het een ideale match vormt met de omgeving. Heel blij mee!

De stoelen werden al snel geleverd, je krijgt tijdsindicatie wanneer ze het brengen. We willen graag 2 stoelen omruilen voor een andere kleur, dat is snel geregeld via de klantenservice en hoop over een paar dagen de stoelen te kunnen omruilen. via de bezorger. Goed snel geregeld, gratis bezorgen en omruiling.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar