Waardeloze klantenservice en slechte kwaliteit producten
Bank van €1200 gekocht in oktober, werd in december geleverd. Met de verkeerde pootjes, kan gebeuren. Ook een enorme gleuf in de zitting (je kon de grond erdoorheen zien).
Uiteindelijk heeft het tot eind april geduurd en hebben ze tot 4x toe de verkeerde pootjes geleverd. Dat is dus 4x vrij nemen van werk. 4x voor niks. Er zijn slechts 2 soorten pootjes leverbaar, dus hoe moeilijk kan het zijn... De juiste pootjes zitten er nu eindelijk onder, scheef, dat wel.
Bij de levering (waar je €50 extra voor betaalt), hebben de koeriers ondanks mijn waarschuwing niet te schuiven, toch de bank over onze gloednieuwe eikenhouten vloer geschoven met een enorme zwarte kras tot gevolg. WoonOnline weigert ook maar enige aansprakelijkheid en komt met een karig cadeaubonnetje van €75 te besteden in hun winkel.
Heel apart dat je hier op Kiyoh voornamelijk positieve reviews ziet. Ik heb het idee dat ze alleen beoordelingsverzoeken aan tevreden klanten sturen. Elders op internet zijn er heel veel ontevreden klanten te vinden over WoonOnline. Het is een bedrijf met een waardeloze klantenservice en dito kwaliteit meubels. Ze zullen nu gaan merken dat een ontevreden klant uiteindelijk een stuk meer geld kost dan het netjes oplossen van conflicten.