Keurig de bestelling afgeleverd zoals beloofd.

Prima verlopen. Goed naar de mogelijkheden gekeken hoe de bestelling naar binnen kon. Verpakkingsmateriaal keurig meegenomen. Fijne mensen om mee te overleggen.

Klantvriendelijk en snelle levering.

Telefonisch een bank besteld, was op voorraad en binnen een paar dagen ontvangen. Telefonisch vriendelijk geholpen en de bezorger was ook op tijd zoals afgesproken en vriendelijk en behulpzaam. De bank was goed verpakt en niet beschadigd. Een aanrader om te bestellen bij woononline.

Rommelig ivm Slechte administratie

Vriendelijk personeel. Wel vraagt het steeds onnodig veel tijd een bestelling op te halen doordat het niet goed in de administratie staat. Bv: moest nog een lamp omruilen die al terug was gebracht en het was behoorlijke zoektocht in de computer toen ik de nieuwe lamp kwam halen. Was overig de 3e lamp van het zelfde type ivm beschadiging & defect aan de lamp Groet, Raymond

Vlotte en vriendelijke service.

Prachtige producten van goede kwaliteit. Na leveringsvertraging bij de leverancier heel goed geholpen via telefoon en mail. Fijne, vriendelijke service. Heel blij met onze aankopen.

Helemaal top

De medewerker heeft de bank gebracht, neergezet en het plastic weer mee genomen. Op tijd gebracht, sterker nog hij kwam wat vroeger dus wat wil je nog meer. Het enige, wij waren vergeten hem een fooi te geven. Sorry!

Altijd goed

Al meerdere malen iets gekocht bij Woon en altijd erg tevreden. Nu ontbrak er een schroef maar binnen een week had ik deze in de brievenbus liggen. Goed en snel geregeld!

Uiteindelijk een top service

Mijn bestelling werd helaas maar gedeeltelijk geleverd. Ik ben maar de winkel gegaan en daar hebben ze mij prima geholpen en is alles direct opgelost! Helemaal top!

Snelle levering en super service

De tijdstip van de levering werd goed gecommuniceerd. Er ontbrak echter echter iets bij de levering. Direct gebeld en super geholpen. Alles werd direct uitgezocht en ik werd snel teruggebeld. Diezelfde dag is het ontbrekende item nog nagestuurd.

Goed geholpen

Snel gehandeld

Goed geholpen en snel

Goed bij de balie geholpen en ook bestelling was heel snel afgeleverd

Goed 8

Top opgelost

Mooie stoelen en goede bezorgdienst!

Ik heb zes mooie stoelen besteld, ze werden eerder geleverd dan verwacht. De bezorging verliep ook perfect. Handig systeem waarbij je de precieze tijd kunt zien op de dag van bezorging. Vriendelijke bezorger!

Mooie kast!

Mooie woood kast. Helaas een weekje later geleverd dan in eerste instantie beloofd. Maar levering was perfect. De chauffeur bracht t zelfs op ons nieuwe adres. Geen grote omweg. Maar hij deed het wel. Scheelde ons in het verhuizen!

Zoals afgesproken

Levering ging prima. Pinnen bij afleveren ging niet goed. Vervolgens was meubel beschadigd

Goede prijs, snelle levering

Het vloerkleed dat ik zocht gevonden. Voor de laagste prijs en snelste levering. TOP!

Fijne service en mooie meubels

Makkelijk besteld, bezorgd door een vriendelijke man en makkelijk in elkaar te zetten in m’n eentje! En belangrijkste mooie en lekker zittende stoel!!!!

Goede service en op tijd

Van de bestelling, 2 stoelen, is er 1 geleverd. Echter, ik werd persoonlijk op de hoogte gebracht wanneer en hoe de volgende stoel wordt bezorgd. Prima opgelost dus!

Geweldig!

Alles prima verlopen ook helemaal op tijd.

Mooie zaak.

Duurde het ven voor de nieuwe bank kwam maar we kregen gelukkig een leenbank. Nu staat de nieuwe bank op zn plaats. Snel en vakkundig gezet door de twee mannen van Woon.

Goed geholpen door de medewerkers in de winkel, maar helaas geen telefonisch contact mogelijk op zat

Wij wilden op zaterdag graag onze bestelling komen ophalen, helaas was er telefonisch geen contact mogelijk met de winkel. Ook niet met de medewerkers bij de balie. Daardoor waren we genoodzaakt naar de winkel te rijden.

Super serviec. Snel aflevering

Zekker een aanrader!

Op tijd, vriendelijke chauffeur en bestelling netjes afgeleverd.

Erg goed geholpen en snelle afhandeling

Met een belletje 2 draai fauteuils besteld en zelfde dag nog kunnen afhalen in het magazijn , ben door beide personen erg vriendelijk geholpen en zal het zeker niet laten , als ik weer iets nodig heb om hier terug te gaan , een echte aanrader

Probleem goed opgelost

Ik had een stoel besteld , die beschadigd was en er is netjes een nieuwe stoel afgeleverd

Netjes op tijd, goed verpakt, goed spul

Kwalitatief goed materiaal, goede levering, stevig verpakt.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar