Prima service!

Naar aanleiding van een reclamatie van een kapstok die een afwijking had hebben wij daarvan melding gedaan. De kapstok werd opnieuw besteld en toen deze bij Woononline binnen was konden we een omruilmoment inplannen. Op de afgesproken datum en binnen het aangekondigde tijdvak werd de nieuwe (perfect in orde) kapstok geleverd en de oude werd retour genomen. Prima service dus!

Top dat het tv meubel zo snel geleverd is! En dat ik ook niet vooraf hoefde te betalen.

oplossingsgericht mee denken.

Na een aantal stoelen te hebben gekocht, bleek na 2 weken dat deze niet, qua afmeting, aan onze wensen voldeden. Na in de winkel het probleem te hebben voorgelegd, werd door de medewerker een voor ons 100% aanvaardbare oplossing geboden. Klasse.

Slechte service

Ik heb een kast geleverd gekregen die volgens mij in de showroom heeft gestaan. Hij is beschadigd en ruikt onaangenaam. Nu wil ik dat ze hem omruilen. Ik moet achter ze aan anders krijg ik niets te horen. Ben benieuwd of er ooit een actie wordt ondernomen. En ik word verantwoordelijk gesteld, omdat ik niet voor een duurdere bezorging heb gekozen, zodat de chauffeur de kast bij aflevering kon controleren.

Ik heb een lamp besteld online. Ik werd goed per mail op de hoogte gehouden over de levertijd. Vervolgens ben ik gebeld dat de order binnen was. Op voicemail kreeg ik te horen dat ik een afspraak moest maken voor ophalen, maar toen ik spontaan langskwam was het zo geregeld. Het magazijn zit achter de winkel en is goed bereikbaar. Vriendelijk personeel.

Prima koopervaring

Geholpen door een jong vriendelijk meisje. Kon op alle vragen antwoord geven. Maakte tijd voor ons vrij. We hebben de koop ook bij haar aan de kassa afgerekend. Alles is naar wens verlopen.

Fout gelukkig opgelost

Mijn tafel zou volgens mail 9 maart geleverd worden. Dit bleek niet bekend te zijn in het systeem, dus geen levering. Pas 18 maart zou er weer plek voor bezorging zijn, tot die tijd zat alles al vol...daar was ik uiteraard niet blij mee. Dankzij Daisy uiteindelijk toch nog 13 maart geleverd.

geen beloftes gedaan die ze niet nakomen

is prima

Netjes afgeleverd

Prima geïnformeerd en op tijd bezorgd

Accuraat, vriendelijk personeel die, wanneer je erom vraagt, tijd nemen om te helpen.

Prima winkel, veel keus met ook verschillende stijlen. Goed personeel. Prima prijs. Prima breng service met eigen auo, géén pakket service oid (er word dus niet met je meubels gesmeten in een auto wanneer vorige bewoners niet thuis zouden zijn). Ook het personeel die het komen bezorgen, niets op aan te merken. Nu al meerdere keren een ervaring met Woononline gehad, dikke pluim en kom zeker terug.

Prima artikel en levering

Prima artikel, levering op tijd, wat wil je nog meer

Via de mail werden we op de hoogte gehouden van de tijd dat onze bestelling werd geleverd. Het was een tijdsbestek van 1,5 uur. Heel fijn dat we niet de hele dag thuis hoefden te zitten.

Precies zoals verwacht

Levering duurde iets langer (week) dan op de website aangegeven, maar voldoet aan verwachtingen. Tafel staat mooi bij de rest van ons interieur.

Prachtige eetkamerstoelen!

De stoelen, die eerst niet leverbaar bleken te zijn, toch gekocht met een mooie korting. Heel blij mee! Ze staan heel mooi aan mij eetkamerstoel.

Op de bezorgtijd na voldoende.

Chauffeur was 2 uren te vroeg zodat wij onze spullen bij de buren moesten ophalen.

uitstekende service, zeker aan te bevelen

De bestelling ging erg goed. Uitstekende communicatie over de bezorging. Chauffeur was erg vriendelijk. Over de producten ben ik ook erg tevreden. Kortom een tevreden klant.

Goede service, levering volgens afspraak

Prettige ervaring netjes geholpen

Niet een super winkel

Levertijd vies overschreden dit is volgens mij een lokkertje geweest. Overal was de levertijd 8 weken hier 5 en vervolgens moeten we 10 weken wachten Stoel nu geleverd, dus het plastic er af. Logisch op dat je hem op de plek wel zetten en heel erg benieuwd bent hoe hij staat. Een regelrechte tegen valler, de stoel past niet op de plek waar hij moet staan ( kan overigens woononline niks aan doen) Direkt contact opgenomen om hem terug te sturen. Krijg je maar 70% van de waarde terug omdat het plastic kapot is( doorgesneden) hoe moet je hem anders beoordelen??? Zo jammer dit

Super tevreden

Goed geholpen goeie service en leuk personeel om over de vloer te hebben

Ik bestel hier niet meer

Op 10 februari jl. heb ik twee kussens besteld. In plaats daarvan ontving ik 1 kussen en 2 wandplankjes. Direct woononline hiervan in kennis gesteld. Woononline heeft contact opgenomen met de leverancier, zij zouden nakijken of het kussen nog bij hun in het magazijn ligt, waarna de leverancier contact met woononline zou opnemen. Inmiddels is het 3 maart en is het nog niet geregeld, ik heb tot op heden niets meer vernomen. Klant mag toch wel verwachten dat na 3 1/2 week wachten e.e.a. geregeld is. Nee, geen woononline meer, inmiddels ben ik er klaar mee en wil ik mijn geld terug, waarna woononline de wandplankjes, die niet door mij zijn besteld, kan komen ophalen, deze liggen nog steeds bij mij.

Prima product, slechte bereikbaarheid en service

De bestelde lamp was niet meer leverbaar en daar ben ik keurig over gebeld. Het voorstel de levering die ik gevraagd had in de avond werd na overleg gewijzigd naar zaterdagmorgen voor 13:00 uur. Ochtend thuisgebleven en vanaf half 1 gaan bellen. Na alle opties 3 x geprobeerd te hebben en helemaal uit te laten rinkelen rond half 4 zelf naar de winkel gereden. Daar uiteindelijk geholpen aan de achterzijde magazijn, waar het nog even zoeken was naar de stoelen.

Geweldige zaak

Mooie moderne winkel, volop keus, mijn gezochte site tafel werd gevonden in de winkel op dinsdag maar was niet voorradig dus maar besteld. Gratis dezelfde week vrijdag bezorgd op de opgegeven tijd. Perfecte planning. Ook de mailing is prima. Personeel vriendelijk en deskundig.

Uitstekende service!

We konden ons product zelfs een dag eerder op komen halen, dat was allemaal geen probleem. Vriendelijke mensen en een mooi product! Hier ga ik vaker winkelen ;)

Okee, maar ruimte voor verbetering

Het zou fijn zijn geweest, als er tussendoor nog een keer een statusupdate van mijn bestelling was verstuurd. Nu moest ik zelf uitreiken, na twee weken stilte. Verder prima, maar nog ietwat ruimte voor verbetering! Succes! Groet, Hilde

Positieve ervaring!

Via Woononline een leuke stoel besteld voor mijn slaapkamer. Helaas bleek bij het monteren dat de gaten in de bodem van de stoel niet goed waren voorgeboord. Toen ik dit bij Woononline aangaf, kwamen zij met het voorstel om een nieuwe stoel te bestellen & te leveren. Bij levering werd de andere stoel mee teruggenomen. Super opgelost en hele goede service! Daarnaast ben ik ook erg blij met de mooie, nieuwe stoel.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar