Heel mooi

Ik vindt het geweldig, niet lang wachten het was zeer snel bezorgd, zeker op mijn telefonische vraag of het snel kon.

Erg goed

Ondanks het feit dat er een tafelpoot getoetst in de verpakking zat, hebben jullie d.m.v. omwisseling in de showroom perfect gehandeld. Chauffeurs waren super vriendelijk en erg beleefd. Aanrader voor iedereen, zal zeker door vertellen aan vrienden, familie en kennissen . Was top.

Heel tevreden

Blij met mijn stoel en de hele attente bezorger

Hulpzaam, begripvol, adequaat

Vriendelijk en snel geholpen, zelden zo een positieve ervaring gehad dankzij Raissa.

Goede service, na beschadigde levering perfect geholpen.

Mooie online winkel met goede service. Na een transportbeschadiging aan onze salontafel werden we snel en vriendelijk geholpen. Verbeterpunt zou kunnen zijn dat je eerst een klacht moet aanmaken en dan benaderd wordt ipv direct met iemand de oplossing kunt doorspreken.

Prima leveing!

Goed geïnformeerd over de status van bestelling.

De bestelling liet helaas een week langer op zich wachten maar sat werd netjes gemaild. Bij ophalen bleek één doos van de drie besteld3 lampen leeggehaald waarna een lamp uit de showroom werd gehaald die we eerst mochten beoordelen. Als pleister op de wonde één van drie filament lampen gratis meegkregen. 👏

Mooie producten

Mooie producten, ze zijn niet goedkoop maar ook van hoge kwaliteit

goede levering

goede aflevering nette chauffeur

vriendelijk geholpen

Het enige wat mij niet zo goed is bevallen was dat ik lang op mijn 3 salontafeltjes heb moeten wachten. In november 2019 besteld en kreeg bericht dat ze geleverd konden worden. Omdat ik nog niet klaar was met verbouwing zouden ze rond 20 januari 2020 worden gebracht. Alleen de eettafel en stoelen ontvangen. Op de salontafeltjes, die blijkbaar waren verdwenen, heb ik helaas nog ruim een maand moeten wachten

Super goede service!

Goed en eerlijk geholpen! Prachtige tafel en geweldige service! Bedankt!

Mooie producten maar rommelige afhandeling

We wilde een dressoir die op een bepaald moment bezorgd moest worden, advies om een maand later te bestellen want de baas wilde niet de de producten lang in het magazijn blijven staan, een maand later blijkt in eerste instantie de levertijd veel langer zou zijn als de vorige keer aangegeven , we kregen met een paar dagen een belletje dat de levertijd nog 3 - 4 maanden langer zou zijn. Uiteindelijk het sjoemelden maar genomen en een kado bon , levering ging goed, een week later kon ik het andere product ophalen en bleek de factuur niet te kloppen, ook dat weer oké opgelost maar het blijft slordig Dressoir en de schelf zijn we erg tevreden over

Net als vorig jaar weer onwijs blij met de aankopen van de meubelen! Fijne service

Goede service Prachtige meubelen Fijne winkel

Leuke vlotte bediening.

Een fijne en grote zaak om doorheen te lopen en waar je zeker niet de winkel uitloopt zonder iets te kopen!

Snel, vriendelijk en klantgericht.

Op korte termijn hadden wij nog een extra eetkamerstoel nodig. Online gekeken (na sluitingstijd winkel), chat gestart en er werd meteen actie ondernomen. Ja, er was er nog één. Bestelling werd per mail meteen bevestigd. Volgende dag vanuit Amsterdam opgehaald in Alkmaar. Zeer aardige dame bij de receptie bood mijn niet van winkelen houdende partner koffie aan zodat ik een rondje door de mooie winkel kon maken. Dank jullie wel dat ik op mijn verjaardag met 5 i.p.v 4 aan tafel kon met dezelfde mooie stoelen!

Top, op tijd en goed!

Precies volgens afspraak geleverd, aardige bezorgers!

Correct, meedenkend

Voor 2de maal tafeltjes by boo geleverd, helaas wederom defect. Ligt aan leverancier en niet woononline zelf. Chauffeur dacht met ons mee en heeft alles netjes geregeld dat we geld gaan terug krijgen.

Goed en deskundig geholpen, snelle levering, ik had besteld via internet, maar kon het ook in de winkel mee krijgen....vriendelijk...en scherp geprijsd

Keurig geholpen

Verkoopster dacht mee en was niets te veel

In het begin liep alles een beetje stroef, maar daarna prima te doen.

Bezorging was op tijd en de bezorgers waren erg netjes en beleefd. Niks op aan te merken.

professionele service

In de winkel in Alkmaar heeft Marloes ons goed geadviseerd. Onze bank kwam eind februari al ipv eind maart, dus dat was fijn De jongens die hem kwamen brengen waren beleefd en hebben alle verpakkingsmateriaal weer meegenomen. Dat was fijn, wat dat was VEEL. De bank is prachtig en zit echt geweldig, heel blij mee.

Prima service, aardige bezorger

Ik ben heel blij met mijn mooie ronde eetkamertafel. Hij is nog mooier dan verwacht en staat heel mooi in mijn ksmer en bij de stoelen.

Snel en goed geleverd.

Supergoed

Mijn man zegt: supergoede service. Op de minuut af heeft de bezorging plaatsgevonden. Goede communicatie, je voelt je echt klant, zoals een klant zich moet voelen.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar