Omdat het artikel uit mijn bestelling niet op voorraad was hebben zij het later geleverd dan gepland. We zijn in de tussentijd goed op de hoogte gehouden met persoonlijke contact en een telefoontje een halfuur voor levering.

Super service, super tevreden

We worden telkens weer super geholpen, daarom komen we steeds weer terug. Denken met je mee en niets is teveel gevraagd. Dario

Ruim voldoende met een kanttekening

Op zich voldoende maar niet prettig toen de bank met de stoffen zijde over de grond werd voortgeduwd. Wel behulpzame bezorgers met goede tips.

Bestelling was uiteindelijk naar verwachting; blij met mijn lampen.

Na online bestelling kwam ik erachter dat er niet vanuit een HUB wordt geleverd, maar via Alkmaar. Wij wonen in Tilburg, logistiek is het natuurlijk lastig en als ik dat had gerealiseerd, had ik niet besteld bij Woononline. Op de website stond dat onze bestelde producten op voorraad waren. Als je dan online bestelt, verwacht je een redelijke levertijd van 5 werkdagen. Spullen stonden immers op voorraad. En ik heb dus ook meteen betaald. Dat is het enige minpuntje, maar is ook gewoon leren. Als ik weer via een online shop bestel, even checken van waar vandaan ze bezorgen. Dus dat ik niet meer via Woononline zal bestellen heeft puur met de afstand Tilburg-Alkmaar te maken. De spullen zijn wel helemaal naar verwachting en de dame die kwam afleveren uiterst correct en vriendelijk. Eenmaal de bezorgafspraak gemaakt, dan zijn ze stipt. De klantenservice is vriendelijk en correct, alhoewel ik het niet fijn vind als er een beetje schamper over de ordergrootte wordt gedaan, wat zou verklaren waarom er niet meteen wordt uitgeleverd (ordergroottes verzamelen, ook dat snap ik logistiek, maar toch niet netjes om dat tegen je klant te zeggen. Zal waarschijnlijk de Hollandse directheid zijn). Mijn tip voor Woononline is om de verwachtingen een beetje te temperen op de website. Op voorraad is echt niet pas na 20 dagen leveren. En misschien ook kijken naar de straal waarbinnen Alkmaar redelijkerwijs kan leveren. Ik zou wél iedereen die in de contreien van Alkmaar (20 km) woont, aanraden om bij Woononline te shoppen. Aanbod is redelijk uniek, hebben ook wat anders dan de dertien in een dozijn items.

Snelle en goede service!

Tijdstip van bezorgen werd van te voren duidelijk aangegeven. Op de dag zelf werd 1/2 uur van tevoren netjes gebeld. Bij de producten ontbrak een klein accessoires. Dit werd direct gemeld en de volgende dag door DHL nageleverd. Top service!

Erg klant vriendelijk

Top! Super snelle levering, heel aardig personeel!

Zie hierboven, niks meer aan toe te voegen.

heel goed

snel geleverd

Bedankt voor de keurige service!

Prettig en vriendelijk geholpen

Alles verliep prima, we zijn blij met de meubels.

Alles is prima geregeld.

Goed en snelle levering.

Stoel gekocht. In de winkel werden we netjes geholpen. Medewerker gaf aan dat er levering zat op de stoel. Maar het bleek dat dit niet het geval was waardoor de stoel binnen 3 werkdagen geleverd konden worden. Personeel vriendelijk, bij bezorging netjes binnen gebracht.

Super tevreden

Online eetkamerstoelen besteld. De site is overzichtelijk en klantvriendelijk. Telefonische service is prima wij zijn goed geholpen! De levertijd was snel. Fijn dat er een indicatie wordt gegeven voor de levering en dat je gebeld wordt Hoelaat ze komen. Genieten nu van onze eetkamerstoelen!

Heel vriendelijk ik geholpen

Mooie zaak kwam er voor het eerst keek me ogen uit wat een mooie spullen. Hebben stoelen besteld maar dat we ze kwamen ophalen was de kleur heel anders heel jammer.Maar alles is heel goed opgelost op een heel vriendelijke manier nu maar hopen dat het de v volgende keer wel lukt...kom zeker terug

verkeerde is geleverd en gelijk weer meegenomen

we hadden een wandmeubel besteld, verkeerde is na 8 weken eindelijk geleverd, gelijk weer terug mee nomen en nu moeten we tot week 14, 2020 weer wachten op het juist. Op website staat binnen 2 dagen geleverd, wij moeten nu 22 weken wachten. Niet zo best dus.

Vlotte afhandeling van bestelling

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ruime keuzemogelijkheid voor het laten leveren van de bestelling. Zowel per email als aan de telefoon werd ik heel vlot en naar tevredenheid geholpen met mijn vragen.

Frustrerend

Tot drie keer over een beschadigde tafel terug gestuurd. Er worden toezeggingen gedaan die niet waargemaakt worden. Ben venieuwd hoe lang het duurt eer het geld weer op mijn rekening staat. Mijn vertrouwen in deze zaak is volledig weg.

geweldig geholpen

Alles is soepel verlopem

een fijne ervaring.

Ondanks dat je iets koopt online en je het niet kunt "passen", is deze koop bijzonder goed geslaagd. De kleur van de stoelen matchen uitstekend met de houten tafel, die we al hadden. Het lijkt een geheel. Verder zitten de stoelen uitstekend; ook in de rug een goede steun. Zithoogte is ook goed. Dit konden we inschatten omdat er een duidelijke maatbeschrijving op de site stond. Het op tijd berichten, eerst via mail en daarna nog een belletje dat men er binnen een half uur zou zijn, vinden wij een prima service. Daarvoor onze dank. Al met al een fijne ervaring.

Keurig op tijd

Mijn mango tafeltjes zijn mooi!

Fijn dat de bezorger de mango houten tafeltjes heeft uit gepakt bij levering. Dit i.v.m. een hernia die ik heb en het zelf niet kon doen. Top!

Ben goed geholpen.

Vakmensen

Perfect geregeld

Gewoon goed

Vriendelijk en kundig advies in de winkel en keurig bezorgd

super

super netjes volgens afspraak geleverd

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar