Bestelling was uiteindelijk naar verwachting; blij met mijn lampen.
Na online bestelling kwam ik erachter dat er niet vanuit een HUB wordt geleverd, maar via Alkmaar. Wij wonen in Tilburg, logistiek is het natuurlijk lastig en als ik dat had gerealiseerd, had ik niet besteld bij Woononline.
Op de website stond dat onze bestelde producten op voorraad waren. Als je dan online bestelt, verwacht je een redelijke levertijd van 5 werkdagen. Spullen stonden immers op voorraad. En ik heb dus ook meteen betaald.
Dat is het enige minpuntje, maar is ook gewoon leren. Als ik weer via een online shop bestel, even checken van waar vandaan ze bezorgen. Dus dat ik niet meer via Woononline zal bestellen heeft puur met de afstand Tilburg-Alkmaar te maken.
De spullen zijn wel helemaal naar verwachting en de dame die kwam afleveren uiterst correct en vriendelijk. Eenmaal de bezorgafspraak gemaakt, dan zijn ze stipt.
De klantenservice is vriendelijk en correct, alhoewel ik het niet fijn vind als er een beetje schamper over de ordergrootte wordt gedaan, wat zou verklaren waarom er niet meteen wordt uitgeleverd (ordergroottes verzamelen, ook dat snap ik logistiek, maar toch niet netjes om dat tegen je klant te zeggen. Zal waarschijnlijk de Hollandse directheid zijn).
Mijn tip voor Woononline is om de verwachtingen een beetje te temperen op de website. Op voorraad is echt niet pas na 20 dagen leveren. En misschien ook kijken naar de straal waarbinnen Alkmaar redelijkerwijs kan leveren. Ik zou wél iedereen die in de contreien van Alkmaar (20 km) woont, aanraden om bij Woononline te shoppen. Aanbod is redelijk uniek, hebben ook wat anders dan de dertien in een dozijn items.