Geen duidelijkheid omtrent levering product.

Alles rondop de levering en voorraad is dramatisch en onduidelijk verlopen. Echter de bezorger was een topper en heeft mij goed geholpen.

Perfect verlopen

Uitstekende service, snel geleverd en netjes gebeld door de chauffeur half uurtje voor aankomst. Ik zou hier zeker vaker bestellen

Keurig en op tijd afgeleverd

Slechte after sales service

Vooraf geen check op schade oid. Tijdens montage poten onder de bank heeft een medewerker met zijn vinger gaten van circa 3-4 cm in de onderzijde gemaakt om boutgaten te zoeken?? Hij probeerde het nog te verdoezelen. Dit hebben we niet geaccepteerd en dit deel van de bank is meegenomen ter reparatie. De bank zou de volgende dag rond 9 uur bezorgd worden maar men was vergeten de bank in te laden. Ik vindt dit netjes en niet kunnen.

Mooie kast, goed geadviseerd en alles goed geregeld door Marloes!

Slechte levering

Twee weken al op een stoel aan het wachten terwijl die op voorraad is. Slechte communicatie. Steeds zelf bellen en krijg je weer een ander verhaal

Top service!

Ik ben onlangs een eettafel bestelt en ik ben zeer tevreden over de levering. Ik vond het fijn dat je goed op de hoogte werd gehouden van de levering, en al helemaal fijn dat je een half uur van te voren gebeld wordt. Met de tafel ben ik trouwens ook erg blij! Een aanrader dus.

Top.

Fijne bezorger, pakket binnen afgeleverd en geheel naar behoren.

Alles goed geregeld en volgens afspraak

Leuke woonwinkel met goede service

Wij zijn blij met onze mooie vitrinekast. We hebben hem lang van tevoren kunnen bestellen, zodat hij in ons nieuwe huis geleverd kon worden en ze konden ons daardoor ook garanderen dat ze de kast voor ons hadden (ook als hij uit het assortiment zou gaan). Bij de 1e levering bleek echter een beschadiging. Hij werd meteen meegenomen en een week later een nieuwe gekregen.

Prima geholpen

Zeer netjes geholpen en met kennis van zaken

Top!!

Mooie spullen in en winkel waar ik graag kom om woonideen op te doen. Service perfect tot aan aflevering aan toe.

Beste deal en levering volgens afspraak

2 bestellingen 2 keer perfect!

Superservice

Er was per ongeluk een verkeerde bank geleverd (andere kleur stiksels dan wij hadden besteld). Wij mochten deze bank gebruiken totdat de goede werd geleverd. Werd keurig omgeruild op het tijdstip dat we hadden afgesproken. De bezorgers zijn beleefde jongens.

Gewoon goed!

Bestellen online super simpel Afrekenen super simpel Goede en snelle communicatie Supersnelle levering Transport erg netjes, goed ingepakt Nette mensen. beleefd

Netjes opgelost, geen probleem met omruilen, vriendelijk personeel

Waren keurig op tijd en artikel voldoet zeker aan t gebodenen

Slecht

Ik heb 2x gemaild dat ik iets om willen ruilen niets teruggehoord Nu op eigen kosten teruggestuurd en kan ik de bestelling weer opnieuw bestellen Kost alleen maar geld Service van niets

Vanaf het begin tot de aflevering perfect geregeld

Het was de eerste keer dat ik een meubel op internet heb gekocht zonder de kast eerst gezien te hebben. De service was prima. De kast werd tot in de kamer op de plaats gezet en je kon gelijk pinnen. De kast is perfect afgewerkt en voldoet geheel aan mijn verwachtingen.Al met al is een nieuwe bestelling bij woon.online zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer vriendelijk personeel en goed geholpen

Netjes afgeleverd

Top service en snelle levering

Top service belde 20 min.van tevoren dat ze eraan kwam en toen hebben we eerst uitgepakt en daarna pas betaald en ze nam er gewoon de tijd voor! Echt top service!! De ronde tafel is nog mooier dan op de foto, hij staat echt fantastisch!!!! Blij meeeeee...

fantastische service

attente medewerkers in de winkel maar ook de bezorgers. goede informatievoorziening vwb de bezorgtijden

Kwam afspraken niet na

Ik had duidelijk aangegeven dat het 1 trap omhoog moest, had ik ook 49 extra voor betaald. Er kwam echter maar 1 jongen en die kon t alleen niet naar boven krijgen. Ik heb m’n 49 euro teruggekregen, maar m’n kast staat nog steeds beneden. Ik woon alleen als vrouw...

Toppers

Ik moest er even op wachten maarrr sinds dinsdag hang ik lekker op mn nieuwe bankstel. En de mannen bezorgers hebben ook goed werk verricht. Met een half uurtje stond ie op zn plek.

Goede communicatie en een zeer nette bezorger

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar