Prima ervaring, aardig personeel

Mooi op tijd ontvangen.

Vriendelijk en adequaat

Mooie spullen, vriendelijk personeel

een Bedrijf met producten van hoge kwaliteit en een zeer persoonlijke service!

Bij dit bedrijf heb ik een mooie stoel gekocht. Deze zat prima en was mooi afgewerkt. Echter merkte ik een klein mankement op, twee weken na aankoop. Gelukkig door de snelle en persoonlijke service van een medewerker (Bart) kon ik deze stoel zonder problemen omruilen.

goed in communicatie. scherpe prijs. bedrijf komt afspraken na. prima bezorging.

Super vriendelijk!!

De spiegel die ik wilde hebben, konden ze niet vinden in de opslag. Ik kwam vanuit driehuis, dus best een stukje rijden naar Alkmaar... Dus ter compensatie is een nieuwe spiegel netjes bij mijn deur afgeleverd, gratis!! Top service!!

Hartstikke goed

Snelle levering, goede kwaliteit product en het was ook nog eens makkelijk in elkaar zetten. Eigenlijk dus helemaal top

De dag van aflevering goed / informatieverstrekking matig

Mooie kast besteld via internet. Kreeg direct een bevestiging met leveringsdatum terug. De volgende dag kreeg ik een mailtje als dat de kast niet in voorraad was en dat de levering eind volgende week verwacht kan worden. Een week daarna een mailtje gestuurd met de vraag of er een indicatie gegeven kan worden wanneer de kast geleverd zou kunnen worden. Kreeg een mail terug met de flauwe tekst: zodra uw bestelling binnen is mailen wij u. Eind van die week telefonisch contact opgenomen en tot mijn verbazing was de kast reeds binnen. Had geen mail gehad. Goed dat ik belde anders was ik nu nog steeds aan het wachten.

zware tegenvaller

de tegenvaller betrof mijn nachtkastjes. ik had behoefte aan meer bergruimte en had nachtkastjes geselecteerd die dieper en verticaal meer ruimte zouden moeten bieden. Wat bleek: de kastjes bleken inderdaad groter uit te vallen, maar de inhoud was niets beter, eerder slechter.' De laadjes waren korter dan de diepte van de kast suggereerde en de hoogte was door onhandige plankjes belabberd bij uitschuiven. kortom een blunder om iets online te kopen terwijl je niet gezien hebt hoe het uitwerkt. blunder van de eerste orde hier iets te bestellen.

Goede kwaliteit deskundig en vriendelijk personeel

Wij werden erg leuk geholpen en het personeel was deskundig en vriendelijk

had schade in mijn product die ik had bestelt

ik werd zo goed geholpen door daisy en daar wil ik haar voor bedanken en de service is top!

Zeer vriendelijke chauffeur

Vlugge reactie via de mail

Prima service!!

Na problemen met aankoop stoel is dit keurig afgehandeld door nieuwe stoel te bezorgen!👍

Hele goeie service

Tafeltjes moesten besteld worden Zijn perfect afgeleverd

Website en bezorging goed bestelling en levering kan beter !!

Tevreden

Mooi op tijd met de levering. Minpunt: wij hebben extra betaald voor het in elkaar zetten van de bank maar bezorger wist van niets en wilde dit aanvankelijk ook niet doen. Na discussie deed hij het toch. Vervelend dat hij niet op de hoogte was.

Leuke winkel en prima service

Na een paar weken ging de poot van onze bij Woononline gekochte salontafel kapot. Na contact met de winkel kregen wij keurig bericht dat er een nieuwe tafel bezorgd zou worden, wat inmiddels ook gebeurd is. Fijne service dus!

Goede prijs, prima service, goede informatievoorziening.

Besteld en ontvangen

Een paar dagen van te voren een e-mail met tijdbestek van 2 uur wanneer het geleverd werd. 20 minuten van te voren werd ik gebeld wanneer ze aan zouden komen. Hartstikke top!

Goede service, levering en mooi product voor goede prijs

Kledingkast online gekocht. Bij bestellen was gelijk leverdatum te kiezen en te zien. Lekker overzichtelijk. Tussendoor update mailtjes over levering. En 2 dagen van te voren een link met preciezere bezorgtijden. Op dag zelf telefoontje van de chauffeur. Al met al, nette en goede service! En een heeeel mooie kledingkast

totaal verrast

We kwamen kijken voor een sta op stoel voor mijn moeder, en binnen een uur stond de stoel voor de deur. Grote klasse!

Mooie spullen, helaas niet op orde

Mooie rodeo bank en stoelen bestelt en gelegerd gekregen. Helaas stond op de website dat het voorradig was, maar moest het toch besteld worden. Levertijd hierdoor 2 weken later. Vriendelijk bezorgers, snel geholpen en keurig op tijd!

Mooie winkel, topservice!

Bij Woononline hebben we leuke stoelen gevonden voor onze eethoek. Er is veel keus en gewoon een hele fijne mooie winkel. Goed geholpen en met een week werden ze al bezorgd!

enthousiast over mijn mooie nieuwe kast

Prima service in de winkel. Met voldoende ruimte voor het nemen van je beslissing

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar