Prima geregeld

Fijne winkel ook leuk om doorheen te lopen

super slechte service

Mooie stoelen in de aanbieding gekocht maar helaas een levertijd van 8 weken. Toen de acht weken voorbij waren en ik niets hoorde moest ik er zelf achteraan en kreeg ik te horen dat de stoelen 5 weken vertraging hadden. 5 weken later weer niets gehoord, nogmaals zelf een mail gestuurd, werd ik gebeld met de boodschap "we komen niet aan het minimale bestelbedrag bij de fabrikant, kan maar zo zijn dat de stoelen nooit worden geleverd , ze hadden nog andere gave stoelen voor mij" Ik had helaas al veel eerder een bankje gekocht van het zelfde merk en style dus ik wilde graag de stoelen er ook bij. (het bankje dan inleveren was nl. ook geen optie) Dat kon wel maar dan kon het maar zo maar zijn dat in ontzettend lang moest wachten. Ik zei das prima maar zijn daar ook onkosten vergoedingen voor? "nee mevrouw u hebt de stoelen al met korting dus dat was niet mogelijk" Inmiddels wacht ik al 18 weken langer. Met de vraag of de stoelen wel komen op de nu afgesproken leverdatum. Erg slecht, erg onvriendelijk en geen service. Voel me echt autoritair behandeld. Het bankje dat ik heb gekocht was overigens wel erg mooi! Goede kwaliteit!

Prima verzorgd

Overal gezocht naar een kastje in de gang .bij jullie gevonden 👍en ook nog prima geprijsd. En snel en ordelijk bezorgd

Zeer tevreden vanaf bestellen tot aan levering

Het was helemaal goed. Werd keurig ff gebeld van te voren. Vriendelijk te woord gestaan. Bank is keurig geïnstalleerd

Mooie producten, prima service!

In de winkel een mooie stoel aangekocht. Product ziet er hoogwaardig uit, en in goede staat ontvangen. Afhalen ging snel en gemakkelijk.

Perfecte service bank gekocht deze werd op afgesproken tijdstip bezorgd en in elkaar gezet door 2 he

Goede service, echt zeer tevreden

Goede prijs - kwaliteitverhouding en levering volgens afspraak

Een goed product voor een prima prijs en de levering verliep prima en was goed aangegeven. Per tijdsblok kun je volgen hoe laat de verwachte levering is.

Perfect!

In de winkel onwijs goed geholpen door de medewerkster. Later, bij het plannen van de bezorgdatum, was onze favoriete datum niet meer mogelijk maar na een telefoontje naar de winkel kon de zithoek toch op deze dag geleverd worden. De zithoek is keurig bezorgd en in elkaar gezet. Daarna de uitleg voor de beschermingsspray gehad. Vriendelijk en hulpvaardig personeel!

Prima geholpen

Super levering, de bank is zelf netjes binnen gebracht.erg blij mee. Helaas zaten de poten er niet bij maar die heb ik later nog op kunnen halen. Vriendelijk geholpen door iedereen

Goede service en levering

Mijn bestelling was geleverd in het magazijn en zou pas laat bezorgd kunnen worden. Een belletje en het was zo opgelost! Goede service en mooie producten.

Na een bezoek aan de winkel in Alkmaar, goed geholpen. Wachten op je bestelling is nooit fijn, maar nu zitten we weer prima!

Lang op moeten wachten

Makkelijk bestellen maar de levering werd een paar keer uitgesteld dat duurde te lang

Niet tot aan de deur

Jammer dat er geadverteerd wordt dat het thuis bezorgd wordt maar dan hoort een wadden eiland niet bij Nederland. Ook toen we zeiden dat we jullie tegemoet wilde komen met boot kosten en dat we naar ons idee best een grote order hadden. Nu alles alleen in elkaar moeten zetten.

De bezorger was eg aardig en behulpzaam

Helaas werden de meubels 3 dagen eerder bezorgd dan verwacht. We zijn nog druk aan het klussen en de meubels staan nog ingepakt. Kan nog niks hierover zeggen

Prima, goede service, wordt goed op de hoogte gehouden mbt bezorging etc

Goede service (tot nu toe), levering zeer vlot, prettige monteurs

Stoelen waren op voorraad en werden ook nog eens gratis bezorgd. Alles was heel goed/zorgvuldig verpakt!!

Top service!

Tafels besteld, je kan goed volgen wanneer ze precies komen. Vriendelijke bezorgers en hebben het netjes neergezet.

Super geholpen en mega tevreden!

Prachtige bank aangeschaft en snel en vakkundig geholpen. Ook bij bezorging super geholpen. Netjes gemonteerd en alle verpakking mee retour genomen.

Heel fijn bedrijf en uitstekende levering

Via woononline heb ik een geweldige buffetkast besteld. Ik kon aangeven wanneer ik de kast geleverd wilde hebben. Dit is ook precies op de aangegeven dag geleverd. De chauffeur heeft een half uur tevoren nog gebeld dat ze er aan kwam en de pakketten netjes afgeleverd. Als er nog iets was kon ik ten alle tijde contact opnemen.

Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Vloerkleed besteld. Er werd goed uitgelegd hoelang de levertijd zou kunnen zijn. Na twee weken enthousiast telefoontje dat het kleed binnen was eerder dan verwacht. Vriendelijk geholpen en prachtig kleed op de vloer. Super blij mee!

Een mooi en goede winkel maar niet alles is perfect

In juni nieuwe meubels aangeschaft bij jullie. Kreeg goede hulp van Cecil. Dat was allemaal perfect, alleen als ik belde voor een vraag dan werd de telefoon eigenlijk nooit opgenomen. En de bezorgservice tijd is ook niet goed. Kreeg donderdagavond een mail dat het tussen 11.00 uur en 13.00 uur bezorgd zou worden nou dat is verder prima, even later kreeg ik nog verschillende mails: tussen 10 en 12, tussen 9 en 11, tussen 8 en 10 was de laatste mail. Dus ik was vrijdagochtend om 7.45 op kantoor zodat ik jullie niet kon missen. Diezelfde dag krijg ik nog 2 keer een mail met tijdswijziging. Dat maakt verder niet uit maar stuur dan geen indicatie. Want ik was er 7.45 en vervolgens kwamen ze pas om 13.35 uur. De bezorgdienst is super, heel behulpzaam.

Top geregeld,vriendelijke medewerkers.

Van de aankoop tot levering super tevreden. Werd vrolijk van de enthousiaste medewerker die ons belde om te vertellen dat de hooker er was. Ga zo door. Hangt een goede sfeer in de winkel. Door de magazijn medewerker ook keurig geholpen. Wij zijn heel blij met de aankoop.

Klantenservice uitstekend!

Ik had een ronde eettafel besteld, deze werd keurig bezorgd. Bij het in elkaar zetten beek dat de voorgeboorde gaten niet allemaal op de goede plek zaten. Hierop een mail gestuurd, en een week later had ik zonder problemen een nieuwe tafel in huis. Deze keer bleef de bezorger om zeker te zijn dat het goed was. Top!!

Vriendelijk

Goed afvies bij het kopen en zeer vriendelijke bezorgster

Lang moeten wachten op product en slechte levering 2x niet volgens afspraak

We hebben lang op product moeten wachten. 5 wkn ipv 2 weken. Uiteindelijk een week moeten wachten op leverdatum en daarna 2 x niet geleverd. Een keer zat het product niet in de bus en volgende dag was file het probleem. Nu weer een nieuwe leverdatum af moeten spreken.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar