Persoonlijke benadering, snelle service en goede korting.

Fijne webshop, snelle levering van producten en ook goed te volgen op de track&trace. Kortom top!

Prima geholpen

Werdt goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling via mail daarna gebeld dat het binnen was.

Goede en vriendelijke services.

Klantvriendelijke winkel. Service uitstekend. Snelle levering. Bezorgdienst fantastisch.

Mooie winkel met mooie spullen.

Goed geholpen. Bestelling wordt thuisbezorgd op een door jezelf gekozen tijdstip. Klein verbeterpuntje: indien de tijd waartussen bezorgd gaat worden overschreden wordt, is een telefoontje erg fijn. Dan weet men wat. Voor de rest prima service.

Waardeloos bouwpakket

De kast is echt heel mooi, maar voordat je m in elkaar hebt. Geen service van montage en er staat niets bij over dit grote bouwpakket. Zelfs kasten van de ikea zijn gemakkelijker te monteren, terwijl mensen daar al snel problemen mee hebben.. 😂

Adequate opvolging van mijn oorspronkelijke vraag. Ik voelde me niet als klant van een grote anonieme organisatie maar als deelnemer aan het concept van prettig en gezellig wonen.

Snelle service, klantvriendelijk, goed geregeld

Snelle reactie over bestelling, bezorger belde 20 minuten voordat hij hier aankwam, vriendelijk!

te laat bezorgkosten gezien,ERG duur,bestel niet meer

Zag te laat dat bezorgkosten voor EEN kussen 9 euro was. Bestel nu niets meer

top!

De bezorger kwam op de afgesproken tijd en was vriendelijk. Tafel makkelijk in elkaar te zetten.

Goed product en goede service

We kregen het heel snel geleverd en konden bij aflevering betalen. Ik ben tevreden.

Super tevreden!

Ik kreeg netjes een telefoontje rond de datum van levering, met de vraag wat het beste uitkwam. Na ontvangst, heel verrast, ik vind de tafels uiteindelijk nog mooier als verwacht!

prettig geholpen en mooie stoelen

Goed geholpen tijdens onze keuze voor eetkamer stoelen en je doet er leuke ideeen op. Zoveel smaakvolle artikelen :) word er hebberig van...

levertijd wordt met 11 weken uitgesteld

Mijn ervaring is matig. Ik krijg een eettafel van woood geleverd die ik zelf in elkaar moet zetten en hrt blad moet ook in de lak. dit jad ik graag vooraf willen weten. Ik had een kast besteld maar de levertijd werd met 11 weken uitgesteld. 2 weken geleden heb ik de kast afbesteld maar de aanbetaling is nog niet op mijn rekening overgemaakt.

Goed en snel geholpen, zeer vriendelijke bezorgers

Ik heb een goede ervaring bij woon, we hebben hier een bank besteld. Deze is binnen twee weken geleverd. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers die erg netjes omgingen met de bank. Ik ben blij met de nieuwe bank!

Stoel online gezien. Gebeld, zou in winkel staan Ter plekke stond hij er niet BALEN Op de gok stoel besteld, z9u hij wel lekker zitten?

Heel vriendelijk personeel

Nadat het een en ander was misgegaan wat kan gebeuren prima opgelost.

Slecht voorraad management

Bij aankoopinformatie in winkel stond product op voorraad. Dit was echter niet het geval. Moest besteld worden. Lever datum stond op 4 september. Na meerdere malen gebeld te hebben na 4 september zonder resultaat. Kwamen we langs in de winkel en bleken de lampen inmiddels weer op voorraad te zijn zonder dat we gebeld waren. En we zaten echt te wachten op de lampen. Dit vonden we jammer. Klantvriendelijkheid in de winkel was wel erg goed. Personeel was erg behulpzaam!

Klantvriendelijk, verzorgt, doe maar gewoon. Fijn.... past helemaal bij ons.

Prima service en snelle levering!

Prima service en snelle levering!

Top geregeld

We zijn goed geholpen en precies volgens afspraak zijn de meubels geleverd.

Hele fijne ervaring!

In de winkel zijn wij ontzettend goed geholpen en hebben daar door onze droombank kunnen vinden! Super vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt. Bank is bij ons thuis geleverd, helaas wilde de bezorgers de bank niet 1 trap naar boven helpen tillen terwijl dit wel aangegeven was aan de telefoon dat zij mee zouden helpen.. dat is wel jammer.. vandaar dat ik 9 sterren geef ipv 10. Verder zijn wij dus zeer tevreden

Prima geleverd

Werd een half uur van tevoren gebeld dat ze eraan kwamen en alles helemaal goed👍🏻

Customer follow up

Products are very good however, inconsistency within the information provided and follow up with customer is fairly pour disappointing. I had to call several times, wondering on delivery time whereby each agent would provide different conflict information and would never call back as promised. Specially with a big order - price tags on furniture should be equivalent to the service claim to be provided. Simple "genuine" customer contact and follow up would have make the right difference.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar