Fijn bedrijf, goede service

Online diverse producten besteld, op de datum van levering werd er netjes een link verstuurd die je elke minuut kon verversen zodat je precies weet wanneer de bezorgers de producten komen afleveren. Mijn opmerking om half uurtje van te voren even te bellen werd ook netjes opgepakt!!

Vlotte levering, netjes bezorgd en binnen gezet. Behulpzaam en vriendelijk personeel

Moderne spullen. Levering duurde lang

In de winkel diverse leuke spullen gezien en die hebben we gekocht. Meerendeel was niet op voorraad waardoor het kosteloos thuis geleverd zou worden. Vervolgens krijgen we enkele dagen later mail dat het bezorgen met bijna twee weken verlengd werdt. Helaas waren er dingen kapot bij de levering. Dit nemen ze niet meteen terug. Hiervoor moet je vrij ouderwetse handelingen doen. Namelijk online een formulier uit printen, invullen en dan kan je zelf diverse stappen ondernemen om kapotte spullen te ruilen. We zijn wel tevreden met de spullen die in orde waren.

Maten kussen kloppen niet

Ik heb een kussen besteld waar op de website staat dat deze 50 cm x 50 cm is. Dit betekent dat het kussen dus in ieder geval vierkant moet zijn. Dit is niet het geval. Wanneer je het kussen opmeet is het kussen 50 cm x 40 cm. Het klopt niet wat er op de website staat en dus heb ik niet geleverd gekregen wat ik had verwacht. Daarnaast vind ik de verzendkosten belachelijk hoog.

Levering tafel Bruno

Mooie tafel besteld bij woononline.nl. Correspondentie en mailcontact zeer goed. Ook de mogelijkheid om op een andere datum te laten leveren na telefonisch contact hierover. Nette bezorging door leuke mensen. Levertijd van de tafel was zelfs verkort en werd eerder geleverd. Superservice.

super!!!

bij woononline een kast van woood gekocht ,bij het in elkaar zetten bleek 1 deur beschadigd ,gebeld en foto,s doorgemaild en een hele nieuwe deur opgestuurd gekregen dus wij zijn super tevreden, bedankt voor de goede service

Zit na een maand nog te wachten op mijn bestelling

1x en nooit meer! Een maand geleden een lade voor het bed van onze dochter besteld. Op de site stond gewoon leverbaar, echter 2 dagen later stond er opeens in bestelling. Ik kreeg van de klantenservice als reactie dat er bij het product een levertijd zou hebben gestaan van 2 weken. Dat was simpelweg niet waar, maar goed, ik ben de moeilijkste niet en het is ook geen groot drama, als de lade er met twee weken zou zijn. Maar liegen, daar ben ik niet zo van gediend. Echter nu zijn we inmiddels een maand verder en nog steeds niets. Volgens de laatste gegevens zou het nu week 34 zijn dat de lade bij hen in het magazijn geleverd gaat worden. Ben benieuwd hoe veel tijd zij nodig gaan hebben om de lade vervolgens bij mij te leveren. Nog niets van hen vernomen.

Goede service en vriendelijke medewerkers

Er werd goed met mij meegedacht bij het kopen van een bank, dit vond ik erg prettig! Daarnaast werd mijn bank eerder bezorgd dan verwacht en heb ik er dus niet lang op hoeven wachten :)

Prima, snelle en nette manier van bestellen, bezorging.

Bestelling ging zonder problemen en de bank werd ook sneller dan gedachte geleverd. Keurig net product (erg blij mee 😄). Ook de bezorging is keurig net verzorgd, op een iets later tijdstip, maar No problemo. Dank voor de vlotte verwerking van onze bestelling.

Goede communicatie en service!

Excellent service

Delivery man was very nice

Goede, duidelijke communicatie en service

In de winkel duidelijke uitleg gekregen hoe alles in zijn werk zou gaan op het gebied van levering. Ook kreeg ik tips waar ik op moest letten met het kiezen van de bank en het formaat. Na het bestellen ben ik via het woonportaal op de hoogte gehouden hoe het met de levering verliep. Het afleveren van de bank ging prima, werd netjes in elkaar gezet op de plek waar hij moest komen in huis. Daarna is alle troep netjes opgeruimd en meegenomen. Een aanrader

Goed geholpen. Meubels zijn zelfs in elkaar gezet perfect!

Mooie producten

In de winkel op de dag van aankoop ben ik goed geholpen en bij de levering ook maar toen ik telefonisch contact zocht kreeg ik een hele arrogante en bijdehandte vrouw aan de lijn met wie ik naderhand ook nog mail contact had en ook via de mail deed ze alles behalve klantvriendelijk. Mijn tafel is ook licht beschadigd zag ik na levering.

Zeer goede communicatie na het bestellen. Goed geinformeerd over het tijdstip van de bezorging via de site en 20 minuten voor hij arriveere nog een telefoontje. Bovenal heel blij met het kastje!

Goede Service

Levering tot aan de deur en communicatie over latere levering was ook goed. Goed bereikbaar.

Geweldige zaak

Zeer vriendelijk personeel mooie apparte meubels. Kan niet wachten tot mn nieuwe bestelling binnen is

Eerste bezorgafspraak was niet goed gegaan. Goed opgelost door de volgende dag te bezorgen. De bezorger heeft zelfs geholpen het meubel naar boven te tillen.

Fijne, snelle service.

Bij het uitpakken bleek dat de montageschroeven niet waren meegeleverd. De medewerkers sprongen meteen in de wagen om het probleem op te lossen. Binnen een mum van tijd waren ze terug, met schroeven, en stond alles netjes gemonteerd en gesteld in de kamer. Dankjewel mannen!

Tafel van Maxfurn 130 cm besteld

Is afgeleverd goed verpakt en op afgesproken datum en tijd. Een zeer mooie en degelijke tafel. Alleen de tafel hoogte valt ons tegen is 77cm. Dit wordt de standaard hoogte om dat de Europese mensen steeds langer worden. Daar ik tot de generatie behoor boven de 65 jaar en krimp moet ik een oplossing zoeken om dit te op te lossen. Zou netjes zijn van Maxfurn om verschillende hoogtes van de poot als optie aan te bieden.

Leuke chauffeur die het af komt leveren. Netjes en beleeft Artikel viel tegen.

Na effe wachten,pakket ontvangen. Jammer genoeg nogal ingewikkelde bouwtekening. Kast zit nog niet in elkaar. De kwaliteit valt tegen van het product. Op de zijwanden zit een buts en daar is dan overheen gespoten met verf. Geen kast om trots te showen.

prettige duidelijke communicatie.

een prettige en duidelijke communicatie. Zou er zeker vaker bestellen.

Leuke meubels geautomatiseerde service, let op prijs kwaliteit verhouding

Jullie verkopen mooie producten, de prijs is hoger dan de ikea, pas op dat de service en afhandeling ook beter moet zijn dan de ikea. Zeker tevreden met de meubels.

Ik kon zelf kiezen wanneer ik het geleverd wilde hebben

Ze kwamen binnen een tijdbestek van 2 uur. Echt fantastisch.... niet de hele dag thuis zitten wachten.

Snelle service perfecte kwaliteit, aanrader!

Producten werden netjes op tijd geleverd. Keurig met de mededeling als er iets mist (wat niet zo was) moet u bellen!

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar