Prima, komen afspraken na

Duidelijke communicatie en snel bezorgd.

Snelle levering en super blij met de lamp

Mijn prachtige lamp is keurig verpakt en snel geleverd. Ben zeer tevreden.

Fijne meubels en uitstekende service

2 barkrukken besteld en twee wandlampen, het bezorgen was een uitdaging maar uiteindelijk goedgekomen! Ook bij mijn vragen over de wandlampen ben ik door Cecil super snel en deskundig geholpen! Fijne service!!

Tot nu toe een slechte ervaring

Ik heb een bank besteld en 1 dag voor levering krijg ik een telefoontje dat de verkeerde bank in de order staat. Dus de bank moet opnieuw besteld worden, levertijd 18-20 weken. Wel een leenbank gekregen, maar vreemd dat pas een dag voor de levering bekend is dat het de verkeerde bank is

Super tevreden!

De bestelde eetbank bleek een langere levertijd te hebben. Hier werden we netjes over gebeld, excuses werden aangeboden en er werd een verwachte levertijd gegeven die werd nagekomen. De bestelde eetkamerstoelen werden binnen een week geleverd. We zijn erg blij met de nieuwe spullen! We zijn op zoek naar een nieuwe bank en zullen hiervoor zeker weer aan Woononline denken!

Een fijne zaak met vriendelijke en behulpzame mensen

Dank Kirsten voor je advies bij de aanschaf van onze bank en barstoelen. Complimenten ook aan de jongens van de bezorging. Alles verliep vlot.

Prima geholpen bij aankopen en levering ging probleemloos met handige inplansysteem.

Erg blij met Woononline. Al vaker meubels gekocht en altijd goede service. Bezorgen met plandienst werkt prima, komen in de aangegeven tijdsbestek. Spullen zijn verder goed beschermd voor transport. Heel blij.

Al meerdere keren de winkel bezocht, steeds een verrassend assortiment !!

Prima zaak, vlot geholpen, bestelling binnen een paar dagen binnen, meteen hierover een email ontvangen.

Oude tafel moest mee terug

De vorige tafel had een scheur in het blad gekregen. Deze moest omgeruild worden voor een nieuw exemplaar. Alleen wist de chauffeur hier niets van. We moesten even op onze strepen staan om de oude tafel mee terug te krijgen. Ook was deze man alleen en is het niet erg servicegericht dat wij zelf moesten meesjouwen terwijl we hadden verwacht dat in dit geval, een kapotte tafel omruilen, er wel wat meer service verleend zou worden.

Prima levering zoals afgesproken.

De levering keurig netjes Afgeleverd. Ik vond het heel fijn om zelf de dag uit te kunnen kiezen en vooraf een heel juiste tijdsindicatie zodat ik niet de hele dag hoefde thuis te blijven. Niest te klagen en zeer te vreden.

Super collectie Overzichtelijk gepresenteerd

Goede service Duidelijke communicatie

Superblij met onze stoelen

Hebben de 8 splash stoelen in december 2021 besteld. Ze zouden 15 januari geleverd worden. Dit hebben wij zelf met een paar weken verlengd. 1 dag voordat ze geleverd zouden worden kregen wij een telefoontje dat 2 van de 8 stoelen nog niet binnen waren. Vreemd want ze zouden er al op 15 januari moeten zijn. Ze konden wel al 6 stoelen leveren en de andere 2 later. Hebben er voor gekozen om alles in 1x te laten leveren. Toen alles uiteindelijk werd geleverd zat er een magazine bij waarin de stoelen voor €99 per stuk staan (magazine uit 2021). Hebben er zelf meer voor betaald. De levering is prima gedaan door 2 jonge mannen. Ze waren op tijd en waren heel vriendelijk. We zijn superblij met onze stoelen.

Snelle complete levering

Mooie kwaliteit stoelen! Makkelijk te monteren. Snelle levering. Heel fijn zitcomfort. Erg blij mee. Heb nu alledrie de kleuren en dat staat erg leuk bij elkaar.

Nette oplossing

Kast besteld. Helaas was 1 van de twee lades een iets andere kleur. Kostenloos omgeruild. Inmiddels nog een kast besteld

Goede kwaliteit meubels, stipte levering.

Grote showroom, veel meubels om te kijken en uit te proberen. Legio stijlen en kleuren. Veel aanbiedingen.

Prima service!!!

De fauteuil die wíj gekocht hebben was zeer goed verpakt en voldoet aan de verwachtingen en was ook eenvoudig te assembleren. Wij kunnen hem aanbevelen.

De winkelervaring begint al bij het rustig kunnen uitzoeken van een bank,je word niet meteen benaderd maar mag op je eigen tempo meubels ervaren,rustig overleggen met je partner en boeken en stalen inkijken zonder dat je enige druk van het personeel voelt.Zodra je meer wil weten of een keus hebt gemaakt staan ze voor je klaar maar dit alles maakt dat je ontspannen in alle rust en tijd een meubel uit kunt kiezen.Na aankoop word je via de mail op de hoogte gehouden en ook de aflevering is netjes en beleefd en bedachtzaam.Kortom dit is al mijn tweede bank die ik hier heb gekocht en ik ben zeer tevreden!

Levering volgens afspraak, goede service!

Ik heb online een stoel besteld waarvan de lerverdatum half maart zou zijn. Hij is eerder geleverd, tijdstip van levering kon in overleg (ook al woon ik in Brabant. De stoel is door de bezorger in elkaar gezet en afval meteen meegenomen. Volledige betaling bij aflevering. Prachtige stoel, zeer tevreden.

In 1 woord prima!

Op hun site is meer dan voldoende keuze, goede omschrijving van de producten. Ook erg fijn dat je meteen online kan kiezen welke dag de levering zal plaatsvinden. De avond ervoor krijg je een mail met een tijdsbestek van anderhalf uur wanneer je order geleverd wordt. Wij hebben er voor gekozen om het product zelf in elkaar te zetten. Dit was erg goed te doen met de duidelijke montagebeschrijving. Erg blij mee!

Alles prima geregeld

Mooie producten en klantvriendelijk.

Mooie kast geleverd gekregen. Helaas wel een week later dan aangevraagd omdat deze toch niet op voorraad bleek te zijn, maar wel in overleg een tijdsaanduiding kunnen afspreken. Fijne klantenservice en vriendelijke bezorger.

Prima, zoals afgesproken werd de bank tot in de woonkamer bezorgd. We hebben zelf de bank uitgepakt en in elkaar gezet. Mooie bank voor een prima prijs.

Goede kwaliteit

Helemaal top!

Twee lampen gekocht in de showroom. Één lamp kon ik meteen meenemen. De andere moest besteld worden. Zaterdag besteld en 2 dagen later kon ik hem al ophalen! Super service.

Communicatie was niet juist van woononline naar klacht

Wij kochten 6 x eetkamerstoelen op 25 januari 2022, eetkamerstoelen konden meteen meenemen na betaling van deze eetkamerstoelen. Nee dus. Later mail bericht dat we op 1 februari 2022 worden geleverd, nee dus tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Wederom bericht, werd 24 februari 2022. , tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Werd het oude mail bericht naar ons verstuurd met de melding 1 februari 2022, direct naar woononline gemaild, wat klopt er nu niet. Dag ervoor melding van bezorging tussen 15.15 en 16.30 uur bestelling aflevering. Werd uiteindelijk 17.10 uur. Zaterdagmiddag geheel weg aan wachten.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar